Inloggen

Grote Muziekfestivals deze zomer

Links: pinkpop.nlRechts: © Jelmer de Haas - Indian Summer festival 2019
Zie optredens van jouw favoriete artiesten bij een van deze grote muziekfestivals deze zomer.

Veel muziek van nationale en internationale artiesten, mooie zomeravonden, feesten, heerlijke festival vibes en happy people. Het festivalseizoen is in volle gang. Bekijk de muziekfestivals in juni, juli, augustus en september 2024.

1. Pinkpop

Pinkpop
Pinkpop vindt plaats op Megaland in het zonnige Landgraaf! Met Måneskin, Joost, Calvin Harris, Ed Sheeran, Keane, Nothing But Thieves, Sam Smith, Hozier, en nog veel meer.
21 t/m 23 juni 2024 | Landgraaf (Limburg)

2. Indian Summer Festival

Het Indian Summer festival is deze juni weer terug met een vette line-up! De allerbeste artiesten van Nederlandse bodem staan op het podium: Acda en de Munnik, De Jeugd van Tegenwoordig, Son Mieux, The Dirty Daddies, Roxy Dekker, Donnie en nog veel meer topacts.
29 juni 2024 | Oudkarspel (Noord-Holland)

3. Concert at SEA Festival

Concert at SEA Festival
Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.
27 t/m 29 juni 2024 | Brouwersdam (Zeeland)

4. Gelderpop

Dit jaar reizen o.a. BLØF, Clouseau, SERA, Rondé, The Dirty Daddies, Paul Elstak, Outsiders en Marco Schuitmaker af naar de Gelderse Vallei voor een muzikale dag aan één van de mooiste recreatieplassen van Nederland.
6 juli 2024 | Voorthuizen (Gelderland)

5. Bospop Weert

Bospop Weert
Bospop beleeft haar 42e editie in Weert met optredens van o.a. Toto, DI-RECT, Zucchero, Racoon, James Blunt, Alice Cooper, Son Mieux en vele anderen.
12 t/m 14 juli 2024 | Weert (Limburg)

6. Vierdaagsefeesten Nijmegen

Op het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland laat heel Nijmegen zien wat ze in huis heeft: kies uit ruim 1000 optredens verdeeld over maar liefst 40 verschillende podia. Er is voor ieder wat wils, of je nu van pop, klassiek, rock, techno of jazz houdt.
13 t/m 19 juli 2024 | Nijmegen (Gelderland)

7. City of Dance Festival

City of Dance Festival
Een driedaags muziekfestijn aan de Zeeuwse kust met een breed scala aan muziekstijlen, creatieve uitspattingen, de beste (inter)nationale acts en de gezelligste festivalcamping van Nederland.
12 t/m 14 juli 2024 | Middelburg (Zeeland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Strandfestival ZAND

Strandfestival ZAND is de ultieme afsluiter van de zomer. Langs de zonnige kustlijn van Almere zullen wederom de beste artiesten van Nederlandse bodem optreden terwijl jij geniet van een heerlijke stranddag.
23 en 24 augustus 2024 | Almere (Flevoland)

9. Festival Strand

Hét muziekfestival op het strand van de Haarrijnseplas in Utrecht Leidsche Rijn. Traditiegetrouw staat de vrijdagavond in het teken van muziek uit de nineties en zeroes. Op zaterdag staan o.a. BLØF, Chef'Special, Nick Schilder en Sera op de planken.
30 en 31 augustus 2024 | Utrecht (Utrecht)

10. Appelpop

Appelpop
Appelpop is het grootste gratis festival van Nederland, elk jaar in het tweede weekend van september. Voor velen daarom dé afsluiter van het festivalseizoen.
13 en 14 september 2024 | Tiel (Gelderland)

11. Meer festivals

Uiteraard zijn er naast deze grote popfestivals, nog veel meer muziekfestivals. Ook zijn er talloze foodfestivals, theaterfestivals, filmfestivals en meer. Bekijk de festivalagenda voor het uitgebreide overzicht.

Openluchtzwembaden - De leukste buitenzwembaden met kinderen in Nederland
Zomervakantie uitjes Utrecht - 10 x activiteiten en uitstapjes
Zomervakantie uitjes in Nederland - Activiteiten, Evenementen en Uitstapjes
De mooiste corso's in Nederland 2024
Toon de nieuwste thema's »