Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

André Rieu's White Christmas

Meerdere data, vanaf 9 dec | DaVinci Bioscoop Goes | Goes
Voor veel mensen is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar begint de kerstvreugde al vroeg met de bioscoopspecial André Rieu's White Christmas. Het wordt een feest om nooit te vergeten.

Vanaf het moment dat het eerste klokje gaat klingelen wordt u ondergedompeld in de unieke kerstsfeer van André’s winterwonderland. Bewonder het prachtig versierde kerstpaleis, compleet met sneeuw, twee ijspistes, prachtige winterse taferelen, romantische verlichting, ontelbare lichtjes, 150 prachtige kroonluchters en meer dan 50 Venetiaanse kandelaars. Geniet van de sfeer van het seizoen. Zing en dans in de gangpaden op tijdloze kerstliederen, romantische walsen en prachtige liederen van over de hele wereld, zoals Jingle Bells, Ave Maria, Oh Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride, en nog veel meer! Bioscoopbezoekers krijgen ook nog eens exclusief toegang achter de schermen, als host Pierre Rieu (André’s zoon) met André in gesprek gaat over de totstandkoming van zijn muzikale winterwonderland.

Een perfect kerstcadeau voor de fans van André! Geniet van dit gloednieuwe kerstconcert van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest vanuit het comfort van Bioscoop Goes. Een onvergetelijke kerstverrassing voor het hele gezin! Koop nu uw tickets voor André Rieu's White Christmas!.


Aanvangstijden

Zaterdag 9 december 2023: 18.45 uur
Zondag 10 december 2023: 15.45 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

15,50.
 

Bezoekersinformatie

DaVinci Bioscoop Goes
Da Vinciplein 2
4462 GX Goes (Zeeland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Film

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda