Inloggen

Vind pareltjes bij deze rommelmarkten en garagesales in september 2022

Links: carbootsale.nlRechts: feelgoodmarket.nl
Rommelmarkten, vlooienmarkten, rommelroutes, garagesales en kofferbakmarkten: Lekker snuffelen tussen tweedehands spullen die nog prima een ronde mee kunnen!

Ben jij liefhebber van het afstruinen van tweedehands markten? En voor weinig geld leuke spulletjes op de kop tikken? Bekijk hieronder een selectie van rommelmarkten in september 2022.

1. Car Boot Sale Oss - Kofferbakmarkt

Car Boot Sale Oss - Kofferbakmarkt
Gezellig rondneuzen langs tweedehands kofferbakwinkeltjes, op deze unieke en populaire kofferbakmarkt rondom het water bij de Geffense Plas in Oss.
4 en 25 september 2022 | Oss (Noord-Brabant)

2. FleaGood Market

De Fleagood Market is het vintage en tweedehands zusje van de FeelGood Market. Een Tweedehands en vintage markt met daarbij activiteiten, lekkere hapjes en drankjes en fijne (live) muziek op Strijp-S.
4 september 2022 | Eindhoven (Noord-Brabant)

3. Grote Straatrommelmarkt

Grote Straatrommelmarkt
Buurtvereniging Hegge in Schinnen organiseert haar 16e editie van de jaarlijkse grote straatrommelmarkt met 170 kramen. Een gezellige, ouderwetse rommelmarkt met alleen maar tweedehands spullen.
4 september 2022 | Schinnen (Limburg)

4. Rommelmarkt

Werkgroep Graafsewijk Noord opent haar activiteitenseizoen traditioneel met een grote rommelmarkt op de speelplaatsen aan de Lucas van Leijdenstraat te 's-Hertogenbosch.
4 september 2022 | 's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)

5. Grote gezellige Tweedekansmarkt

Grote gezellige Tweedekansmarkt
Tweedekansmarkt met een grote variëteit aan nog goede gebruikte spullen bij kerkgebouw de Open Haven in Oost-Souburg. Boeken, meubelen, kleding, serviesgoed, speelgoed, antiek, elektrische artikelen, en ga zo maar door.
10 september 2022 | Oost-Souburg (Zeeland)

6. Stoeprommelmarkt wipstrik Zeeheldenbuurt

In de Zwolse wijk Wipstrik-Zeeheldenbuurt wordt een Stoeprommelmarkt gehouden! Bij meer dan 110 adressen kun je komen snuffelen! De totale afstand is in totaal zo’n 2,5 kilometer, dus kom met de fiets of trek goede wandelschoenen aan.
10 September 2022 | Zwolle (Overijssel)

7. Garage Sale Heerle

Garage Sale Heerle
Diverse inwoners van Heerle verkopen 2e hands spulletjes vanuit hun garage of oprit. De Garage Sale Heerle een van de grootste markten van 2e hands spulletjes uit de omgeving.
11 september 2022 | Heerle (Noord-Brabant)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Zjwamer Rommelroute

In de straten van Swalmen kun je lekker rommelen en kopen bij de mensen thuis. Struin gezellig door de straten van dit mooie dorp. Maak kennis met het mooie Swalmen te voet, per fiets of met de auto.
10 september 2022 | Swalmen (Limburg)

9. Rommelmarkt muziekvereniging Laudando

Muziekvereniging Laudando organiseert een gezellige rommelmarkt. De markt vindt plaats te Appelscha op het grasveld met speeltoestellen. Er is een gevarieerd aanbod van tweedehandsspullen.
10 september 2022 | Appelscha (Friesland)

10. Curiosamarkt Oude Kerk Naaldwijk

Curiosamarkt Oude Kerk Naaldwijk
In de sfeervolle ambiance van de Oude Kerk in Naaldwijk vind je de mooiste curiosa-artikelen! Een origineel presentje voor je moeder of dochter en een leuke puzzel voor je kleinkind. Maar ook de beste boeken en geweldige brocante artikelen.
10 september 2022 | Naaldwijk (Zuid-Holland)

11. Braderie - rommelmarkt Zalk

Chr. Brassband Excelsior Zalk organiseert wederom een braderie / rommelmarkt in het sfeervolle dorpscentrum van het Overijsselse Zalk. Er zijn ruim 160 marktkramen, aangevuld met enkele honderden meters grondplekken.
17 september 2022 | Zalk (Overijssel)

12. Rommelroute Beilen

Rommelroute Beilen
Beilen verandert weer in de grootste outdoor rommelmarkt van het Noorden! Bij de rommelroute verkopen bewoners van Beilen hun tweedehands spullen vanuit hun tuin, huis of garage.
17 september 2022 | Beilen (Drenthe)

13. Vlooienmarkt Groningen Centrum

Gezellige sfeervolle vlooienmarkt in het centrum van Groningen, veel vinyl, boeken, vintage/retro maar ook andere snuisterijen tussen alle gebruikte spullen!
18 september 2022 | Groningen (Groningen)

14. Rommelmarkt Hoeksteenkerk

Rommelmarkt Hoeksteenkerk
Voor de 46e keer wordt de Rommelmarkt in en om de Hoeksteenkerk in Leek georganiseerd. Het is een van de grootste rommelmarkten in Noord-Nederland. Je vindt er boeken, antiek, curiosa, speelgoed, verlichting, elektronica, huishoudelijke artikelen en kleding..
18 en 19 september 2022 | Leek (Groningen)

15. Twentse Vlooienmarkt

Twentse Vlooienmarkt
Verzamelobjecten, snuisterijen en andere hebbedingetjes; je vindt het op de Twentse Vlooienmarkt met zo'n 500 kramen. Van oude singels, boeken, kleding tot brocante spullen.
24 en 25 september 2022 | Enschede (Overijssel)

16. Vlooienmarkt Scouting Panta Rhei

Alweer de 53ste vlooienmarkt georganiseerd door Scouting Panta Rhei.
Ook dit jaar zijn er weer ruim 45 goed gesorteerde kramen, van speelgoed tot boeken, van kleding tot computers en van fietsen tot glaswerk en servies.
24 en 25 september 2022 | Nuenen (Noord-Brabant)

17. Meer markten, braderieën en fairs

Weten wat er nog meer is aan gezellige Markten, Braderieën en Fairs in Nederland? Bekijk het in de Marktagenda.

Spot de Cheetawelpjes in Beekse Bergen
Wat te doen dit weekend?
De leukste Klimparken in Nederland
Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
Toon de nieuwste thema's »