Inloggen

Luister naar prachtige muziek bij een van deze Openluchtconcerten

Links: muziekopvollenhoven.nlRechts: © Harry van Lier - Jazzfanfare
Droom weg bij mooie muziek tijdens een openluchtconcert deze zomer. Deze concerten in de buitenlucht vinden plaats bij een prachtig landgoed, op het strand, openluchttheater of een historische bezienswaardigheid als decor.

Bekijk hieronder waar je een openluchtconcert in 2023 kunt bezoeken en naar zomerse klanken kunt luisteren.

1. Openluchtconcert Landgoed Vollenhoven

Openluchtconcert Landgoed Vollenhoven
Landgoed Vollenhoven wordt omgetoverd tot een muzikaal paradijs. Hier vindt een Openluchtconcert plaats met concertpianist Jaap Eilander en celliste Myrthe van Hulst. De avond wordt omlijst door een muzikale wandeling door de (moes)tuinen.
Zaterdag 1 juli 2023 | De Bilt (Utrecht)

2. Jazzfanfare in de Speulkoel

Uit Groningen komt Jazzfanfare, een enthousiaste groep muzikanten die zorgt voor een geweldige sfeer. Sixties Rhythm & Blues, New Orleans, Balkan, Jazzy grooves: een middag lékkere muziek in de buitenlucht!
Zondag 11 juni 2023 | Anloo (Drenthe)

3. Groots en meeslepend opera in de openlucht

Groots en meeslepend opera in de openlucht
Componisten als Strauss, Puccini, Mozart, Donizetti en nog veel meer zullen jou meevoeren op de zomerse geuren van de lente en je in vervoering brengen bij dit concert van het Gelders Opera en Operette Gezelschap! Beleef een prachtige voorjaarsavond in de magische setting van openluchttheater Ede.
Zaterdag 17 juni 2023 | Ede (Gelderland)

4. Stoepconcert Popkoor BSUR Breda

Ieder jaar geeft popkoor BSUR een gratis stoepconcert aan het einde van het seizoen, nét voordat de zomervakantie begint. Ontspan op het terras en geniet daarbij van een lekker glaasje en verrassende en bekende popmuziek.
Dinsdag 4 juli 2023 | Breda (Noord-Brabant)

5. Wonderfeel

Wonderfeel
Buitenplaats Schaep en Burgh in ’s-Graveland is tijdens Wonderfeel weer drie dagen lang het groene decor voor meer dan 80 optredens. Van barok tot minimal, van klassieke hits tot kersverse noten, met lijnen naar jazz, pop en niet-westerse muziek.
21 t/m 23 juli 2023 | s-Graveland (Noord-Holland)

6. Muziek op de Binnendieze

Muziek op de Binnendieze bestaat uit 6 zomeravondconcerten. Een romantische vaartocht op het stadsriviertje de Binnendieze en een bijzonder concert onder de stad van Jeronimus Bosch.
15, 22, 29 juli 2023 | Den Bosch (Noord-Brabant)
19, 26 augustus 2023
2 september 2023

7. Festival Classique

Festival Classique
Een klassiek muziekfestival voor iedereen óp het strand van Scheveningen! Festival Classique brengt je een weekend met concerten vol verrassing, verbinding en vernieuwing.
16 t/m 18 juni 2023 | Scheveningen (Zuid-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Weten wat er nog meer speelt?

Weten welke concerten er nog meer zijn? Bekijk de concertagenda op Uitzinnig.nl. Hier vind je muziek in alle genres. Daarnaast biedt Uitzinnig.nl nog veel meer leuke evenementen en festivals, voorstellingen, tentoonstellingen en meer.

Meivakantie - De leukste activiteiten met kinderen
De leukste Klimparken in Nederland
Spot de Cheetawelpjes in Beekse Bergen
Wat te doen dit weekend?
Toon de nieuwste thema's »