Inloggen

Planten- en Bloemenmarkten

Links: xl-evenementen.nlRechts: bollenstreek.groei.nl
Wil je jouw tuin weer opfleuren met mooie bloemen en planten? Zoek je nog iets moois voor jouw balkon? Bezoek dan deze plantenmarkten en tuinbraderie.

Ook zijn er leuke initiatieven om planten, stekjes, zaden en bollen te ruilen. Bekijk hieronder de plantenmarkten en ruilmarkten.

1. TuinBraderie Odijk

TuinBraderie Odijk
Zet de bloemetjes weer buiten met de TuinBraderie Odijk! De grootste TuinBraderie van Midden-Nederland.
14 en 15 mei 2022 | Odijk (Utrecht)

2. Groei & Bloei - planten ruilen

Groei & Bloei - planten ruilen
Heb je planten of andere tuin gerelateerde spullen waar je een ander blij mee kunt maken en ben je zelf op zoek naar planten en/of tuinspullen om jouw eigen verzameling uit te breiden, dan ben je van harte welkom op deze plantenruil avond.
18 mei 2022 | Lisse (Zuid-Holland)

3. Groenmarkt

in een knusse boomgaard achter een boerderij organiseert de vereniging Groei & Bloei Heerenveen en Omstreken een Groenmarkt. Op de gezellige plantenmarkt met 30 marktkramen is alles voor de tuin te koop.
14 mei 2022 | Nieuweschoot (Friesland)

4. Open Dag Cactuskassen

Open Dag Cactuskassen
Cactusliefhebbers kunnen terecht op de open dag. Te zien is een privécollectie in 3 kassen, clubkas en rotstuin. Tevens kun je cactussen, vetplanten en benodigdheden, zoals mest, kopen.
29 mei 2022 | Assendelft (Noord-Holland)

5. Stekjesmarkt

Op de stekjesmarkt zijn biologisch geteelde planten en bloemen te koop. Daarnaast vind je er ook ambachtelijke producten. Er is een ruilkraam voor stekjes, zaden en bollen en informatie over groene initiatieven in Noord, stads-tuinieren, gezond leven enz.
5 juni 2022 | Amsterdam-Noord (Noord-Holland)

6. Plantenmarkt Neerijnen

Tuinliefhebbers zijn weer welkom op het idyllische plein bij Kasteel Neerijnen voor de Plantenmarkt. Er is een variëteit aan kwekers met ieder een eigen specialiteit. Zoals heerlijk geurende rozen, biologisch gekweekte kruiden, bijzondere vaste planten, kuipplanten, enz.
11 juni 2022 | Neerijnen (Gelderland)

7. Rozendag

Rozendag
De Tuinen in Demen organiseert de Rozendag met activiteiten die met rozen te maken hebben. Je kunt die dag rozen in pot uit Lottum kopen, planten om met rozen te combineren en je vindt biologische rozenmest, rozenbrocante, rozenzeep, rozentheemutsen..
12 juni 2022 | Demen (Noord-Brabant)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Voorjaarsplantenmarkt Trompenburg

Voorjaarsplantenmarkt te Trompenburg Tuinen in Rotterdam; de leukste plantenmarkt. Er is een kramenroute door de botanische tuin waar gespecialiseerde kwekers hun bijzondere planten aanbieden.
11 en 12 juni 2022 | Rotterdam (Zuid-Holland)

9. Plantenfestijn

Een gezellige en kleinschalig plantenfestijn waar je terecht kunt voor een enorm aanbod aan leuke vaste planten, struiken en (fruit) bomen. Maar ook bijzondere één jarigen en dahlia’s.
18 juni 2022 | Sprang-Capelle (Noord-Brabant)

10. Open Kwekerijdag

Open Kwekerijdag
Ontdek alles over het telen van bomen, heesters en vaste planten bij de boomkwekers in Boskoop. De Open Kwekerijdag is een feestje voor jong en oud, voor het hele gezin en geheel gratis.
18 juni 2022 | Boskoop (Zuid-Holland)

Najaars uitjes - appelplukdagen - oogstfeesten - pompoendagen
Van bokbierfestival tot oktoberfeesten
Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
De leukste Klimparken in Nederland