Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Gouda Cheese Awards 2024

6 juni 2024 | Vóór de Goudse Waag | Gouda
 vindt dit leuk
(9 stemmen)
89%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2024 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Er is niets zo Hollands als kaas. Kaas is ons favoriete broodbeleg! Maar … welke kaas vinden we nou het allerlekkerst? Je hoort, ziet én proeft het donderdag 6 juni op de Markt in Gouda. Want dan is de finale van de Gouda Cheese Awards 2024. En die wordt gepresenteerd door niemand minder dan … Irene Moors!

Dit jaar draait de spannende wedstrijd om kaas in de categorieën Gouda jong belegen (48+) en geitenkaas oud (50+). Welke kazen uiteindelijk goud winnen in Gouda, wordt bepaald door een driekoppige jury, die de genomineerde kazen live op het podium aan een smaaktest onderwerpt. Een van die juryleden is Jadis Schreuder van The Lemon Kitchen. Ze was onlangs nog te zien in de populaire serie BBQStreet op 24Kitchen en presenteert volgend voorjaar alweer haar derde kookboek. Jadis maakt ter plekke een paar kleine gerechtjes met kaas. Ben jij erbij? Wie weet ben je dan een van de gelukkigen die ze mag komen proeven.
“ Wat is de lekkerste kaas van Nederland? ”
Maar … ook de muziek smaakt naar méér! Want er treedt een uniek drietal op: Trio Top. Oftewel charmante frontman Joris Lutz (bekend van diverse radio- en tv-stations) met zijn legendarische metgezellen Martin Bakker en Evert Josemanders (Het Groot Niet Te Vermijden). Meemaken? Je kunt er gratis bij zijn. De wedstrijd start om 10.00 uur op de Markt in Gouda met het luiden van de traditionele kaasbel. Proef mee, maak kennis met de Goudse Kaasmarkt en ga op de foto met Frau Antje; hét symbool voor Nederlandse kaas in het buitenland!.

Voor wie?

Dit evenement is voor jong volwassenen, volwassenen en senioren.


Aanvangstijden

6 juni 2024

10.00-13.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

De toegang is gratis.
.

Bezoekersinformatie

Vóór de Goudse Waag
Markt 35
2801 JK Gouda
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een review







Laat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

  • Maritiem Museum Rotterdam
    Oudste scheepvaartmuseum van Nederland, Ga mee in de wereld van de zee en haar verborgen schatten. .. »
  • Podium Hoge Woerd
    Heater in De Meern .. »
  • Theater & Grand Café Concordia
    Beleef een gezellige avond in hét theater van de Krimpenerwaard en omstreken. .. »

Uitgelicht