Central Park Festival in Nieuwegein

26 mei 2018 | Festivalpark Down Under | Nieuwegein
Bewaren in Mijn Uitjes
 vindt dit leuk
(5 stemmen)
80%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2018 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Kensington, Anouk & Chef’Special zijn eerste namen Central Park 2018.

Beleef een muzikale lentedag in een prachtige parksetting op hét popfestival van Midden Nederland. Na een compleet uitverkochte eerste editie wordt er flink uitgepakt in 2018. De organisatie heeft zojuist de eerste namen bekend gemaakt voor de tweede editie.Aanvangstijden

Zaterdag 26 mei 2018: 13:00 tot 00:00 uur

Prijzen

De eerste tickets bestel je voor €25,- (ex. fee). De pre-sale start vrijdag 1 december om exact 12.00 en uitsluitend via de website.

Bezoekersinformatie

Festivalpark Down Under
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein
Beoordeel Central Park Festival »


Meer evenementen in de omgeving


Beoordelingen van Central Park Festival

3 reviews
Arno schreef op 28 mei 2018 08:47
Belachelijk natuurlijk, dat gedoe over water. Vorig jaar dezelfde omstandigheden bij de Strijkviertelplas, met dezelfde hitte. En dus zware onvoldoende voor de organisatie. Zonde, want line up was prima. Anouk was sterk en geeinspireerd, Chef ' Special is altijd een feestje, Heavn aardig naar ook een beetje saai, The Brahms erg leuk, Blaudzun lekker eigenwijs en Kensington is gewoon de beste band in Nederland. Maar doe wat aan met die klachten, anders is het afgelopen. En dan zijn we weer overgelevert aan al die kut- dance festivals waar je mee wordt doodgegooid in Utrecht. Dat moeten we niet willen, de terreur van al die dance-shit!!
Ruben uit Utrecht schreef op 27 mei 2018 22:06
Hier een zelfde verhaal. Line-up was top. Maar het was de organisatie alleen om het geld te doen. Water was €6,- voor een flesje. En zelfs bij de wc was geen water om je handen te wassen of je flesje te vullen. Dit was een bewuste keus! Schandalig! Nooit meer #centralparkfestival!
Niels uit Utrecht schreef op 26 mei 2018 22:51
Geweldig goede line up, zeker voor een tweede jaar. We hebben enorm genoten van de muziek. Maar wat een belachelijke uitklopperij qua drank, vooral het water. Je betaalt 6 euro voor een flesje water, deze Zou je vervolgens kunnen bij vullen maar de tappunten waren kapot. De officiele reactie van de organisatie in de pers was dat er gratis water bij de entree uitgedeeld werd echter daar heeft nooit iemand iets van gezien. Deze klacht blijkt vorig jaar hetzelfde te zijn geweest. Nu met 28 graden extra schandalig, niks van geleerd dus. Dit festival slaan wij volgend jaar over in ons festival seizoen

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Nieuwegein

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Ontvang nu de leukste Uittips bij jou in de buurt .. »