Inloggen

10 x gratis Kerstmarkten

Links: royalchristmasfair.nlRechts: © Dorus Breidenbach - Zoutsloter Kerstmarkt
Gratis een mooie en sfeervolle kerstmarkt bezoeken? Dat kan nog steeds. Er zijn mooie kerstevenementen waarbij je geen entree hoeft te betalen. Zo kun je toch lekker kerstshoppen en genieten van de echte kerstsfeer!

Deze 10 kerstmarkten kun je gratis bezoeken.

1. Royal Christmas Fair

Royal Christmas Fair
Aan het prachtige Lange Voorhout strijkt zestien dagen lang deze grootste meerdaagse kerstmarkt van Nederland neer midden in het historische centrum van Den Haag. Beleef hier dé ultieme kerstsfeer.
7 t/m 23 december 2023 | Den Haag (Zuid-Holland)

2. Zoutsloter Kerstmarkt

Zoutsloter Kerstmarkt
Een traditie die niet meer uit Harlingen weg te denken is: de Kerstmarkt langs nostalgische grachtje de Zoutsloot. Daarom: De Zoutsloter Kerstmarkt.
9 december 2023 | Harlingen (Friesland)

3. Kerstmarkt en Kerstpreuverie Vorden

Het is al jaren een begrip in de regio, de Kerstmarkt in Vorden. Met houten kramen, vuur waar je weer warm kan worden of brood kan bakken. Met veel live muziek, een levende kerststal, glühwein en lekker hapjes.
16 december 2023 | Vorden (Gelderland)

4. Kerstmarkt Havelte

Kerstmarkt Havelte
Geen braderie, maar een sfeervolle en authentieke markt zoals een kerstmarkt van origine behoort te zijn! Daarnaast is de kerstmarkt -Dickens Brink Festijn- te Havelte 1 van de grootste en sfeervolste van het noorden.
Zaterdag 16 december 2023 | Havelte (Drenthe)

5. Kerstmarkt Haarlem

De binnenstad van Haarlem wordt weer omgetoverd tot één van de grootste en gezelligste kerstmarkten in Nederland. Er is een zeer uitgebreid amusementsprogramma waaronder een korenlintfestival.
8 t/m 10 december 2023 | Haarlem (Noord-Holland)

6. Kerstmarkt Orvelte

Twee weekenden kerst in Orvelte. Sfeer ten top. Duizenden lichtjes maken dit schilderachtige monumentendorp tot een sprookjestafereel. Veel leuke kramen met kerstgerelateerde producten. Een verwarmd terras met allerlei lekkers en top catering.
9, 10, 16 en 17 december 2023 | Orvelte (Drenthe)

7. Dickens Festijn Deventer

Dickens Festijn Deventer
Het historische Bergkwartier van Deventer vormt het decor voor het Dickens Festijn. Ruim 950 personages, beschreven in de beroemde boeken van deze 19e eeuwse Engelse schrijver, komen tot leven.
16 en 17 december 2023 | Deventer (Overijssel)

Bekijk meer Dickens Kerstmarkten.

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Dickens Festijn Schiedam

Het Dickens Festijn Schiedam speelt zich af in de historische binnenstad. Dit Dickens feest met straattoneel, vrolijke muziek en gezellige kerstmarkt in een historische sfeer is gratis te bezoeken.
Zaterdag 16 december 2023 | Schiedam (Zuid-Holland)

Bekijk meer Dickens Kerstmarkten.

9. Dickensfestijn Drunen

Dickensfestijn Drunen behoort tot één van de leukste Charles Dickens kerstmarkten van Nederland! Geniet van knisperend vuur, sfeervol licht van oude straatlantaarns, de geur van glühwein, geroosterde kastanjes en het gezang van kerstliedjes.
Zondag 17 december 2023 | Drunen (Noord-Brabant)

10. Kerstmarkt Wezup

Kerstmarkt Wezup
In het schilderachtige dorpje Wezup vindt een unieke kerstmarkt plaats. Bewoners van de vaak eeuwenoude boerderijen stellen hun schuren voor deze markt beschikbaar. De route langs de boerderijen met rietgedekte daken en nostalgische klinkerweggetjes zijn sprookjesachtig verlicht.
8 t/m 10 december 2023 | Wezup (Drenthe)

11. Nog veel meer Kerstmarkten

Bekijk ook het overzicht met Kerstmarkten en beleef de warme wintersfeer in een vaak sprookjesachtige omgeving. Uiteraard zijn er daarnaast nog veel meer leuke evenementen en festivals te bezoeken. De uitagenda van Uitzinnig.nl staat bomvol leuke tips voor een dagje uit.

De leukste Klimparken in Nederland
Kaartverkoop Central Park Festival van start
Tulpen uitjes 2024 - De Leukste tips voor een dagje uit
Wat te doen dit weekend?
Toon de nieuwste thema's »