Inloggen

De leukste fairs en markten in augustus

Links: fb.meRechts: facebook.com
Bezoek een leuke fair in landelijke stijl, een brocantemarkt, braderie of streekmarkt in augustus.

Hou je van struinen langs kraampjes en de gezelligheid van een markt? Op zoek naar leuke brocante spulletjes. Of houd je juist van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze gemaakt zijn? Er is weer genoeg keus.

We zetten de leukste brocante markten en buitenfairs die de komende weken plaats vinden voor je op een rij. Bekijk hieronder de fairs en markten in augustus 2023.

1. Ibiza Markt

Ibiza Markt
Steenwijk kleurt weer Ibiza tijdens de gezellige vestingfeesten. Er komen talloze ondernemers uit het hele land om jou de ultieme Ibiza ervaring te laten ervaren.
2 augustus 2023 | Steenwijk (Overijssel)

2. Coopluydenmarkt Appingedam

Coopluydenmarkt Appingedam
Ga mee op reis door de tijd tijdens de Coopluydenmarkt en ervaar het leven in het Appingedam van vroeger. Het centrum met de vele oude panden en smalle straatjes leent zich perfect als decor voor deze middeleeuwse markt.
Vrijdag 4 augustus 2023 | Appingedam (Groningen)

3. Historische Markt Veere

De historische markt in Veere vindt iedere dinsdag in de zomermaanden plaats. Marktkooplui zijn gekleed in historische kleding of in streekdracht en op alle marktdagen zijn er demonstraties van oude ambachten. Hier vind je nog leuke producten die je niet in winkels tegenkomt!
Dinsdag 1, 8, 15, 22, 29 augustus 2023 | Veere (Zeeland)

4. Deventer Boekenmarkt

Deventer Boekenmarkt
De Deventer Boekenmarkt is de grootste boekenmarkt van Europa. Met kilometers aan kramen zijn hier vele duizenden boeken te vinden. Gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland nemen deel.
Zondag 6 augustus 2023 | Deventer (Overijssel)

5. Spakenburgse Dagen

Kom tijdens de Spakenburgse Dagen cultuur proeven, klederdracht spotten of gezellig inhaken bij optredens van shantykoren. En flaneer op de braderie met maar liefst 250 kramen.
Woensdag 2 en 9 augustus 2023 | Spakenburg (Utrecht)

6. Trotsmarkt Kasteel Groeneveld

Een pure, eerlijk en heerlijke markt bij Kasteel Groeneveld te Baarn. Op de Trotsmarkt vind je dan ook eerlijke en liefst home made vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn.
Zondag 13 augustus 2023 | Baarn (Utrecht)

7. Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt

Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt
Ervaar het échte buitenleven tijdens de Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. De Landgoedfair is een begrip in binnen- en buitenland en trekt al 26 jaar een grote toestroom liefhebbers.
16 t/m 20 augustus 2023 | Beesd (Gelderland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Zomerfair Heerlijkheid Eck en Wiel

Kom de zomer proeven, voelen en beleven op het Landgoed Heerlijkheid Eck en Wiel! Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de markt met ongeveer 50 - 60 kramen met ambachtelijke streekproducten en allerlei "belevenissen".
Zaterdag 19 augustus 2023 | Eck en Wiel (Gelderland)

9. LieFair

Lieveren staat weer in de schijnwerpers op de 10e LieFair. Brocante, oude ambachten, streekproducten, livemuziek en natuurlijk een culinair plein waar het heerlijk vertoeven is. Er zijn meer dan 120 standhouders.
Zondag 27 augustus 2023 | Lieveren (Drenthe)

10. Boerderijfair op de Blauwe Bessen Boerderij

Boerderijfair op de Blauwe Bessen Boerderij
Bezoek de gezellige Boerderijfair op de Blauwe Bessen Boerderij in Gasselternijveen. Naast de ruim 40 leuke kramen kun je een kijkje nemen op de blauwe bessen velden.
Zondag 20 augustus 2023 | Gasselternijveen (Drenthe)

11. Markt Boer'ndag Elspeet

De Boer’ndag in Elspeet is een gezellig uitje. Met een leuke markt met rond de 90 standhouders, verschillende demonstraties, EK maaien met de zeis, trekkertocht voor oldtimer trekkers, activiteiten voor de kinderen, een hapje en een drankje.
Zaterdag 27 augustus 2022 | Elspeet (Gelderland)

12. Brocantemarkt Zutphen

Brocantemarkt Zutphen
De Brocantemarkt van Zutphen vindt plaats in deze prachtige Hanzestad! In het schitterende en historische centrum van Zutphen zijn ongeveer 90 kramen met authentieke brocante en / of antiek. Heerlijk flaneren door de prachtige binnenstad van Zutphen en naar huis gaan met bijzondere vondsten.
Zondag 27 augustus 2023 | Zutphen (Gelderland)

13. Zeldzaam Mooi Markt Wilhelminaplein Leeuwarden

De Zeldzaam Mooi Markt is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten en rariteiten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Er worden plaatjes gedraaid en bellen geblazen: Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.
Zondag 27 augustus 2023 | Leeuwarden (Friesland)

14. Meer markten

Wil je alle markten, braderieën en fairs zien? Bekijk dan het overzicht met Markten en Fairs in de uitagenda. Uiteraard zijn er naast de markten nog veel meer leuke evenementen, festivals en uitjes. Kijk op Uitzinnig.nl en laat je inspireren voor een leuk dagje uit!

Tulpen uitjes 2024 - De Leukste tips voor een dagje uit
10 x Festivals in april 2024
Wat te doen dit weekend?
De leukste Klimparken in Nederland
Toon de nieuwste thema's »