Inloggen

Op deze ijsbanen kun je schaatsen dit jaar

Links: archeon.nlRechts: Ice* Amsterdam
Het hoeft nog geen winters weer te zijn om al te kunnen schaatsen. Bind de ijzers onder op de feestelijk verlichte ijsbanen. Winters plezier geggarandeerd voor jong en oud.

Beleef ijspret bij onderstaande schaatsbanen! Voor alle uitjes is een geldig coronabewijs verplicht en wordt er veelal met tijdsloten gewerkt.

1. IJsbaan in Archeon

IJsbaan in Archeon
Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) - Tijdens 'Vier de Winter' in Archeon is er volop vermaak en vertier in de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen. En breng gratis een bezoek aan de schaatsbaan van maar liefst 425 m2!
Zaterdag 18 december 2021 t/m zondag 2 januari 2022

2. Ice Amsterdam

Amsterdam (Noord-Holland) - Winterweer of geen winterweer, dit jaar is het Museumplein in Amsterdam weer omgetoverd tot een winterse ijsbeleving. Bij schaatsbaan Ice*Amsterdam glijdt, schuifelt èn glibbert jong en oud over de knusse ijsbeleving met het Rijksmuseum als decor.
13 november 2021 t/m 30 januari 2022

3. Schaatsbaan Rotterdam

Schaatsbaan Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland) - Lekker schaatsen, heerlijk curlen of winterse gezelligheid? Alles is mogelijk bij Schaatsbaan Rotterdam! Op de twee overdekte banen kan er drie maanden lang worden geschaatst.
Dagelijks geopend t/m 4 maart 2022

4. Cool Event Scheveningen

Cool Event Scheveningen
Scheveningen (Zuid-Holland) - Tijdens Cool Event Scheveningen kun je weer schaatsen op de overdekte ijsbaan op het Kurhausplein van maar liefst 600 m2. Vergeet jouw handschoenen niet mee te nemen want die zijn verplicht op de schaatsbaan.
13 november 2021 t/m 24 januari 2022

5. Schaatsen bij Muiderslot

Muiden (Noord-Holland) - Tijdens Winterkasteel beleef je in Rijksmuseum Muiderslot het winterse leven van vroeger met allerlei leuke activiteiten. Bij het Winterkasteel Muiderslot ligt ook een echte ijsbaan! Kom jij ook ijspret maken?
11 december 2021 t/m 30 januari 2022

6. Winter in het Nederlands Openluchtmuseum

Arnhem (Gelderland) - Het is Winter in het Nederlands Openluchtmuseum met vele activiteiten! Op het Entreeplein staat een schaatsbaan van ruim 1.000 m2 waar je kunt zwieren over het ijs. Voor jong en oud zijn er gratis schaatsen te leen.
4 december t/m 16 januari 2022

7. Het Amsterdamse Glijfestijn

Het Amsterdamse Glijfestijn
Amsterdam (Noord-Holland) - Zin in een winters uitje in Amsterdam? Kom naar Het Amsterdamse Glijfestijn in het Olympisch Stadion. Schaatsen, curlen, glijden met de tube-slide, je weg zoeken in een winterse doolhof, langlaufen op het langlauf parcours: het kan hier allemaal!
24 december t/m 9 januari 2022

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

Zomervakantie uitjes Noord-Brabant - 10 x activiteiten en uitstapjes
Heerlijke zomermarkten jaarmarkten en vakantie braderieën 2022
Zomervakantie uitjes Utrecht - 10 x activiteiten en uitstapjes
De 10 leukste dierentuinen