Inloggen

20 x de leukste fairs en markten in juni

Links: devertakking.nlRechts: © Robert Modderkolk - Hoge Veluwe Markt
Van boerderijfair tot brocante markt bij een prachtig kasteel. Er zijn weer vele leuke fairs en brocantemarkten in juni. Natuurlijk zijn er ook de Pinksterfairs en Pinkstermarkten.

Struinen voor unieke brocante spulletjes om jouw huis sfeervol in te richten. Leuke buitenfairs op prachtige locaties, zoals op een boerderij of landgoed. Ook zijn er mooie markten in festivalsfeer met vele activiteiten.

Bekijk de leukste markten en fairs in juni 2022.

1. Landelijke Túnfair

Landelijke Túnfair
Bij de monumentale boerderij de Vertakking te Ryptsjerk (nabij Leeuwarden) wordt de Landelijke Túnfair gehouden. De fair staat in het teken van woondecoratie en lifestyleproducten in landelijke stijl.
4 juni 2022 | Rijperkerk (Friesland)

2. Hoge Veluwe Markt

Combineer een bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe met de Hoge Veluwe Markt. Op deze markt staan bevlogen mensen met duurzame producten en een eerlijk verhaal.
4 en 18 juni 2022 | Hoenderloo (Gelderland)

3. Boerenkaasmarkt Woerden

Boerenkaasmarkt Woerden
Op de Woerdense kaasmarkt wordt de échte boerenkaas verhandeld. Naast de bekroonde Goudse boerenkazen is er een oneindige keuze aan talloze kaassoorten. Ontdek het op deze ambachtelijke markt.
4, 11, 18 juni 2022 | Woerden (Utrecht)

4. Mary's Markt op Paleis Het Loo

Mary's Markt op Paleis Het Loo
Drie dagen brocante en leuke activiteiten op de Mary's Markt op Paleis Het Loo Tijdens het Pinksterweekend. Ca. 40 brocanteurs verrassen je met de mooiste schatten en vondsten uit vroegere tijden.
4 t/m 6 juni 2022 | Apeldoorn (Gelderland)

Bekijk meer Pinksterfairs en Pinkstermarkten op 1e en 2e Pinksterdag.

5. Beleef de Lente bij Kasteel de Canneburch

Een heerlijke Pinksterfair. ‘Beleef de Lente’ in het kasteelpark bij kasteel Cannenburch gaat over alles wat je lief hebt en waar je van geniet tijdens de heerlijke lente.
4 t/m 6 juni 2022 | Vaassen (Gelderland)

Bekijk meer Pinksterfairs en Pinkstermarkten op 1e en 2e Pinksterdag.

6. Pinksterfair Het Laer

Landgoed het Laer wordt omgetoverd tot een prachtige fair. Hier kun je tijdens het pinksterweekend 3 dagen lang genieten van een breed scala standhouders met unieke, exclusieve en bijzondere producten.
4 t/m 6 juni 2022

Bekijk meer Pinksterfairs en Pinkstermarkten op 1e en 2e Pinksterdag.

7. Suikermarkt Pinksteren

Suikermarkt Pinksteren
Een hippe en super gezellige markt met een heerlijke festival-vibe! Geniet van het supergave aanbod van vintage, retro, pre-loved, curiosa en self made. Verder is er live muziek, schminken voor kids en toffe foodtrucks.
Zondag 5 en maandag 6 juni 2022 | Groningen (Groningen)

Bekijk meer Pinksterfairs en Pinkstermarkten op 1e en 2e Pinksterdag.

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Ibiza aan de haven van Willemstad

Kom shoppen en genieten op deze leuke lifestyle markt, met een knipoog naar Ibiza, aan de haven van het altijd gezellige en pittoreske Willemstad.
Zondag 5 juni 2022 | Willemstad (Noord-Brabant)

Bekijk meer Pinksterfairs en Pinkstermarkten op 1e en 2e Pinksterdag.

9. Pinkstermarkt Orvelte

De Pinkstermarkt in monumentendorp Orvelte is zeer geliefd bij zowel bezoekers als standhouders. De sfeervolle stands zijn passend bij gemoedelijke sfeer van het dorp welke een landelijke uitstraling heeft.
5 juni 2022 | Orvelte (Drenthe)

Bekijk meer Pinksterfairs en Pinkstermarkten op 1e en 2e Pinksterdag.

10. Bos Fair

Bos Fair
Een Brocante - Lifestyle - Food Event. De Bos Fair is te vinden in het prachtige recreatiegebied Doornse Gat! Met een diversiteit aan deelnemers en foodtrucks kun je een dag lang genieten in dit bosrijke gebied.
11 juni 2022 | Doorn (Utrecht)

11. Made with Love markt

Op deze Made With Love markt staan ca. 50 standhouders die hun producten allemaal zelf gemaakt hebben. Mét liefde natuurlijk :). Een gezellige en sfeervolle voorjaarsmarkt.
12 juni 2022 | Sittard (Limburg)

12. Brocante-erffair bij De Knechtenkamer

Brocante-erffair bij De Knechtenkamer
In het weiland onder de bomen rond de boerderij staan 35 brocanteurs met een gevarieerd aanbod aan prachtige brocante opgesteld. Het binnenerf van de boerderij is omgetoverd tot een sfeervol terras.
12 juni 2022 | Puiflijk (Gelderland)

13. Markt om de Hoek

Kom weer ontmoeten, proosten, proeven, live muziek horen en lokale ondernemers steunen. Markt om de Hoek; de gezelligste, lekkerste en duurzaamste foodmarkt van Utrecht-Oost.
12 juni 2022 | Utrecht (Utrecht)

14. Kruytenburg Fair

Kruytenburg Fair
De Kruytenburg fair biedt vele stands met creatieve producten en miniworkshops, ook leuk voor kinderen. Er zijn diverse stands met sieraden, schilderkunst, leren en stoffen tassen, keramiek en veel meer.
18 juni 2022 | Poortvliet (Zeeland)

15. Wollig Landleven Fair Ruinen

Wollig Landleven Fair Ruinen
Tientallen standhouders presenteren hun producten en specialiteiten op het gebied van Wol, Lifestyle en Streekproducten met passie en vakmanschap. Gezelligheid, sfeer en mooie producten.
11 juni 2022 | Ruinen (Drenthe)

16. Wollig Landleven Schaapscheerdersfeest Elspeet

Een sfeervolle fair rondom de schaapskooi in Elspeet voor mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten. Daarnaast kun je het traditionele schapenscheren zien en zijn er zijn er vele leuke activiteiten.
18 juni 2022 | Elspeet (Gelderland)

17. FeelGood Market

FeelGood Market
Het hippe Strijp-S gebied in Eindhoven is weer de plek voor een nieuwe editie van de FeelGood Market. Geniet van handgemaakte en unieke producten, fijne live muziek, heerlijke hapjes, activiteiten en good vibes.
Zondag 19 juni 2022 | Eindhoven (Noord-Brabant)

18. Kersenfestival Cothen met de Kersenmarkt

In de kersenboomgaard wordt de 20e editie van het Kersenfestival gehouden met vele activiteiten en demonstraties. Op de Kersenmarkt met kraampjes vind je een gevarieerd aanbod met streekproducten en andere leuke hebbedingen.
25 en 26 juni 2022 | Cothen (Utrecht)

19. Trotsmarkt op Sonsbeekpark Arnhem

In het prachtige Sonsbeekpark te Arnhem wordt een Trotsmarkt georganiseerd. Hier staan bevlogen ondernemers die met passie en kennis over hun producten vertellen en verkopen.
26 juni 2022 | Arnhem (Gelderland)

20. Farm & Country Fair

Farm & Country Fair
Alweer 25 jaar Farm & Country Fair, beleef het mee! Het platteland staat bij de Farm & Country Fair centraal. Verbaas je over het aanbod van mooie producten, neem een kijkje bij de prachtige shows en geniet van een dag buiten zijn.
24 t/m 26 juni 2022 | Aalten (Gelderland)

21. Brocante Markt Venlo

Een antiek- brocante markt in hartje Venlo waar je kunt struinen tussen mooie brocante items met een verhaal! De brocanteurs vertellen je graag het verhaal achter een item.
26 juni 2022 | Venlo (Limburg)

22. Meer Evenementen en Festivals

Uiteraard worden er nog veel meer leuke Evenementen en Festivals georganiseerd in Nederland. Laat je verrassen :)

Kerstmarkten in Nederland
Plopsa stunt - Scoor goedkoop jouw tickets
10 x verrassende Festivals in December 2022
Lichtkunstfestivals - Beleef een magisch schouwspel van licht deze wintermaanden
De leukste Charles Dickens kerstmarkten van Nederland