Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Holding Space - Aminata Cairo

Vrijdag 8 december 2023 | Theater a/d Rijn | Arnhem
In Holding Space ontwikkelt Aminata Cairo een geheel eigen visie op het bereiken van inclusiviteit, die de beperkingen van standaardbenaderingen van diversiteitswerk ontstijgt. Zij onderbouwt haar visie met indigenous knowledge, blues aesthetics, holy hip hop en Caribische en zwart feministische theorieën. In korte persoonlijke verhalen neemt zij haar lezers mee op reis, met het uiteindelijke doel om gezamenlijk een nieuw verhaal te creëren. Puttende uit haar Surinaamse roots, haar Native American cultuur opvoeding en haar academische training, gebruikt zij persoonlijke verhalen om mensen te helpen verdiepen in de thema’s en stappen die nodig zijn op de weg naar een meer inclusieve gemeenschap. In haar boekpresentatie neemt zij vanaf het begin het publiek mee in het concept ‘Holding Space’. Met haar boekteksten, zang en dans nodigt zij het publiek uit om naar zichzelf en elkaar te kijken en zich af te vragen wat het vereist om gezamenlijk een omgeving van waardering en gelijkwaardigheid te creëren. Zij draagt de boodschap dat het om ons gaat, ons allemaal en dwingt ons om dat te horen, voelen en toe te eigenen.

Haar boekpresentatie is geen lezing, het is een interactieve ervaring. Reageren op Aminata tijdens de voorstelling kan in het Nederlands en in het Engels.

Holding Space (English)
In Holding Space Aminata Cairo presents her own, unique vision in the promotion of inclusion that far surpasses the standard diversity & inclusion approach. She groun.


Aanvangstijden

Vrijdag 8 december 2023: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Theater a/d Rijn
Rijnstraat 42
6811 EX Arnhem (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda