Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Minoux speelt POW WOW

Woensdag 11 oktober 2023 | D'n Hoender | Dreumel (West Maas en Waal)
POW WOW is theatervoorstelling met dans, verhalen, muziek én een inspiratiegesprek over samenleven, nu en in de toekomst. Het is een en vrolijke, ontroerende ontmoeting tussen generaties. Een feest van herkenning – én ook een ongemakkelijke kijk in de spiegel. POW WOW zet je aan het denken. Over meningen en tradities rondom onze ouders, ouderen en ons eigen ouder worden.

Waar botsen onze ideeën? Wat kunnen we van elkaar leren? En wat vinden ouderen zelf daar eigenlijk van? Die laatste vraag wordt beantwoord door de Bende van Alzheimer: een club dansende zeventigplussers. Zij delen hun inzichten met jou en de rest van het publiek.

Na afloop van de voorstelling gaan we in gesprek. Over wat we in jouw buurt willen doorgeven van oud op jong en andersom. Hoe leven we in de toekomst samen? Hoe zie jij ouder worden voor je? Wat zou jij dan willen in je omgeving? En wat ontbreekt daarvoor nu? Denk en droom mee over jouw buurt van straks.


Aanvangstijden

Woensdag 11 oktober 2023: 19.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Tickets € 16,-

Let op! Wil je naar de voorstelling en ben je inwoner van Dreumel? Koop dan geen kaartje, maar stuur een mail naar Marjolein Reidsma voor een plek op de gastenlijst: info at reidsma-advies. nl.
 

Bezoekersinformatie

D'n Hoender
Nieuwstraat 10 Dreumel
6621 KV Dreumel (Gelderland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Theaterconcert

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda