Country & Christmas Fair in Haarzuilens

Home > Festivals & evenementen > Provincie Utrecht
19 november t/m 24 november 2019 | Kasteel de Haar | Haarzuilens (Utrecht)
4 personen bekijken dit nu
 vindt dit leuk
(523 stemmen)
89%
Stem nu ook
De 22ste editie van de Country & Christmas Fair is net zoals de voorgaande edities in de tuinen rondom het Kasteel en in de Kapel van Kasteel de Haar te Haarzuilens.

Met o.a muziek, diverse workshops, wijnproeverijen, diverse catering punten, rondleidingen door het kasteel.Aanvangstijden

Dinsdag 19 november 2019: 10.00 - 22.00 uur
Woensdag 20 november 2019: 10.00 - 22.00 uur
Donderdag 21 november 2019: 10.00 - 22.00 uur
Vrijdag 22 november 2019: 10.00 - 22.00 uur
Zaterdag 23 november 2019: 10.00 - 22.00 uur
Zondag 24 november 2019: 10.00 - 18.00 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Entree: € 22,50 AAN DE KASSA
Kijk voor extra hoge entree korting op de site.
Korting: via ANWB en eigen voorverkoop.
Parkeren: € 8,00 voor de hele dag
Rondleiding door kasteel € 10,00 tijdens fair (normaal € 16,50).

Bezoekersinformatie

Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Tel.: 0251-209060

Meer informatie over Country & Christmas Fair »
Schrijf een review »


