Inloggen

Anouk op Central Park Festival

Links: © Joris Raaijman - AnoukRechts: © MNO Photo - Central Park
Central Park Festival, wat in 2023 op 17 & 18 juni plaatsvindt, heeft het programma bekend gemaakt. Dit jaar verwelkomt het Utrechtse festival onder andere Anouk, Goldband, Suzan & Freek, De Jeugd van Tegenwoordig, Antoon, Son Mieux, Maan, RONDÉ, Flemming, Blanks & The Dirty Daddies.

De kaartverkoop start 2 december om 12:00 via de website.

De top van de Nederlandse popmuziek

De top van de Nederlandse popmuziek
“We zijn super trots dat Anouk bij ons op het podium te zien zal zijn!” aldus de organisatie. In 2018 was de Haagse zangeres voor het eerst op een festivalpodium in Utrecht te zien tijdens de tweede editie van Central Park. Komende editie zal ze op 17 juni te zien zijn op de Mainstage waar ook Goldband en de rapformatie De Jeugd van Tegenwoordig geprogrammeerd staan.

Het festival boekt alleen de top van de Nederlandse popmuziek, zo zal indiepopband RONDÉ ook te zien zijn. De nieuwe single ‘Bright Eyes’ is een energieke song en direct een hit geworden. Over hits gesproken: Suzan & Freek zijn op 18 juni te zien met hun verbluffende repertoire zoals ‘Kwijt’, ‘De Overkant’ en ‘Goud’. Daarnaast staan Antoon (genomineerd voor een MTV Award) en Son Mieux (bekend van Mulitcolor) op de line-up.

Park Transwijk

Na de uitverkochte editie uit 2022 keert het festival in 2023 terug naar Park Transwijk in Utrecht. “We onderscheiden ons van andere popfestivals door onze extra aandacht voor beleving en sfeer naast het muzikale programma.” Waar het festival zich ook in onderscheidt is de minimum leeftijd. Op zaterdag geldt een minimum leeftijd van 18 jaar, maar op zondag zijn bezoekers van alle leeftijden welkom.

Tickets

De kaartverkoop start vrijdag 2 december om exact 12:00 en uitsluitend via de website van het Central Park Festival. Bezoekers wordt geadviseerd om direct om 12:00 klaar te zitten. “We werken met ticketfases, fase 1 tickets zijn het goedkoopst maar ook zéér beperkt beschikbaar.”

Foto 1: Anouk - Joris Raaijman Foto 2: Central Park - MNO Photo

Tulpen uitjes 2024 - De Leukste tips voor een dagje uit
10 x Festivals in april 2024
Kaartverkoop Central Park Festival van start
Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
Toon de nieuwste thema's »