Pasen 2021 - Paasactiviteiten en uitjes met kinderen

Links: outdoorparkalmere.nlRechts: © Bibi
Wat te doen tijdens de Paasdagen dit jaar? Geen zin om dit jaar thuis te blijven met Pasen? Er zijn leuke activiteiten om te doen met het gezin. Zo kun je op diverse plekken paaseieren zoeken met de kinderen, kun je picknicken en zijn er leuke tips om er op uit te gaan.

We zullen de tips voor eerste paasdag en tweede paasdag blijven aanvullen. Bekijk hieronder de activiteiten voor een dagje uit met Pasen.

1. Paasei Golf

Paasei Golf
Almere - Op 1e en 2e Paasdag kun je in Outdoorpark SEC Almere gewapend met een boerengolfstick en een bal op zoek naar eieren. Je volgt een leuk parcours met verschillende opdrachten en leuke uitdagingen.

2. Vind het gouden ei op Paaseiland

Diepenveen - Vind het gouden ei op het eiland bij Hotel Gaia en win een leuke prijs. Verder is het heerlijk chillen op het eiland, er zijn toffe foodtrucks met lekkere hapjes, take away. Dus neem je kleedje mee!

3. Paaspicknick & speurtocht

Paaspicknick & speurtocht
Doetinchem - Geniet op eerste Paasdag van een heerlijke picknick in het park bij Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem. Maak jouw middag nog leuker met een speciale Paas speurtocht, waarbij de kids de speurneus kunnen uithangen!

4. Paaseieren zoeken in Het Land van Jan Klaassen

Paaseieren zoeken in Het Land van Jan Klaassen
Braamt - Een jaarlijkse traditie bij het Land van Jan Klaasen! De Paashaas verstopt alle paaseieren in de speeltuin. Kunnen de kinderen helpen om alle paaseieren terug te vinden?

5. Paaseitjes zoeken bij Kasteel De Keverberg

Kessel - De Paashaas heeft in al zijn enthousiasme allemaal gekleurde eitjes in de kasteeltuin van Kasteel De Keverberg rondgestrooid.... Kom jij de Paashaas helpen zoeken?
Op 1e en 2e Paasdag

6. PaasBingo-Speurtocht

Assen - Doe de PaasBingo-Speurtocht door het Asserbos! De Bonte Wever organiseert deze leuke Paasspeurtocht. Vind jij het gouden ei? Je krijgt een goodiebag mee met allemaal lekkers voor onderweg.

7. Paaseitjes event Special Edition

Rijsbergen - Bij Het Aardbeienterras in Rijsbergen kun je van Goede Vrijdag t/m de Paasdagen op een wel heel bijzondere manier met de kinderen paaseieren komen zoeken. In jouw eigen privé kas tussen de aardbeienplantjes!

Dit kun je nog combineren met een heerlijke picknick of met één van de andere leuke corona-proof activiteiten.

Verrassend er op uit .. »