Central Park Festival in Utrecht

Uitagenda > Festivals & evenementen > Provincie Utrecht
25 mei 2019 | Grasweide Strijkviertel | Utrecht
Central Park Festival in Utrecht, Utrecht
Bewaren in Mijn Uitjes
 vindt dit leuk
(20 stemmen)
20%
Stem nu ook
Kaiser Chiefs, BLØF, Ronnie Flex, DI-RECT, Miss Montreal en De Jeugd van Tegenwoordig zijn de eerste namen van Central Park 2019.

Beleef een muzikale lentedag in een prachtige parksetting op hét popfestival van Midden Nederland. Na compleet uitverkochte eerdere edities wordt er weer flink uitgepakt in 2019. Dit jaar vindt Central Park plaats op Grasweide Strijkviertel in Utrecht.Aanvangstijden

Zaterdag 25 mei 2019: 12:00 tot 23:00 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

De eerste tickets bestel je voor €29,50 (ex. fee). De pre-sale start vrijdag 30 november om exact 12.00 en uitsluitend via de website.

Bezoekersinformatie

Grasweide Strijkviertel
Strijkviertel
3545 NL Utrecht

Meer informatie over Central Park Festival »
Beoordeel Central Park Festival »


Meer over:

25 mei

Meer evenementen in de omgeving


Beoordelingen van Central Park Festival

3 reviews
Arno schreef op 28 mei 2018 08:47
Belachelijk natuurlijk, dat gedoe over water. Vorig jaar dezelfde omstandigheden bij de Strijkviertelplas, met dezelfde hitte. En dus zware onvoldoende voor de organisatie. Zonde, want line up was prima. Anouk was sterk en geeinspireerd, Chef ' Special is altijd een feestje, Heavn aardig naar ook een beetje saai, The Brahms erg leuk, Blaudzun lekker eigenwijs en Kensington is gewoon de beste band in Nederland. Maar doe wat aan met die klachten, anders is het afgelopen. En dan zijn we weer overgelevert aan al die kut- dance festivals waar je mee wordt doodgegooid in Utrecht. Dat moeten we niet willen, de terreur van al die dance-shit!!
Ruben uit Utrecht schreef op 27 mei 2018 22:06
Hier een zelfde verhaal. Line-up was top. Maar het was de organisatie alleen om het geld te doen. Water was €6,- voor een flesje. En zelfs bij de wc was geen water om je handen te wassen of je flesje te vullen. Dit was een bewuste keus! Schandalig! Nooit meer #centralparkfestival!
Niels uit Utrecht schreef op 26 mei 2018 22:51
Geweldig goede line up, zeker voor een tweede jaar. We hebben enorm genoten van de muziek. Maar wat een belachelijke uitklopperij qua drank, vooral het water. Je betaalt 6 euro voor een flesje water, deze Zou je vervolgens kunnen bij vullen maar de tappunten waren kapot. De officiele reactie van de organisatie in de pers was dat er gratis water bij de entree uitgedeeld werd echter daar heeft nooit iemand iets van gezien. Deze klacht blijkt vorig jaar hetzelfde te zijn geweest. Nu met 28 graden extra schandalig, niks van geleerd dus. Dit festival slaan wij volgend jaar over in ons festival seizoen

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Utrecht

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Uitjes uit jouw regio. Altijd op de hoogte .. »