Menu
Tips

Bekijk deze 7 Film Festivals rond een bijzonder thema

Links: filmfestivalassen.nlRechts: rozefilmdagen.nl
Maar liefst 7 (online) film festivals staan er op het programma in de komende paar maanden. Met films, documentaires en Q&A's rond een bijzonder thema.

Van filmfestival met een wereldwijde bekendheid tot meer intieme festivals. De onderwerpen variëren van fantastische film tot LGBTQ, films waarin vrouwen voor en achter de camera centraal staan en films die je aan het denken zetten. Bekijk hieronder de filmfestival tips.

1. Internationaal Filmfestival Assen - vrouw & film

Internationaal Filmfestival Assen - vrouw & film
Online - Het Internationaal Filmfestival Assen | vrouw&film is een jaarlijks filmfestival met een programma boordevol nationale en internationale filmhits, arthouseparels en voorpremières; films waarin vrouwen voor en achter de camera centraal staan.
5 t/m 7 maart 2021

2. Roze Filmdagen

Roze Filmdagen
Online - De Roze Filmdagen biedt 11 dagen lang een ruim aanbod van LHBTQ arthouse films & documentaires, discussies en Q&A's. Dit jaar kun je het online thuis op de bank mee beleven.
11 t/m 21 maart 2021

3. Kaboom Animatie Festival 2021

Online - Kaboom Animatie Festival presenteert de nieuwste en beste (inter)nationale animatieproducties. Een festival dat animatie in al haar geuren en kleuren viert met entertainment dat je laat lachen, huilen en huiveren, kunst die je aan het denken zet, designs die verbluffen en experimenten die je uit de tent lokken.
31 maart t/m 5 april 2021
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. Imagine Film Festival

Imagine Film Festival
Online en Amsterdam - Film- en fantasyliefhebbers kunnen weer genieten van films uit alle genres tijdens deze 38e editie van het Imagine Film Festival. Van thriller tot komedie en horror tot anime, maar ook talkshows, masterclasses en Q&A's kunnen bekeken worden in EYE en De Filmhallen in Amsterdam én online.
7 t/m 17 april 2021

5. Internationaal FilmFestival Gorinchem

Online - Ook het Internationaal FilmFestival Gorinchem vindt dit jaar online plaats. Samen beleven we deze dagen een festival vol met prachtige films van over de hele wereld. Films met een bijzondere verhalen, boeiende personen en prachtige beelden. Films die je raken, inspireren en ontroeren.
14 t/m 18 april 2021

6. Movies that Matter Festival

Online en Dan Haag - Het Movies that Matter Festival is het jaarlijkse film- en debatfestival. In festivalhart Den Haag zijn films onder andere te zien in Filmhuis Den Haag en Pathé Buitenhof. Dit jaar is het festivalprogramma ook te zien in circa acht satellietsteden in het land, en natuurlijk ook online.
16 t/m 25 april 2021

7. Internationaal Film Festival Rotterdam - IFFR

Internationaal Film Festival Rotterdam - IFFR
Online - Internationaal Film Festival Rotterdam 2021 is uitgebreid en startte met de online festivalweek van 1 tot 7 februari, waarin ook de IFFR Pro Days plaatsvonden met de 38e CineMart. IFFR sluit af met een feestelijke viering van de 50ste editie begin juni.
2 t/m 6 juni 2021

De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Museumnacht - In deze steden bezoek je musea in de avond met een exclusief programma
Halloween uitjes 2021 - Lekker griezelen en magie beleven
Dino uitjes in Nederland
Verrassend er op uit .. »