Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Geluk to Go

Zondag 3 maart 2024 | Bibliotheek Utrecht | Utrecht
De druk op de mentale gezondheid is een maatschappelijke uitdaging. Vocal Group Be Sharp! brengt in samenwerking met psycholoog en geluksexpert Merijn Ruis een interactief muziektheatercollege Geluk to Go!. Merijn neemt het publiek mee naar het moment na zijn studie psychologie, waarin hij besloot om direct met pensioen te gaan en zo het geluk op te zoeken. Waarom wachten tot je oud bent met het doen waar je echt gelukkig van wordt?

In zijn verhaal deelt Merijn lessen in geluk die hij heeft ontdekt en uitgeprobeerd, ondersteund door wetenschappelijk onderbouwde principes over Geluk to Go!. Thema’s die de revue passeren zijn dankbaarheid, controle hebben, uit je comfortzone stappen, zelfvertrouwen, trouw zijn aan jezelf, berusting, anderen helpen en het ervaren van verbinding. Lessen die voor jong en oud bruikbaar zijn en die Merijn zelf best iets eerder had willen weten…
Tijdens het verhaal is er een doorlopende wisselwerking tussen Merijn en de zangers en zangeressen van Be Sharp! De groep zingt a capella een aantal nummers van de hand van Merijn zelf, in combinatie met pakkende Nederlands- en Engelstalige covers. De samenwerking met arrangeur Erik van Vugt, regisseur Seppe Salomé en dirigente Marije Peters garandeert dat de voorstelling een pakkend geheel vormt.


Aanvangstijden

Zondag 3 maart 2024: 13.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Kaartjes zijn €12,50 + administratiekosten.
 

Bezoekersinformatie

Bibliotheek Utrecht
Neude 11.
3512 AE Utrecht (Utrecht)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Theaterconcert

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda