Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Familietheatervoorstelling Mysterie van het leven

Meerdere data, vanaf 1 okt | Teatertún | Rijs (De Friese Meren)
Ben je klaar voor een onvergetelijke theaterervaring? Een ervaring die je meeneemt naar een wereld waar alles mogelijk is, waar je je verwondert over de wonderen van het leven, waar je je verbindt met de natuur, jezelf en elkaar? Dan is de familie theatervoorstelling ‘Mysterie van het leven’ iets voor jou!

Stichting IN Visible Light
Mysterie van het leven is een unieke theatervoorstelling voor de hele familie, gemaakt door Stichting IN Visible Light. Deze stichting heeft als doel om het onzichtbare zichtbaar te maken, om mensen te inspireren om hun eigen licht te laten schijnen en om de magie van het leven te vieren.

Familievoorstelling
De voorstelling bestaat uit meerdere podia, waar je in kleine groepjes langs wordt geleid. Op elk podium word je verrast door een bijzonder verhaal, dat gaat over dingen die we met het oog niet kunnen zien, maar die wel invloed hebben op ons leven. Zo maak je kennis met het verhaal van Luna, een meisje dat ondanks haar lichamelijke beperking een enorme verbeeldingskracht heeft. Je leert hoe je kunt communiceren met stenen en andere elementen uit de natuur. Je ontdekt de kracht van je eigen vonk, die je in staat stelt om te creëren, te transformeren en te inspireren. En je ontmoet twee vrienden, waarvan er één imaginair is en de ander niet.

Na afloop kun je nog gezellig napraten en een drankje bestellen.


Aanvangstijden

Zondag 1 oktober 2023: 15.00 uur
Zondag 1 oktober 2023: 19.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

€25,00 Volwassenenticket
€40,00 Welkomstlint + Volwassen Ticket
€25,00 Welkomstlint
€12,50 Kinderticket tot 12 jaar
€17,50 Jongeren Ticket tot 21 jaar

Steun ons door een prachtig welkomstlint aan te schaffen met jouw unieke naam of boodschap erop. Je kunt kiezen voor een los lintje of een ticket + lint. Het lintje zal na het event naar je adres worden verstuurd om ook thuis de energie te vo.
 

Bezoekersinformatie

Teatertún
Enkhuizerlaan 8
8572 WK Rijs (Friesland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Familievoorstelling

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda