Inloggen

10 x Paasmarkten en Paasfairs in 2023

Links: homemademarket.co.nlRechts: © Mannuela Huisman - Mannuela Huisman
Op eerste en tweede paasdag worden er leuke Paasmarkten en Paasfairs georganiseerd. Lekker struinen langs kramen met mooie producten en genieten van de gezellige sfeer.

Bij een aantal markten zijn er ook leuke kinderactiviteiten, zoals paaseieren zoeken. Bekijk hieronder 10 x Paasmarkten en Paasfairs in 2023.

1. Home Made Easter Markt

Home Made Easter Markt
De Home Made Easter Market is shoppen en genieten tijdens het Paasweekend op het historische Lange Voorhout in Den Haag. Beleef de gezelligheid van een echte jaarmarkt en geniet van de unieke sfeer met leuke activiteiten en entertainment.
7 t/m 10 april 2023 | Den Haag (Zuid-Holland)

2. Paasmarkt Orvelte

De Paasmarkt in Orvelte bruist van gezelligheid op eerste Paasdag. Goede kwaliteit stands in de sfeer die bij dit fraaie monumentale dorpje passen. Orvelte is een autovrij dorpje met leuke winkeltjes, terrassen, klinkerweggetjes en prachtige veelal riet gedekte boerderijen.
Zondag 9 april 2023 | Orvelte (Drenthe)

3. Duurzaam en groen moet je doen

Duurzaam en groen moet je doen
Op 2de paasdag wordt er weer een leuke en gezellige Lente Fair in de Achterhoek gehouden! Onder het motto “Duurzaam en groen'' verandert het erf van Wijngaard Um d ’n Olden Smid in een gezellige markt!
Maandag 10 april 2023 | Velswijk (Gelderland)

4. Wollig Landleven fair Oldeberkoop

Op 1ste paasdag is de Wollig Landleven fair met Wol, Lifestyle en Streekproducten in Oldeberkoop. Tientallen standhouders presenteren dan hun producten en specialiteiten met passie en vakmanschap.
Zondag 9 april 2023 | Oldeberkoop (Friesland)

5. Paasfair Middelburg

Paasfair Middelburg
Een 3 daags evenement op de markt in hartje van Middelburg. Op de Paasfair vind je antiek, curiosa, brocante, verzamelobjecten. Te veel om op te noemen, kom gezellig kijken.
Zaterdag 8 t/m maandag 10 april 2023 | Middelburg (Zeeland)

6. Paasmarkt Panningen

Tweede Paasdag staat Panningen al jarenlang in het teken van de mega Paasmarkt. In het centrum staan ruim 400 marktkraampjes opgesteld (3 kilometer!) met allerlei artikelen.
Maandag 10 april 2023 | Panningen (Limburg)

7. Zeldzaam Mooi Markt Vismarkt

Zeldzaam Mooi Markt Vismarkt
De Zeldzaam Mooi Markt vindt weer op tweede Paasdag plaats op de Vismarkt in Groningen. Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.
Maandag 10 april 2023 | Groningen (Groningen)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Winschoter Paas Event

Het Winschoter Paas event bestaat uit een gezellige Paasmarkt in Groningen op tweede Paasdag. Naast de braderie met rommelmarkt is er ook een truckrun, kinderactiviteiten, live muziek en entertainers.
Maandag 10 april 2023 | Winschoten (Groningen)

9. Paasmarkt Scheveningen Boulevard

Traditioneel op 1e paasdag en ook op 2e Paasdag weer een Paasmarkt op de Boulevard in Scheveningen. Kom shoppen bij de diverse kramen, er is echt voor ieder wat wils.
Zondag 9 en maandag 10 april 2023 | Scheveningen (Zuid-Holland)

10. Paasmarkt Born

Paasmarkt Born
Volop gezelligheid op de Paasmarkt Born. Op tweede Paasdag staan zo'n 200 kramen en verkoopwagens klaar met hun producten. Voor kinderen is er een leuke pop-up kinderboerderij.
Maandag 10 april 2023 | Born (Limburg)

11. Paasmarkt Vlissingen

Bezoek de Paasmarkt Vlissingen op de boulevard op 1e Paasdag. Er zijn 150 kramen met een groot diversiteit aan producten, zoals sieraden, kleding, boeken, strandlakens, vis, lederwaren, poffertjes en nog véél meer.
Zondag 9 april 2023 | Vlissingen (Zeeland)

12. Tuinfair het Laer - Paaseditie

Tuinfair het Laer - Paaseditie
De 1e editie van de Tuinfair op Landgoed het Laer in Ommen tijdens het Paasweekend. Drie dagen lang een landgoed vol prachtige pronkstukken en bijzondere items voor binnen en buitenshuis. Er wordt akoestische live muziek ten gehore gebracht en er zijn foodtrucks aanwezig.
8 t/m 10 april 2023 | Ommen (Overijssel)

13. Meer uitjes op 1e en 2 Paasdag

Natuurlijk zijn er meer markten tijdens de Paasdagen. Ook zijn er volop andere leuke evenementen en uitjes. Bekijk wat er nog meer te doen is:
» Uittips zondag 9 april 2023
» Uittips maandag 10 april 2023

Leer alles over kaas bij een kaasmarkt - kaasmuseum of kaasboerderij
Kunstroutes en Atelierroutes in maart - april - mei 2023
In Attractiepark Toverland komen vier nieuwe attracties
Wat te doen dit weekend?