Inloggen

Bekijk deze 6 Filmfestivals rond een bijzonder thema

Links: filmfestivalassen.nlRechts: Roze Filmdagen
Maar liefst 6 filmfestivals staan er op het programma in de komende paar maanden. Met films, documentaires en Q&A's rond een bijzonder thema.

Van filmfestival met een wereldwijde bekendheid tot meer intieme festivals. De onderwerpen variëren van fantastische film tot LGBTQ, films waarin vrouwen voor en achter de camera centraal staan en films die je aan het denken zetten. Bekijk hieronder de filmfestival tips.

1. Internationaal Filmfestival Assen - vrouw & film

Internationaal Filmfestival Assen - vrouw & film
Assen (Drenthe) én Online - Het Internationaal Filmfestival Assen | vrouw&film is een jaarlijks filmfestival met een programma boordevol nationale en internationale filmhits, arthouseparels en voorpremières; films waarin vrouwen voor en achter de camera centraal staan.
11 t/m 13 maart 2022

2. Roze Filmdagen

Roze Filmdagen
Amsterdam (Noord-Holland) én Online - De Roze Filmdagen biedt 11 dagen lang een ruim aanbod van LHBTQ arthouse films & documentaires, discussies en Q&A's. Ook dit jaar kun je het online thuis op de bank mee beleven.
10 t/m 20 maart 2022

3. Kaboom Animatie Festival

Amsterdam, Utrecht én Online - Kaboom Animatie Festival presenteert de nieuwste en beste (inter)nationale animatieproducties. Een festival dat animatie in al haar geuren en kleuren viert met entertainment dat je laat lachen, huilen en huiveren, kunst die je aan het denken zet, designs die verbluffen en experimenten die je uit de tent lokken.
28 maart t/m 3 april 2022

4. Internationaal FilmFestival Gorinchem

Internationaal FilmFestival Gorinchem
Gorinchem (Zuid-Holland) - Beleef samen deze festivaldagen vol met prachtige films van over de hele wereld. Films met een bijzondere verhalen, boeiende personen en prachtige beelden. Films die je raken, inspireren en ontroeren.
13 t/m 17 april 2022

5. Movies that Matter Festival

Den Haag én Online- Kijk films die je aan het denken zetten, ontmoet bijzondere mensen uit alle windstreken en ga in discussie over actuele onderwerpen op het Movies that Matter Festival. Het jaarlijkse film- en debatfestival in oa Den Haag en online.
8 t/m 16 april 2022

6. CinemAsia Film Festival

Amsterdam (Noord-Holland) - CinemAsia Film Festival is het Aziatische filmfestival van Nederland met de nieuwste en beste films uit Azië. Op het programma staan documentaires en arthousefilms, maar ook kaskrakers.
10 t/m 15 mei 2022

15 x rommelmarkten, garagesales in september 2022
Halloween Activiteiten 2022 - Lekker griezelen en magie beleven voor kinderen
10 x de leukste openluchtmusea
De 10 leukste stranden van Nederland