Video Country & Christmas Fair

37 Reviews over Country & Christmas Fair

Fam. van der Schans uit Rotterdam schreef op 25 november 2018
Sorry, veel te duur.
Van een kerstmarkt kun je niet spreken.
Het is een sokken braderie.
Beveel het niet aan en ga ook niet meer, voor een leuke kerstmarkt kun je beter naar een tuincentrum gaan.
Wilma Boon uit Uitgeest schreef op 24 november 2018
Super gezellige beurs en alles super geregeld! Leuke mensen bij de tentjes en iedereen blij! Ben blij dat ik geweest ben en volgend jaar misschien weer, want er is zoveel te zien dat we te kort tijd hadden!😊
Schumacher uit Almere schreef op 23 november 2018
Viel erg tegen. Oubollige spullen.Ieder jaar hetzelfde, en dat voor zoveel toegangsgeld. En voor La Place, de koffie leek wel water, niet te drinken, hebben het niet opgedronken, schandalig.
M. Stoffer uit Amsterdam schreef op 23 november 2018
Een teleurstellende fair. Te duur, veel te veel eettenten en verkoop van etenswaren. Te veel kramen met sjaals, handschoenen etc. Te weinig variatie en te weinig kerstsfeer. Toppunt: plasbandjes te koop, voordeel plaskaart. Het gaat om mensen en niet om koeien. Wij stonden na 2 uur weer buiten. Daarna nog een eind lopen en gereden worden kost weer geld. Veel tuincentra zijn gezelliger en goedkoper. Na zo veel jaren besloten niet meer te gaan. 👎
Esther-Gabrielle uit Harderwijk schreef op 17 november 2018
Heel erg gezellig als je voor de TV zit en je kijkt ernaar, maar om er zoveel geld uit te moeten geven alleen al entree + parkeergeld gaat mij te ver, ook al kan ik het fors betalen.
De kraampjes die je ziet zie je overal en stuk goedkoper...google de stands die aanwezig zijn .Daar staat altijd een link waar ze staan :-)
De kraampjes die je moet huren hier om wat te verkopen kosten ook voor 6 dagen 550 euro de kleinste en de grootste 1400 euro voor 6 dagen..tja dan kan ik mij voorstellen dat de prijzen ook omhoog moeten alleen al om gelijk te draaien..
7,50 euro incl parkeren voor een kaartje zou ik schappelijk vinden..en helemaal als je een gezin hebt..dat geeft pas een echte kerst en voor iedereen toegankelijk.
jan uit soest schreef op 16 november 2018
Belachelijk dat je moet betalen om wat te kopen.
Damman uit Zwolle schreef in 2018
Rudi, uit Zwolle
Wij waren graag naar de fair gegaan. Maar na het lezen van zoveel negatieve reacties lijkt het ons geen goed idee om nog te gaan.
Jammer.
Jan uit Gouda schreef in 2018
Beetje te duur, Mariawaard is de helft goedkoper.
Tineke uit SCHAGEN schreef in 2018
Veel buschauffeurs zijn onbeleefd, er viel bijna iemand flauw in de benauwde bus.
Markt op zich was een stuk minder dan 2016 en alles was idioot duur. Entree is vreselijk duur.
Andere kerstmarkten hebben ook veel werk maar zijn wel gratis, waarom zo duur ?
Wij gaan niet meer.
Jolanda uit Poortugaal schreef in 2018
Ik ga al jaren met mn zus naar de christmas fair.
Wij kijken er echt naar uit, super gezellig, mooie spullen en lekker eten.
De entree is best duur maar via de anwb een stuk voordeliger.
Wij reizen met de trein en de pendelbus zet ons voor de fair af. Top. Dit jaar weer. Jolanda
Mulder uit Almere schreef in 2017
Ik ben niet geweest, omdat ik niet met de bus kan. Ik kan alleen met de auto. Tot je een avond ervoor een mail krijgt dat je toch met een pendel bus moet. Ik heb daarom mijn geld terug gevraagd maar dacht je dat je antwoord kreeg nou mooi niet stelletje graaiers ook hier. Ik zal hier ook nooit meer voor boeken. Ik heb van verschillende mensen vernomen dat ze er ook niet konden komen vanwege de drukte bij de bushaltes nou fantastisch geregeld. Volgend jaar zal ik jullie op face Book helpen herinneren wat voor een puinzooi het was.
Wilma uit Amstelveen schreef in 2017
Wat een leuke fair! Het vervoer met bussen was prima geregeld, evenals de mail die je al van tevoren ontving over het alternatieve parkeer terrein! Entree wel prijzig maar de entourage maakte alles goed! Koor gezien en Dickens figuren, zelfs nog een verdwaalde kerstman! Geweldig!
Jolanda uit Utrecht schreef in 2017
Ben met mijn dochter naar de kerstfair geweest zaterdag 25-11-2017. Het was geweldig. We hebben al besloten volgend jaar weer te gaan. Leuke kramen lekker eten en alles zeer goed geregeld ook met parkeren. Aangezien de organisatie van dit evenement vind ik entree prijs ook goed. Het was top!!
Jeannette schreef in 2017
Wij zijn vandaag ook geweest. Vonden de kraampjes wel leuk maar niet voor de prijs van 20 euro p.p. Vonden alles vrij duur. We dachten dat we ook in het kasteel mochten voor die prijs, maar nee hoor weer een bord voor 7,50 per persoon. Gaan volgende keer maar een leuk tuincentrum. Pendelbussen was trouwens wel goed geregeld
Bart Doets uit Hilversum schreef in 2017
Mijn Franse vrienden waren wat verbaast dat een kerstmarkt entree heeft en vervolgens vrijwel uitsluitend commerciële presentaties heeft. Ik geef ze gelijk. De organisator ontvangt geld van de standhouders EN van de bezoekers... da's wel een erg aantrekkelijk verdienmodel.
Henriette uit Amsterdam schreef in 2017
Nooit aangekomen.....ben blij dat ik leef.... blijf hier weg!
Mirjam schreef in 2017
Vandaag met een vriendin van 16 tot 21u op deze mooie en gezellige christmas fair rondgelopen en genoten!! Mooie kraampjes, geen rommel te koop lekkere koffie en soep. Lekker druk, maar ruimte genoeg! Alles goed geregeld! Ook t parkeren. We hebben mooie spulletjes gekocht. Volgend jaar weer!
Egbert uit BERKEL EN RODENRIJS schreef in 2017
Heb een mooie dag gehad, alternatief parkeren was goed geregeld, bussen reden af en aan.
De fair zelf erg commercieel, veel van hetzelfde. Een paar dingen maken mijn dag goed; de toilet dames en op het hoekje een kraampje "Boeken kunst". Dit te zien ontroerde mij. Geen commercieel verhaal maar een tweede leven voor een boek met een persoonlijk verhaal. Geweldig! Mooi kunstwerken!
ag uit teteringen schreef in 2017
Gisteren 23/11/2017 bezocht je kon niet parkeren, je werd verwezen naar een nader parkeerterrein (niet bewegwijzert) uiteindelijk op een parkeerterrein gezet in Haarzuilens en 10 minuten naar kasteel gelopen.
Het parkeerterrein van het kasteel wat niet vol
groot minpunt
j.broers uit workum schreef in 2017
Jammer dat wij over de laatste 800 meter 45 minuten in de file moesten staan om op de parkeer plaats te komen, na afloop weer file dit duurde maar 28 minuten jammer, voor de rest een mooie fair en keurig in orde.
Donald uit Groningen schreef in 2017
Hopeloze bende,vooral het parkeren.Heeft niets met Kerst te maken je kunt beter naar een mooi tuincentrum gaan, kost geen parkeergeld en entree en je houdt droge voeten.

