Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Heroes Dutch Comic Con in Utrecht

21 t/m 23 juni 2024 | Jaarbeurs Utrecht | Utrecht
 vindt dit leuk
(9 stemmen)
78%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2024 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Op 21, 22 en 23 juni opent Heroes Dutch Comic Con de deuren in de Jaarbeurs voor hun zomereditie. Fans van Marvel, Star Wars, Harry Potter, comics, gaming en cosplay kunnen het hart ophalen, want er staat een hoop op de planning. Maar liefst zeven hallen en een buitenterrein puilen uit met unieke activiteiten, leuke merchandise stands en uitdagende toernooien.

Voor het eerst opent het event ook op vrijdagavond de deuren voor een selecte groep fans. Er trekken weer een hoop bekende acteurs richting de Jaarbeurs om handtekeningen uit te delen, met fans op de foto te gaan en vragen te beantwoorden tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium. Fans kunnen zich verheugen op de komst van David Tennant, Cobie Smulders, Misha Collins, Finn Jones, Jeff Ward, Stanislav Yanevski en The Hillywood Show.
“ Heroes Dutch Comic Con is hét popcultuur evenement van Nederland! ”
Comics zijn de basis van vele populaire films en televisieseries; het begint bij de getalenteerde kunstenaars en schrijvers en hun fantasierijke storytelling. Maar liefst 10 van ’s werelds beste comic artiesten komen naar Heroes Dutch Comic Con om stripboeken te signeren, kunstwerk verzoeken aan te nemen en tips en tricks te delen tijdens de panels in de Cozy Corner. Daarnaast is de Cosplay Village dé plek om je favoriete cosplayers te ontmoeten, kan je naar hartelust gamen in de Gaming Area en shop je de vetste merchandise in de Dealer Hal. Dit mag je niet missen!.

Voor wie?

Dit evenement is voor tieners, jong volwassenen en volwassenen.


Aanvangstijden

21 t/m 23 juni 2024

Heroes Dutch Comic Con is op zaterdag en zondag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Tijdens de speciale vrijdagavond is het event geopend van 18:00 tot 22:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

Een Youth ticket (6 - 12 jaar) kost €26 en een Adult ticket kost €36 voor zaterdag of zondag. Tijdens de speciale vrijdagavond kost een ticket €12,95.

Bezoekersinformatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Video Heroes Dutch Comic Con

Schrijf als eerste een review







Laat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Ook interessant

  • Nijntje museum
    Samen met nijntje en haar vriendjes gaan peuters en kleuters op avontuur in de wereld in het klein. .. »
  • Utrecht Lumen
    Een permanente lichtroute door de stad Utrecht. Een avondwandeling langs de verborgen schatten. .. »
  • De Gelderlandfabriek
    Dé culturele hotspot van de Betuwe .. »

Uitgelicht