Inloggen

Luister naar prachtige muziek bij een van deze Openluchtconcerten

Links: © Hanno de Vries - Stichting Toucher | Landgoed VollenhovenRechts: eventbrite.nl
Droom weg bij mooie muziek tijdens een openluchtconcert deze zomer. Deze concerten in de buitenlucht vinden plaats bij een prachtig landgoed, op het strand, openluchttheater of een historische bezienswaardigheid als decor.

Bekijk hieronder waar je een openluchtconcert in 2024 kunt bezoeken en naar zomerse klanken kunt luisteren.

1. Openluchtconcert Landgoed Vollenhoven

Openluchtconcert Landgoed Vollenhoven
Landgoed Vollenhoven wordt omgetoverd tot een muzikaal paradijs. Hier vindt een Openluchtconcert plaats met concertpianist Jaap Eilander, Jan Vayne, sopraan Elske te Lindert en viooltalent Eline Liselotte van Dijk.
28 en 29 juni 2024 | De Bilt (Utrecht)

2. Zomerconcert Goois Vrouwenkoor

Het Goois Vrouwenkoor, bestaande uit 100 enthousiaste zangeressen, geeft een concert in het openluchttheater Cabrio in Soest. Te horen zijn veel nieuwe en ook zomerse arrangementen.
Zondag 30 juni 2024 | Soest (Utrecht)

3. Muziek op de Binnendieze

Muziek op de Binnendieze
Muziek op de Binnendieze bestaat uit 6 zomeravondconcerten. Een romantische vaartocht op het stadsriviertje de Binnendieze en een bijzonder concert onder de stad van Jeronimus Bosch.
13, 20, 27 juli 2024 | Den Bosch (Noord-Brabant)
17, 24, 31 augustus 2024

4. Tuinconcert Voices of Faith

Voices of Faith organiseert een tuinconcert in de Pastorietuin van De Doarpstsjerke te Nijbeets. Zij zingen deze avond een deel van hun bestaande repertoire en ook een aantal nieuwe nummers. De toegang is vrij.
Vrijdag 5 juli 2024 | Nijbeets (Friesland)

5. Zomeravondconcert Harmonie Drunen

Zomeravondconcert Harmonie Drunen
Het gratis zomeravondconcert in Drunen is een verenigingstraditie en dit jaar vormen de verschillende orkesten één groot orkest van ca. 160 muzikanten. De orkesten zijn: Poporkest Mixed-Up, Jeugd Slagwerkgroep, Slagwerkgroep en het Symfonisch Blaasorkest en de klassen (Blazersklas, Samenspelgroep en de Slagwerkklas). Gratis toegankelijk.
3 juli 2024 | Drunen (Noord-Brabant)

6. Wonderfeel

Buitenplaats Schaep en Burgh in ’s-Graveland is tijdens Wonderfeel weer drie dagen lang het groene decor voor meer dan 80 optredens. Van barok tot minimal, van klassieke hits tot kersverse noten, met lijnen naar jazz, pop en niet-westerse muziek.
19 t/m 21 juli 2024 | s-Graveland (Noord-Holland)

7. Akoestisch Festival Beesel

Akoestisch Festival Beesel
Ook dit jaar is weer in Beesel het akoestisch festival. Diverse bands en soloartiesten spelen geheel akoestisch op de diverse terrassen rondom de markt. Al jaren een terugkerend evenement: gezelligheid gegarandeerd.
Zaterdag 3 augustus 2024 | Beesel (Limburg)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Weten wat er nog meer speelt?

Weten welke concerten er nog meer zijn? Bekijk de concertagenda op Uitzinnig.nl. Hier vind je muziek in alle genres. Daarnaast biedt Uitzinnig.nl nog veel meer leuke evenementen en festivals, voorstellingen, tentoonstellingen en meer.

De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Wat te doen dit weekend?
Zomervakantie uitjes Zeeland - 10 x activiteiten en uitstapjes
De leukste kunstmarkten in juli augustus en september
Toon de nieuwste thema's »