We hadden een leuke dag gepland maar wat een teleurstelling.
Joke uit Zwolle schreef in 2017
Joke uit Zwolle

22 november naar de Cristmas and Country Fair geweest. Dit is 1 keer maar nooit weer!
1 1/2 uur in de file gestaan vlak voor de parkeerplaats. We konden het terrein niet op, was afgesloten vanwege de enorme modderbende en dat al menig auto`s vast hebben gezeten in de modder.
Alternatief waar dan wel te parkeren, kon men niet duidelijk geven. En erg gastvrij.. overal parkeerverbod met wegsleepregeling. De Fair viel tegen, geen kerstsfeer, bij binnenkomsten popmuziek uit de jaren 70, heel veel dezelfde (dure) kramen die niet op een kerstfair horen .Lokatie en aankleding van het terrein was prima.
Ik had online kaartjes en parkeerkaart via ANWB gekocht. Scheelt een stuk. Van de ANWB krijg ik het parkeergeld weer terug, dat is pas klantvriendelijk!
Dat men na 20 jaar niets met de ervaringen doet is zeer spijtig.
Jan N uit Lopik schreef in 2017
Geweldig leuke dag gehad. Mooi weer op woensdag. Dat hadden er meer in de gaten. Parkere n was een probleem (het enige waar de organisatie tekort in is geschoten, aandachtspunt voor de volgende keer). Verder was het uniek, mooie kramen, mooi waterorgel in de gracht, spiegelcarosel met fijne muziek van Paradische Bigband en Pia Douwes en Sevensisters, Charles Dickens koor, goede catering, en bij avond super idyllisch mooi met het feeerieke kasteel op de achtergrond. Geweldig mooi.
Een aanrader. Jan N Lopik.
Ciska uit Bunschoten - Spakenburg schreef in 2017
Wat een grote flop ! 2,5 uur in de file gestaan voor de parkeerplaats en dat na 1 uur reistijd ....dan moet je zelf naar twee parkeerwachters lopen die zeer onbeschoft waren en verveeld voor zich uit zaten te kijken ,vragen waarom we niet naar binnen mogen... het veld is te drassig .. en dat wisten ze niet van de vorige keren ??? Dus er was maar één oplossing naar huis gaan. Wat een slechte organisatie !!! Niet te geloven !
H.Cossee uit Wervershoof schreef in 2017
Wat een vervelende ervaring, 's morgens met 3 personen en een hond op tijd van huis gegaan, "Medenblik"en ongeveer 1 km. voor de parkeerplaats in de file terecht gekomen , parkeerplaats een zompig moerasweiland waar ons te verstaan werd gegeven door een oudere parkeerwachter dat er geen invalide parkeerplek was, dus anders wat door de organisatie wordt aangegeven in deze rubriek. Ik ben er ook voor de 20e keer en het parkeer weiland was altijd al zompig daar had al veel eerder maatregelen tegen genomen moeten worden. Kaarten in de voorverkoop gekocht dus graag restitutie. De organisatie heeft dit niet goed opgepakt, heel jammer !
Oosterom uit Harmelen schreef in 2017
Er kan op de Breudijk bij nr. 56 b , Boerderijwinkel De Ooievaar nog geparkeerd worden tot en met zondag , ca. 10 minuutjes lopen.
Arensnan uit Ermelo schreef in 2017
Wat een troosteloos kerstgebeuren. Voor de 20e editie had de organisatie toch best wel wat meer reclame kunnen maken. Bv een sleutelhanger bij de ingang aan alle bezoekers. Het leek ook mee een braderie. Ook parkeren was om te huilen. Het was meer kleitrappen met onbeschofte parkeerwachters. Auto's kwamen vast te zitten en moesten worden losgetrokken. Ellenlange file bij entree en verlaten van terrein. Schandalig voor zoveel entreegeld.
Cor uit Hoofddorp schreef in 2017
Parkeren een ramp en Christmas Fair is ver te zoeken. Afrader. Zonde voor het vele geld wat je er voor moet betalen.
RvdD uit Utrecht schreef in 2017
Vandaag geprobeerd om naar de Country & Christmas Fair te komen in Haarzuilens
Vanaf kwart over 2 tot kwart over 4 in de file gestaan om netjes op het terrein te parkeren.Velen zetten hun auto in de berm of gingen al uit de lange wachtrijen.
weer huiswaarts. Maar we gaven de moed niet op we wisten op dat moment nog niet dat er totaal niet meer geparkeerd kon worden op het weiland.
Op het moment dat we voor het hek stonden van het weiland werd er doodleuk gezegd door twee agenten dat het hek dicht moest blijven en dat we maar door moesten rijden om dat we het verkeer op hielden wat achter ons in de nog lange rij stond. Ach was me nog niet opgevallen in de 2 uur dat we daar hadden gestaan.
