Inloggen

Vaderdag 2023 - Verras hem met deze activiteiten en uittips

Links: © Jen - JenRechts: TT Festival in Assen
Vaderdag komt eraan. Heb je nog geen idee wat je jouw vader kunt geven? Verras hem en neem hem mee voor een dagje uit! Er zijn leuke evenementen en activiteiten die je samen kunt beleven.

Houdt jouw vader bijvoorbeeld van ronkende motoren, automobielen, live muziek of sportieve activiteiten? Bekijk hieronder 10 Vaderdag uittips!

1. Stand up paddle tours - Suppen in Noord Holland

Stand up paddle tours - Suppen in Noord Holland
Ontdek de perfecte mix van ontspanning en sportiviteit terwijl je op een paddleboard over het water glijdt. Bij Cup of Sup beleef je een unieke SUP-ervaring voor zowel beginners als gevorderden. Een lekker actief uitje dus!
Doorlopend | Broek op Langedijk (Noord-Holland)

2. TT Festival

Niet alleen op het TT Circuit racen de motoren over het asfalt, ook in het centrum van Assen ruik je de geur van brandend rubber. Tijdens het festival is er een grote TT Kermis, zijn er drie TT Nachten met op meerdere podia live muziek en er is veel motorvermaak. Een groot deel van de activiteiten is gratis toegankelijk.
17 t/m 25 juni 2023 | Assen (Drenthe)

3. Central Park Festival

Central Park Festival
Neem jouw vader mee naar het Central Park Festival. Dit popfestival is een ‘must go!’ voor muziekliefhebbers en fijnproevers. Met een festivaldag op zondag voor alle leeftijden. Met o.a. Flemming, Maan, Antoon, Suzan & Freek en The Dirty Daddies! Er zijn nog tickets voor zondag beschikbaar.
Zondag 18 juni 2023 | Utrecht (Utrecht)

4. Nationale Oldtimerdag

Is jouw vader liefhebber van auto's? Neem hem dan mee naar de Nationale Oldtimerdag! Aan de boorden van de voormalige Zuiderzee staan ruim 400 oldtimers te glimmen voor een prachtige familiedag. En het is helemaal gratis.
Zondag 18 juni 2023 | Lelystad (Flevoland)

5. Summerair's US Car & Bike Show

Summerair's US Car & Bike Show
Of houdt jouw vader van Amerikaanse voertuigen? Die zijn op vaderdag te bewonderen in Posterholt. Naast de vele Amerikaanse voertuigen zijn er diverse stands, een springkussen voor de kinderen, muziek van een DJ en Live muziek.
Zondag 18 juni 2023 | Posterholt (Limburg)

6. Beleef een avontuurlijke jungle-expeditie

Zondag 18 juni beleef jij samen met jouw vader en familie de spannendste avonturen in de Orchideeën Hoeve. Trotseer samen de uitdagende junglepaden, voer de reusachtige roodstaartmeervallen en laat zien dat jullie echte rangers zijn.
Zondag 18 juni 2023 | Luttelgeest (Flevoland)

7. F1 Live - The ultimate race experience

F1 Live - The ultimate race experience
Wat is nog leuker dan samen live Formule 1 kijken? Zelf in de schoenen stappen van je favoriete Formule 1 coureur! Bij Racesquare Zwolle kan het; kijk live naar de race en laat daarna zien dat jij sneller bent op hetzelfde circuit, of aan de bar ;-). The battle is on!
Zondag 18 juni 2023 | Zwolle (Overijssel)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Houtfestival Haarlem

Neem jouw vader mee naar het Houtfestival. Met muziek uit alle windstreken van de wereld, aanstormend talent, theater voor jong & oud, live videostreaming, beeldende kunst en foodtrucks. Gewoon gratis in de vrij toegankelijke Haarlemmerhout en leuk voor jong en oud.
18 juni 2023 | Haarlem (Noord-Holland)

9. Expeditie Vaderdag

Een avontuurlijk uitje voor het hele gezin bij Outdoorpark SEC Almere. Op Vaderdag staat vader aan het hoofd van zijn team. Met broertjes, zusjes, moeder en iedereen die het leuk vindt om mee te doen vorm je een team. Samen ga je op expeditie in het outdoorpark, op zoek naar de schat.
Zondag 18 juni 2023 | Almere (Flevoland)

10. Kom graven tijdens de Nationale Archeologiedagen

Kom graven tijdens de Nationale Archeologiedagen
Dit weekend zijn de Archeologiedagen. Veel van ons verre verleden ligt verrassend dichtbij. Onder onze voeten. In de bodem. De Nationale Archeologiedagen brengen dat verleden tot leven. Een unieke gelegenheid om te zien wat er in de bodem zit en zat.
16 t/m 18 juni 2023 | Diverse locaties in heel Nederland

11. En nog veel meer uittips

Natuurlijk valt er nog veel meer te doen op 18 juni 2023. Bekijk alle activiteiten en evenementen diep op deze zondag plaats vinden. Laat je inspireren door Uitzinnig.nl en beleef een leuk dagje uit met jouw vader!

De leukste fairs en markten in april 2024
Spot de Cheetawelpjes in Beekse Bergen
Tulpen uitjes 2024 - De Leukste tips voor een dagje uit
Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
Toon de nieuwste thema's »