Inloggen

Festivals voor Kinderen in september

Rechts: poppeninhetpark.nl
September start met een aantal leuke festivals speciaal voor kinderen. Er worden weer zoveel leuke activiteiten georganiseerd in Nederland!

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het grote Tekenfestival, bezoek een natuurfeestje bij jou in de buurt. Laat je door poppen meenemen naar een andere wereld, en nog veel meer.

Bekijk hieronder de leukste kinderfestivals in september!

1. Kom tekenen bij Tekenfestival The Big Draw

Kom tekenen bij Tekenfestival The Big Draw
Ede en Wageningen (Gelderland) - Internationaal tekenfestival The Big Draw vindt dit jaar voor het eerst in Ede en Wageningen plaats. Er wordt groots uitgepakt met tekenkunst. Er is een mooi programma met workshops voor diverse tekenstijlen, expo’s, performances en activiteiten. Kom jij ook?
Ede: 2 t/m 4 september 2021
Wageningen: 2 t/m 5 september 2021

2. Poppentheaterfestival 'Poppen in het Park'

Amersfoort (Utrecht) - Poppen in het Park is er voor álle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar en vindt plaats in het prachtige Park Randenbroek in Amersfoort. Poppen in het Park biedt een bijzondere programmering met een verscheidenheid aan poppen- en marionettentheater met zowel voorstellingen ‘uit de oude doos’ als hedendaags poppenspel.
Zaterdag 4 en zondag 5 september 2021

3. Kinderfestival Haren

Kinderfestival Haren
Haren (Groningen) - Kinderfestival Haren is een festival voor en door kinderen! Beleef een dag vol magie en avontuur en doe mee met toffe workshops, bezoek een theatervoorstelling, geniet van muziek of leef je uit tijdens een leuke sportactiviteit.
Zaterdag 4 september 2021

4. Bezoek een natuurfeestje

Bezoek een natuurfeestje
Door heel Nederland - Bezoek één van de vele natuurfeestjes tijdens het landelijke evenement Fête de la Nature. Van theater in de natuur tot een oogstfeest, van een vleermuizenexcursie tot een hardloopwedstrijd in het groen.
Vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september 2021

5. Kindertheaterfestival Watergraafjes

Amsterdam (Noord-Holland) - Dol op theater, muziek, voorstellingen en spelen? Kom dan naar het Watergraafjes Festival! Op het festivalterrein kun je de hele dag van alles doen: kijken naar kindervoorstellingen, meedoen aan yogalessen of aansluiten bij theater- of muziekworkshops en nog veel meer.
Zondag 12 september 2021

6. Prentenboekjesfestival

Kerkrade (Limburg) - Theater Kerkrade wordt omgetoverd tot een echte Prentenboekenstad voor peuters en kleuters. Het blijft heerlijk, een theater binnen stappen om je vriendjes te ontmoeten uit de prentenboeken waaruit je wordt voorgelezen. Bezoek twee onvergetelijke voorstellingen, spelletjes, muziek, mooie verhalen en dans onder de sterren en de maan.
Zondag 26 september 2021

Openluchtzwembaden - De leukste buitenzwembaden met kinderen in Nederland
De mooiste corso's in Nederland 2022
Grote muziekfestivals in juli, augustus en september
Beleef het verleden met deze historische evenementen