Vervolgens gevraagd waar je dan wellicht kon parkeren antwoord was: ik zou het niet weten. Maar morgen heb je nog 2 alternatieven dan word je met de pendelbus naar de fair toegebracht. Nou wil het geval dat wij van deze dagen alleen vandaag konden gaan. Vervolgens zijn we maar weg gegaan onze dagje uit was al in het water gevallen ondanks dat het er zo'n mooie dag ervoor was.
osnabrugge uit maarssen schreef in 2017
Een ongeregeld festijn
Lees alles maar hier over op face book
Heel veel mensen boos naar huis gegaan
Annelies uit Maarssen schreef in 2017
Gezellige fair, laat ik dat voorop stellen. Alleen de parkeerellende, vreselijk. Om ongeveer 12.30 uur geprobeerd het parkeerterrein te verlaten, maar doordat er totaal geen communicatie tussen de "parkeermensen" was, gedwongen om weer een andere rijrichting te nemen, met gevolg: vast in de modder. Gelukkig snel weer door een tractor er uit getrokken. Ik hoop dat de organisatie er nu wel iets van geleerd heeft, want dit is niet de eerste keer.
GJ Osnabrugge uit maarssen schreef in 2017
Wat een zooitje ongeregeld
File, nergens kon je parkeren.
Naar huis gegaan.
Medelijden met de mensen die van ver zijn gekomen.
Grote schande.
Nooit meer naar Haarzuilen/ de kerst fair
Carlijn de jong uit utrecht schreef in 2017
Het was de bedoeling vanmiddag naar de fair te gaan.
Ik heb 1,5 uur in de file gestaan bij het kasteel. Er werd verteld dat het nog 1 uur zou duren maar 2 uur zou ook kunnen. Schandalig!! Parkeergelegenheid echt zwaar onvoldoende. Ben maar weer omgedraaid en huiswaarts gereden. Ik ben er klaar mee, voor mij geen volgende keer.
Carlijn
Beerse uit Lutjebroek schreef in 2017
Vandaag de zon besteld en op naar Haarzuilen, vlotte rit vanuit de kop van Noord Holland daar aangekomen 80 min voor P moeten wachten en nog niet aan de beurt😳wat een drama. Achter ons nog zeker 100 auto's en niemand die iets onderneemt.
N. Maes uit Den Haag schreef in 2017
I can only confirm what was already said: A logistic catastrophy at and around the parking. Not enough staff to deal with the queue that was getting longer and longer, nobody able to take decisions concerning the soaked meadow used as a parking, nobody able to give any useful information. I was one of the happy ones: I only lost one hour in waiting. What a pitiful lack of good organization.
Schouten uit Hoofddorp schreef in 2017
Gisteren geweest. Moesten parkeren op een drassig weiland en toen wij aangaven dat liever niet te doen omdat wij bang waren later niet meer weg te kunnen komen, werd er laconiek gezegd dat ze ons er dan wel weer uit zouden trekken. En waar wij al bang voor waren gebeurde wij zaten muurvast. Vervolgens een half uur op een tractor moeten wachten die ons eruit heeft getrokken. Auto aan de binnen en buitenkant onder de modder en wijzelf dus ook. Echt te schandalig voor woorden. En wij waren niet de enige. Daar betaal je dan 6 euro voor en na een mail gestuurd te hebben dat ik het parkeergeld terug wil hebben nog geen enkele reactie.
Paul Trumpie uit Amstelveen schreef in 2017
Wat een verschrikkelijk logistieke ellende. 2,5 uur in de file gestaan op de door de borden aangegeven toegangsweg. Na verloop van tijd vernomen dat we het parkeerterrein niet op konden omdat het te drassig was. Omgekeerd en geprobeerd nasr het parkeerterrein bij het Station Vleuten de Meern te gaan. Op die toegangsweg stond ook een file. We zijn eerst gaan lunchen en hebben het om 14.45 uur nogmaals geprobeerd, maar we kwamen weer in dezefde file terecht. We hebben het toen opgegeven. Ik heb wel de e-tickets over a raison van € 28,00, want dit was de enige dag dat we gelegenheid hadden. Wat een sof!

Schrijf een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

KerstFairs

Ook interessant

 • Margriet Winterfair
  Den Bosch
 • Slot Zeist
  Zeist
 • Warme Witte Winter Weken
  Soest
 • Kasteel de Haar
  Haarzuilens

Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Haarzuilens

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Ontvang nu de leukste Uittips bij jou in de buurt .. »