Inloggen

Bezoek deze Rommelmarkten Kofferbakmarkten Garagesales en meer

Links: vitalismarkten.nlRechts: facebook.com
Rommelmarkten, vlooienmarkten, kofferbakmarkten en garagesales: Lekker struinen naar tweedehands spullen die nog prima een ronde mee kunnen!

Naast de traditionele rommelmarkten heb je ook de Carbootsales en Garagesales. Het concept van kofferbakmarkten is over komen waaien uit Amerika. Het idee is dat particulieren vanuit de kofferbak overtollige huisraad verkopen. Ook de 'Garagesale' is populair. Buurtbewoners stallen hun spulletjes uit in de voortuin, garage of de oprit.

Ben jij een liefhebber van het afstruinen van tweedehands markten? Bekijk hieronder het overzicht van de rommelmarkten die in september plaats vinden.

1. Boerestreekmarkt Appelscha

Boerestreekmarkt Appelscha
Appelscha (Friesland) - Op de Boerestreekmarkt in het hart van Appelscha aan de Boerestreek zijn vele kooplui aanwezig om hun waar aan de man te brengen. Naast de streekmarkt is er ook een rommelmarkt.
Zondag 5, 12, 19 en 26 september 2021

2. Zjwamer Rommelroute

Zjwamer Rommelroute
Swalmen (Limburg) - Kom gezellig naar Swalmen en koop bij de mensen thuis tweedehands spulletjes tijdens de 6de Zjwamer Rommelroute. Garagesale door heel het dorp!
Zaterdag 11 september 2021

3. Neuzelbeurs

Rijswijk (Zuid-Holland) - De Neuzelbeurs is een begrip in de regio! In extra ruime opstelling staan circa 260 kramen in De Broodfabriek gevuld met allerlei leuke koopjes. Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen.
11 en 12 september 2021

4. Garagesale Helmond-Noord Muziekwijk

Garagesale Helmond-Noord Muziekwijk
Helmond (Noord-Brabant) - Bewoners van de Muziekwijk in Helmond-Noord brengen hun koopwaar aan de man / vrouw. Vanuit hun garage, voortuin, stoep wordt dit aangeboden. Er zijn ruim 90 deelnemers waar je kunt struinen naar leuke spulletjes die nog een ronde mee kunnen.
Zondag 12 september 2021

5. Rommelroute Beilen

Beilen (Drenthe) - Met meer dan 250 deelnemers verandert heel Beilen in de grootste outdoor rommelmarkt van het Noorden!
Zondag 12 september 2021

6. Voortuin Rommelmarkt

Brielle (Zuid-Holland) - De bewoners van de gezellige wijk Geuzenveld in Brielle organiseren weer een unieke rommelmarkt: vanuit ieders eigen voortuin worden tweedehands spullen aangeboden als kleding, fietsen en woonaccessoires.
Zondag 12 september 2021

7. Kofferbak markt Venlo

Kofferbak markt Venlo
Venlo (Limburg) - Gezellige rommelmarkt, waar particulieren hun tweedehands spullen aan bieden. Denk aan kleinmeubel, kleding, antiek, curiosa etc. vanuit de kofferbak.
Zondag 12 september 2021

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Roldermarkt

Rolde (Drenthe) - Onderdeel van de 233e Roldermarkt in en rondom het centrum van Rolde, is een vlooienmarkt aangevuld met een kindermarkt op de Grote Brink.
Zondag 12 september 2021

9. Tafel in de Tuin

Meppel (Drenthe) - Kom langs bij meer dan 200 tuinen, struinen naar jouw 2e hands vondst. Deelnemers verkopen hun 2e hands spulletjes vanuit hun tuin of oprit. Er worden ook handgemaakte items aangeboden.
Zaterdag 4 en 18 september 2021

10. Car Boot Sale Oss

Car Boot Sale Oss
Oss (Noord-Brabant) - Gezellig rondneuzen langs tweedehands kofferbakwinkeltjes, op deze unieke en populaire kofferbakmarkt rondom het water bij de Geffense Plas met honderden CarBooters.
Zondag 19 september 2021

11. Vlooienmarkt Groningen

Groningen (Groningen) - De Vismarkt in de historische binnenstad van Groningen is de locatie voor deze vlooienmarkt. Deze markt bestaat uitsluitend uit antiek, curiosa, en gebruikte goederen.
Zondag 19 september 2021

12. Oliemolense Snuffelmarkt

Oliemolense Snuffelmarkt
Helmond (Noord-Brabant) - De Oliemolense Snuffelmarkt wordt georganiseerd door Karnavalsvereniging de Olietrappers. De markt bestaat uit een rommelmarkt, kinderspeelgoedmarkt en braderie.
Zondag 19 september 2021

13. Kofferbakmarkt Heythuysen

Heythuysen (Limburg) - De Kofferbakmarkt Heythuysen is de grootste regionale kofferbakmarkt van Midden-Limburg. Particulieren verkopen vanuit de kofferbak van hun auto allerhande gebruikte spulletjes.
Zondag 26 september 2021


14. Braderie met vlomarkt Odoorn

Braderie met vlomarkt Odoorn
Odoorn (Drenthe) - Rondom de sfeervolle brink aan de Boshof in Odoorn wordt ook in 2021 een braderie met aansluitend vlomarkt georganiseerd.
Zondag 26 september 2021

Wat te doen dit weekend?
Deze inspirerende filmfestivals kun je bezoeken
Voorjaarsvakantie 2024 - De leukste activiteiten voor kinderen
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Toon de nieuwste thema's »