Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Een zoektocht naar liefde

Woensdag 14 februari 2024 | Theater ZIMIHC Wittevrouwen | Utrecht
'Een zoektocht naar Liefde' vertelt het persoonlijke verhaal van Han de Regt. Op zijn reis in de liefde probeert hij de wetten van de liefde te ontrafelen. Hij brengt zijn persoonlijke levenslessen met humor en zelfspot. Zijn reis is een voorbeeld van de universele zoektocht van de mens naar geborgenheid en betekenis in de liefde. Han's reis begon al in de baarmoeder van een driftige en gefrustreerde moeder, en de zoektocht lijkt tot op de dag van vandaag voort te duren.

De voorstelling neemt je mee op Han's reis door zijn jeugd zonder vriendinnetjes, een huwelijk met ups en downs, en zijn avontuurlijke sprong in de wereld van daten na zijn scheiding. Han deelt openhartig zijn inzichten en levenslessen over liefde, lust en relaties. Zijn verhaal toont de complexiteit van aantrekken en afstoten, genegenheid en verbinding, en de soms confronterende waarheden van de liefde.

Tijdens 'Een zoektocht naar Liefde' ontdek je geheimen van liefde en relaties. Alle kans om met een frisse blik naar je eigen zoektocht in de liefde te kijken. Han's recente relatie voegt een nieuwe dimensie toe aan zijn reis, en samen met het publiek onderzoekt hij de eeuwige vraag: "Is zij de ware liefde?"

'Een zoektocht naar Liefde' is een verhaal dat raakt en je uitnodigt om na te denken over de schoonheid en complexiteit van de liefde.


Aanvangstijden

Woensdag 14 februari 2024: 20:00 uur

De theatervoorstelling duurt tot 21.30 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Kosten Eur 20 per kaartje.
 

Bezoekersinformatie

Theater ZIMIHC Wittevrouwen
Bouwstraat 55
3572 SP Utrecht (Utrecht)Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Toneel

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda