Inloggen

Op deze ijsbanen kun je schaatsen dit jaar

Links: Winter Village AmstelveenRechts: Schaatsbaan Rotterdam
Het hoeft nog geen winters weer te zijn om al te kunnen schaatsen. Bind de ijzers onder op de feestelijk verlichte ijsbanen. Zowel op een overdekte schaatsbaan als in de buitenlucht. Winters plezier gegarandeerd voor jong en oud.

Beleef ijspret bij een van onderstaande schaatsbanen in Nederland!

1. Winter Village Amstelveen

Winter Village Amstelveen
Ruim 4 weken lang staat het stadshart van Amstelveen in het teken van een winterse gezelligheid met een openluchtijsbaan van ruim 450m2. Met uiteenlopende activiteiten voor jong en oud.
2 december t/m 7 januari 2024 | Amstelveen (Noord-Holland)

2. Schaatsbaan Rotterdam

Lekker schaatsen, heerlijk curlen of winterse gezelligheid? Alles is mogelijk bij Schaatsbaan Rotterdam! Op de twee overdekte banen kan er drie maanden lang worden geschaatst.
Dagelijks geopend 26 november t/m 3 maart 2023 | Rotterdam (Zuid-Holland)

3. Cool Event Scheveningen

Cool Event Scheveningen
Tijdens Cool Event Scheveningen kun je weer schaatsen op de overdekte ijsbaan op het Kurhausplein van maar liefst 600 m2. Vergeet jouw handschoenen niet mee te nemen want die zijn verplicht op de schaatsbaan.
11 november t/m 11 februari 2024 | Scheveningen (Zuid-Holland)

4. WinterWonderBeek

WinterWonderBeek
Schaatsbaan, Roetsjbaan en Kerstboom: 3 weken lang plezier op de markt in Prinsenbeek. Lekker schaatsen op de overdekte ijsbaan.
14 december t/m 4 januari 2024 | Prinsenbeek (Noord-Brabant)

5. Schaats bij Duurstede

In het pittoreske stadje Wijk bij Duurstede wordt dit jaar, gratis en speciaal voor de kinderen, voor de derde keer Schaats bij Duurstede georganiseerd. Op de Markt kun je schaatsen op een kunststof schaatsbaan van 10 x 14meter.
10 t/m 21 december 2023 | Wijk bij Duurstede (Utrecht)

6. Het Amsterdamse Winterparadijs

Het Amsterdamse Winterparadijs is dé ultieme winterbeleving. In de RAI ontdek je de allerleukste winterse activiteiten, omringd door 3400m2 aan ijs! Met o.a. een gigantische binnen- en buitenschaatsbaan en nog zo veel meer.
14 t/m 30 december 2023 | Amsterdam (Noord-Holland)

7. Winter Wonderland Enschede

Winter Wonderland Enschede
De binnenstad van Enschede verandert in een sfeervol Winter Wonderland. IJspret beleef je op de sfeervol aangeklede ijsbaan op de Oude Markt.
1 december t/m 7 januari 2024 | Enschede (Overijssel)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Drijvende IJsbaan Leiden

In het historische centrum van Leiden kun je weer schaatsen op de Drijvende IJsbaan. De ijsbaan ligt op op een prachtige locatie op de Nieuwe Rijn met sfeervolle feestverlichting.
9 december t/m 7 januari 2024 | Leiden (Zuid-Holland)

9. Rond on Ice

Er kan weer volop worden genoten van de ijsbaan op Het Rond in Houten, “Rond on Ice”. 26 dagen lang is er weer schaatspret op de overdekte schaatsbaan. Kom vrij schaatsen, neem deel aan de activiteiten of kom gezellig wat warms drinken in de "Huiskamer van Houten".
13 december t/m zondag 7 januari 2023 | Houten (Utrecht)

10. DongenIce

DongenIce
DongenIce is een mooi winters evenement op het Wilhelminaplein in Dongen. Kom gezellig schaatsen, roetsjen en genieten van de vele (muzikale) activiteiten op de overdekte schaatsbaan, roetsjbaan en in de gezellige winterhuiskamer. Nieuw dit jaar is de overdekte wintertuin.
15 december t/m 7 januari 2024 | Dongen (Noord-Brabant)

11. Ice Amsterdam

Dit jaar heeft Ice*Amsterdam geen vergunning gekregen om het Museumplein weer om te toveren tot een winterse ijsbeleving. Helaas een jaartje wachten dus.

12. Veel meer leuke uitjes en evenementen

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke evenementen en festivals te bezoeken. De uitagenda van Uitzinnig.nl staat bomvol leuke tips voor een dagje uit. Ook met leuke activiteiten voor kinderen.

Zomervakantie uitjes Utrecht - 10 x activiteiten en uitstapjes
Zomervakantie uitjes Zeeland - 10 x activiteiten en uitstapjes
De mooiste tuinen in Nederland
Uitjes met waterattracties en waterspeeltuinen
Toon de nieuwste thema's »