Inloggen

Bezoek een Kunstbeurs in het voorjaar

Links: kunstbeursheemstede.nlRechts: firstartfair.nl
Een kunstbeurs of art fair bezoeken is een leuke en toegankelijke manier om met kunst én de makers in contact te komen. Door heel Nederland worden in het voorjaar kunstbeurzen georganiseerd.

Van een toonaangevende kunst- en antiekbeurs Galeries en kunstenaars exposeren werk in allerlei disciplines. Schilderijen, sieraden, glasfusing, beeldhouwkunst, keramiek, fotografie, textiel en meer. Laat je verrassen door kunst!

Bekijk 8 x de mooiste kunstevenementen in maart, april, mei en juni.

1. Kunstbeurs Heemstede

Kunstbeurs Heemstede
Haarlem (Noord-Holland) - De opzet van deze unieke kunstbeurs is gelijk gebleven: door kunstenaars georganiseerd, hoge kwaliteit en een gegarandeerd levendige en enthousiaste sfeer. Een prachtige presentatie van hedendaagse moderne kunst.
18 t/m 20 maart 2022

2. First Art Fair

First Art Fair
Amsterdam (Noord-Holland) - In de Passenger Terminal Amsterdam vindt een sprankelende kunstbeurs plaats met ca 25 galerieën en ruim 75 zelfstandige kunstenaars uit heel Nederland! De First Art Fair is de enige beurs waar zelfstandige kunstenaars en galerieën zich gezamenlijk presenteren.
24 t/m 27 maart 2022

3. Art Breda

Breda (Noord-Brabant) - Art Breda biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Geniet van kunst, antiek en design uit de collecties van befaamde kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst uit Nederland, België en Duitsland.
8 t/m 15 mei 2022

4. Amsterdam Art Week

Amsterdam Art Week
Amsterdam (Noord-Holland) - Amsterdam Art Week viert dit jaar haar 10e jubileumeditie. Samen met 30 prominente galeries en een selectie van musea, residencies en project spaces presenteert Amsterdam Art een bruisende week vol openingen, open studios, artist talks, debatten, performances, filmvertoningen en galerietours.
11 t/m 15 mei 2022

5. Art Rotterdam

Rotterdam (Zuid-Holland) - Art Rotterdam, de gerenommeerde, op jonge kunst gerichte beurs, biedt jou de gelegenheid de nieuwste ontwikkelingen te volgen en verrassende aankopen te doen. In de Rotterdamse Van Nelle Fabriek tonen ruim 100 toonaangevende galeries het werk van aanstormend en gevestigd talent.
19 t/m 22 mei 2022

6. Huntenkunst

Ulft (Gelderland) - Op de internationale kunstmanifestatie Huntenkunst presenteren 250 kunstenaars uit 30 landen eigentijdse beeldende kunst. Er is een diversiteit aan stijlen en technieken: schilderijen, tekeningen, grafiek, beelden, keramiek, foto's, glas- en textielkunst.
20 t/m 22 mei 2022

7. Object Rotterdam

Object Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland) - Designbeurs Object vindt opnieuw plaats in het historische HAKA-gebouw in Rotterdam. Liefhebbers van design, interieur, mode, kunst en architectuur kunnen hier een lang weekend hun hart ophalen.
20 t/m 22 mei 2022

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. TEFAF Maastricht

Maastricht (Limburg) - TEFAF Maastricht, wereldwijd de meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs, heeft een aanbod van ongeëvenaarde kwaliteit en biedt de belangrijkste kunsthandelaren en specialisten uit de hele wereld een podium.
25 t/m 30 juni 2022

Kaartverkoop Central Park Festival van start
Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
De leukste Klimparken in Nederland
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Toon de nieuwste thema's »