Central Park Festival in Utrecht

Home > Festivals & evenementen > Provincie Utrecht
25 mei 2019 | Grasweide Strijkviertel | Utrecht
 vindt dit leuk
(15 stemmen)
93%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2019 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Kaiser Chiefs, BLØF, Ronnie Flex, DI-RECT, Miss Montreal en De Jeugd van Tegenwoordig zijn de eerste namen van Central Park 2019.

Beleef een muzikale lentedag in een prachtige parksetting op hét popfestival van Midden Nederland. Na compleet uitverkochte eerdere edities wordt er weer flink uitgepakt in 2019. Dit jaar vindt Central Park plaats op Grasweide Strijkviertel in Utrecht.Aanvangstijden

Zaterdag 25 mei 2019: 12:00 tot 23:00 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

De eerste tickets bestel je voor €29,50 (ex. fee). De pre-sale start vrijdag 30 november om exact 12.00 en uitsluitend via de website.

Bezoekersinformatie

Grasweide Strijkviertel
Strijkviertel
3545 NL Utrecht
Schrijf een review »


Video Central Park Festival

6 Reviews over Central Park Festival

JW schreef op 28 mei 2019
Vip tribune lekker weg doen bij grote tribune (geen trechter meer in aanloop en wegloop), meer eten voor piek bij of rondom etenstijd. Wachttijd wederom echt te lang bij diverse standjes.
Bruggen om echt over te lopen, het laatste was 1 grote chaos en onveilig, denk aan brand en noodweer! Dit was echt risico!
PartyTime uit Hendrik Ido Ambacht schreef op 26 mei 2019
Net terug van Central Park 2019. Wat een feest, wat een sfeer en wat een line-up. Geweldig gewoon.

Water stukken beter dan vorig jaar: prijs voor een flesje is gehalveerd (3 euro voor 33 cl is nog steeds veel, maar niet absurd), en voor 6 euro een waterzak kopen en onbeperkt (laten) vullen is ook te doen.

Toch een paar tips voor volgend jaar:
- Hou na het laatste optreden de horeca iets langer open, zodat er geen "paniek" ontstaat om je laatste muntjes op te maken. Nu konden mensen om 23:30 niets meer kopen, terwijl achter de bar de volle glazen leeggegooid werden. Wat een driedubbele verspilling: meer kosten, minder omzet, en bezoekers kunnen stukjes plastic à 3 euro per stuk thuis weggooien.
- bijkomend voordeel: de stroom mensen naar de parkeerplaats is kleiner, net als de stroom auto's.
- zet bij uitgang één of meerdere punten neer waar mensen overgebleven munten kunnen doneren voor een goed doel.
- zorg aub voor iets meer (of bredere) loop bruggetjes over de slootjes op het parkeerterrein).
- deel het festival terrein iets handiger in. Iedereen die van mainstage kwam moest door dezelfde smalle doorgang: of je nu wilde eten, naar het toilet ging, of naar een ander podium. Probeer verschillende routes naar verschillende bestemmingen te creëren. Bijvoorbeeld een groot horecaplein in het midden, en dan 3 podia in 3 verschillende hoeken. Dan kun je naar het midden om te eten, en buitenom naar een ander podium.

Verder een prima aanvulling op het bestaande festival aanbod, dus ...... Bedankt en tot 2020 !
Kim uit Mijdrecht schreef op 23 mei 2019
Geldt die minimumleeftijd van 18 jaar echt?
Wordt er streng op gecontroleerd.
Ik heb mijn nichtje van ruim 17 als verassing mee zaterdag..
Zou toch wel heel sneu zijn...
Arno schreef in 2018
Belachelijk natuurlijk, dat gedoe over water. Vorig jaar dezelfde omstandigheden bij de Strijkviertelplas, met dezelfde hitte. En dus zware onvoldoende voor de organisatie. Zonde, want line up was prima. Anouk was sterk en geeinspireerd, Chef ' Special is altijd een feestje, Heavn aardig naar ook een beetje saai, The Brahms erg leuk, Blaudzun lekker eigenwijs en Kensington is gewoon de beste band in Nederland. Maar doe wat aan met die klachten, anders is het afgelopen. En dan zijn we weer overgelevert aan al die kut- dance festivals waar je mee wordt doodgegooid in Utrecht. Dat moeten we niet willen, de terreur van al die dance-shit!!
Ruben uit Utrecht schreef in 2018
Hier een zelfde verhaal. Line-up was top. Maar het was de organisatie alleen om het geld te doen. Water was €6,- voor een flesje. En zelfs bij de wc was geen water om je handen te wassen of je flesje te vullen. Dit was een bewuste keus! Schandalig! Nooit meer #centralparkfestival!
Niels uit Utrecht schreef in 2018
Geweldig goede line up, zeker voor een tweede jaar. We hebben enorm genoten van de muziek. Maar wat een belachelijke uitklopperij qua drank, vooral het water. Je betaalt 6 euro voor een flesje water, deze Zou je vervolgens kunnen bij vullen maar de tappunten waren kapot. De officiele reactie van de organisatie in de pers was dat er gratis water bij de entree uitgedeeld werd echter daar heeft nooit iemand iets van gezien. Deze klacht blijkt vorig jaar hetzelfde te zijn geweest. Nu met 28 graden extra schandalig, niks van geleerd dus. Dit festival slaan wij volgend jaar over in ons festival seizoen

Schrijf een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Ook interessant

 • Slot Zeist
  Zeist
 • Slot Loevestein
  Poederoijen
 • Kasteel de Haar
  Haarzuilens
 • Parkhuys Rosarium
  Doorn

Uitgelicht voor jou

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Utrecht

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Ontvang nu de laatste Uittips uit jouw regio .. »