Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kindervoorstelling 'Het meisje en de bergpanter'

Donderdag 15 februari 2024 | Kasteel Rosendael | Rozendaal
Wil jij je tijdens je vakantie mee laten nemen in een betoverend verhaal dat ondersteund wordt door bijzondere live muziek? Ga dan op donderdag 15 februari naar de voorstelling 'Het meisje en de bergpanter' in kasteel Rosendael. Deze kindervoorstelling, geschikt voor kinderen van 5 t/m 10 jaar, wordt gegeven door Hanna’floor de Roos van ‘De Rode Maan Muzikaal Verteltheater’. Zij schrijft al jaren haar verhalen zelf en componeert hier haar eigen muziek bij. Haar voorstellingen zijn steeds weer verrassend en vernieuwend. Een groot plezier om naar te kijken en luisteren!

'Het meisje en de bergpanter' gaat over een arm meisje dat woont in China, in een nomadenstam. Op een dag wordt haar geit opgegeten door een panter uit de rotsachtige bergen. Het meisje is heel verdrietig en besluit de panter de bergen in te volgen om wraak te nemen met een stok. Als ze echter tegenover de gevaarlijke panter staat, durft ze niet meer en prikt ze de stok tussen hen in op de grond. Dan ontstaat er iets tussen het meisje en de panter waardoor het dier bereid is haar veel te leren. Ze leert een krijger te zijn; zo krachtig dat de keizer haar op een dag om hulp vraagt.

De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten en wordt gespeeld in het souterrain van het kasteel. Houd er dus rekening mee, dat er een trap naar het souterrain genomen moet worden. Boek vandaag nog je ticket(s) online, want er zijn beperkte plekken beschikbaar!.


Aanvangstijden

Donderdag 15 februari 2024: 11:00 uur

De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Volwassenen/Kinderen (4 t/m 18 jaar): 9,50,
Museumkaarthouders/Donateur: 3,00.
 

Bezoekersinformatie

Kasteel Rosendael
Rosendael 1
6891 DA Rozendaal (Gelderland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Kindervoorstelling

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda