Inloggen

Struinen over zomermarkten en vakantiemarkten

Links: vitalismarkten.nlRechts: © Roelof Hofman
Deze zomer een leuke zomermarkt, jaarmarkt of vakantiebraderie bezoeken? Dat kan! Er worden volop leuke markten georganiseerd.

Lekker struinen, genieten van de gezelligheid en leuke koopjes scoren op een jaarmarkt of braderie. Veelal zijn er extra activiteiten. Bekijk hieronder waar de markten deze zomervakantie georganiseerd worden.

1. Boerestreekmarkt Appelscha

Boerestreekmarkt Appelscha
De Boerestreekmarkt in het hart van Appelscha aan de Boerestreek trekt iedere keer veel bezoekers. Iedere markt zijn er vele kooplui aanwezig om hun waar aan de man te brengen. Zij komen uit de omgeving en ver daar buiten.
Diverse data | Appelscha (Friesland)

2. Vakantiemarkt Borger

In de drukbezochte vakantieplaats Borger vindt een vlomarkt plaats op het marktplein met aansluitend een braderie in de Torenlaan. Kom gezellig langs, er is vast iets van uw gading te vinden op de Vakantiemarkt Borger.
Borger (Drenthe)

3. Zomermarkten Beilen

Bezoek de gezellige zomerbraderie op de vrijdag in het centrum van Beilen. Vele diverse kramen, verkoopwagens en stand zijn aanwezig.
Diverse data | Beilen (Drenthe)

4. Historische Markt Veere

De historische markt in Veere vindt iedere dinsdag plaats. Marktkooplui zijn gekleed in historische kleding of in streekdracht en op alle marktdagen zijn er demonstraties van oude ambachten.
Diverse data | Veere (Zeeland)

5. Markt Vestingfeest Steenwijk

Markt Vestingfeest Steenwijk
Elke woensdag slingeren de marktkramen met ambulante standhouders door het centrum van Steenwijk en doen ook diverse enthousiaste ondernemers mee met de markt.
Diverse data | Steenwijk (Overijssel)

6. Vakantiemarkt Schoonoord

In het centrum van Schoonoord wordt in de vakantieperiode iedere woensdag een braderie met rommelmarkt georganiseerd.
Diverse data | Schoonoord (Drenthe)

7. Braderie en vlomarkt in Exloo

Braderie en vlomarkt in Exloo
In het toeristische hart van Exloo vindt een gezellige braderie met vlomarkt plaats. Deze wordt gehouden bij de sfeervolle brink met schaapskooi.
Diverse data | Exloo (Drenthe)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Jaarmarkt Loenense Moandag

Het centrum van Loenen is weer een bruisend geheel met muziek, de jaarmarkt, oude ambachten, kofferbakverkopen en eten en drinken op diverse terrassen. De Loenense Moandag wordt al meer dan 30 jaar georganiseerd.
7 augustus 2023 | Loenen (Gelderland)

9. Vlindermarkten Emmen

Dé vlooienmarkt en braderie in de zomer in het centrum van Emmen Vlinderstad. Deze sfeervolle en gezellige markt vindt 8 keer per jaar in het zomerseizoen plaats.
Diverse data | Emmen (Drenthe)

10. Hondsrugmarkten Zuidlaren

Hondsrugmarkten Zuidlaren
Al meer dan 40 jaar! worden de Hondsrugmarkten op De Brink in Zuidlaren georganiseerd. De nostalgische Brink van Zuidlaren is prachtig gelegen in het hart van het dorp. Omgeven door sfeervolle terrassen en veel groen.
Diverse data | Zuidlaren (Drenthe)

11. Zomermarkt Horst

Bezoek eens de gezellige Zomermarkt in het centrum van Horst! Er zijn kraampjes aanwezig met een grote diversiteit aan producten, en daarnaast zijn natuurlijk ook de vele winkels in Horst geopend.
Diverse data | Horst (Limburg)

12. Jaarmarkt Meijel

Jaarmarkt Meijel
Een groots opgezette jaarmarkt die dit jaar plaatsvindt op vrijdag 28 juli. Dit betekent vele marktkramen, muziek, attracties en gezellige drukte in de dorpskern van Meijel.
28 juli 2023 | Meijel (Limburg)

13. Meer markten, braderieën en fairs

Natuurlijk worden er veel meer Markten, Braderieën en Fairs georganiseerd in Nederland. Of je nu houdt van mooie schatten vinden op een vlooienmarkt, brocantemarkt of garagesale. Unieke en ambachtelijke producten op een landelijke fair. Of leuke koopjes scoren op een jaarmarkt of braderie. Bekijk hier de fairs, themamarkten en braderieën in Nederland.

De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Bierfestival Brew at theZoo keert terug naar Beekse Bergen
De leukste Klimparken in Nederland
Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
Toon de nieuwste thema's »