Inloggen

Grote Muziekfestivals deze zomer

Links: © Jelmer de Haas - Indian Summer festival 2019Rechts: Concert at SEA Festival
Zie optredens van jouw favoriete artiesten bij een van deze grote muziekfestivals deze zomer.

Veel muziek van nationale en internationale artiesten, mooie zomeravonden, feesten, heerlijke festival vibes en happy people. Het festivalseizoen is in volle gang. Bekijk de muziekfestivals in juli, augustus en september 2023.

1. Indian Summer Festival

Indian Summer Festival
Het Indian Summer festival is deze juni weer terug met een vette line-up! De allerbeste artiesten van Nederlandse bodem staan op het podium: The Opposites DI-RECT, Goldband, Maan en nog veel meer topacts van Nederlandse bodem.
24 juni 2023 | Oudkarspel (Noord-Holland)

2. Concert at SEA Festival

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.
22 t/m 24 juni 2023 | Brouwersdam (Zeeland)

3. Gelderpop

Gelderpop
Dit jaar reizen o.a. Snollebollekes, Tino Martin met band en Flemming af naar de Gelderse Vallei voor een muzikale dag aan één van de mooiste recreatieplassen van Nederland.
1 juli 2023 | Voorthuizen (Gelderland)

4. Bospop Weert

Bospop beleeft haar 41e editie in Weert met optredens van o.a. Simply Red, Zucchero, Son Mieux en vele anderen.
7 t/m 9 juli 2023 | Weert (Limburg)

5. City of Dance Festival

City of Dance Festival
Een driedaags muziekfestijn aan de Zeeuwse kust met een breed scala aan muziekstijlen, creatieve uitspattingen, de beste (inter)nationale acts en de gezelligste festivalcamping van Nederland.
15 t/m 17 juli 2022 | Middelburg (Zeeland)

6. Vierdaagsefeesten Nijmegen

Op het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland laat heel Nijmegen zien wat ze in huis heeft: kies uit ruim 1000 optredens verdeeld over maar liefst 40 verschillende podia. Er is voor ieder wat wils, of je nu van pop, klassiek, rock, techno of jazz houdt.
15 t/m 21 juli 2023 | Nijmegen (Gelderland)

7. Lowlands

Lowlands
O.a. Billie Eilish, Charlotte de Witte, Florence, Arjen Lubach en vele anderen komen deze zomer naar Biddinghuizen. Lowlands is drie dagen feest met het beste op het gebied van alternatieve muziek, (straat)theater, film, ballet, literatuur, comedy, visuele kunst en amusement.
18 t/m 20 augustus 2023 | Biddinghuizen (Flevoland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Festival Strand

Hét muziekfestival op het strand van de Haarrijnseplas in Utrecht Leidsche Rijn. Traditiegetrouw staat de vrijdagavond in het teken van muziek uit de nineties en zeroes. Op zaterdag staan o.a. DI-RECT, RONDÉ, Jaap Reesema en Edwin Evers Band op de planken.
25 en 26 augustus 2023 | Utrecht (Utrecht)

9. Tuckerville

Het Twents festival Tuckerville biedt een afwisselend programma vol popmuziek met roots-, folk- en americana-invloeden, aangevuld met een uitgebreid aanbod aan vers bereid eten bij de foodtrucks en een prachtig natuurgebied als decor! En dit jaar extra feestelijk vanwege het 5 jarig jubileum en 25 jaar in het van van Ilse DeLange.
9 september 2023 | Enschede (Overijssel)

10. Appelpop

Appelpop
Appelpop is het grootste gratis festival van Nederland, elk jaar in het tweede weekend van september. Voor velen daarom dé afsluiter van het festivalseizoen.
8 en 9 september 2023 | Tiel (Gelderland)

11. Meer festivals

Uiteraard zijn er naast deze grote popfestivals, nog veel meer muziekfestivals. Ook zijn er talloze foodfestivals, theaterfestivals, filmfestivals en meer. Bekijk de festivalagenda voor het uitgebreide overzicht.

10 x de leukste openluchtmusea in 2024
Wat te doen dit weekend?
Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
Toon de nieuwste thema's »