Inloggen

Bezoek een Bierfestival en geniet met vrienden

Links: schenkbierfestival.nlRechts: facebook.com
Op Bierfestivals en Bierevenementen kun je genieten van een breed scala aan speciaalbieren van lokale en internationale brouwerijen, waaronder ambachtelijke brouwerijen, microbrouwerijen en bekende biermerken.

Geniet niet alleen van bierproeverijen, maar ook van heerlijk eten en muziek in festivalsfeer. Vaak zijn er ook speciale activiteiten zoals bierbrouwdemonstraties, bierquizzen en workshops over het brouwproces. Ontdek nieuwe bieren, ontmoet nieuwe mensen en geniet samen met vrienden van de unieke sfeer.

Bekijk hieronder waar je een bierfestival of bierevenement in mei, juni en juli 2024 kunt bezoeken.

1. Schenk Bierfestival

Schenk Bierfestival
Dartel mee over de festivalweide van Schenk, vertoef onder de bomen en absorbeer het pure lentegevoel. Geniet van de vinylplaatjes, struin langs de tientallen biertaps en droom weg met een goed glas speciaalbier in de hand.
25 mei 2024 | Aarle-Rixtel (Noord-Brabant)

2. Dutch Craft Beer Festival

Wat kun je verwachten van het Dutch Craft Beer Festival? Mooie speciaalbieren, bijzondere brouwers die met liefde over hun vak vertellen, knetterharde bands, gewoon goed eten en een échte festival beleving.
18 mei 2024 | Enschede (Overijssel)

3. TAPT Festival

TAPT Festival
TAPT staat bekend als hét festival voor iedereen die houdt van een drankje, een hapje en wellicht een spelletje. Ontdek verfrissende bieren, geniet van lekker eten, ontmoet nieuwe vrienden, speel, dans en geniet!
10 en 11 mei 2024 | TAPT Festival Amsterdam Oost
25 en 26 mei 2024 | TAPT Festival Leiden
5 t/m 7 juli 2024| TAPT Festival Utrecht

4. Bierfestival de 24uurs van Maastricht

PINT Regio Limburg presenteert in samenwerking met Gulpener Bierbrouwerij bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2024. Er zijn Bier-events op het festivalterrein & in de binnenstad, masterclasses, bierwandelingen en rondleidingen bij bierbrouwerijen.
13 t/m 16 juni 2024 | Maastricht (Limburg)

5. Betuws Bierfestival

Betuws Bierfestival
Meer dan 50 speciaalbieren van verschillende lokale brouwerijen voor de Beer Geek tot de beginnende enthousiasteling. Niet gieten, maar genieten en lekker eten van diverse lokale food(trucks) en van live muziek bij het Betuws Bierfestival.
29 juni 2024 | Eck en Wiel (Gelderland)

6. Van Moll Fest

Van Moll Fest is het grootste craft beer festival van Nederland, waar je de bierbeleving met al je zintuigen proeft! Dit jaar komen er nóg meer internationale brouwerijen richting Eindhoven gereden.
6 en 7 juli 2024 | Eindhoven (Noord-Brabant)

7. Brew at the Zoo

Brew at the Zoo
Proef bieren tussen de dieren bij één van de grootste speciaal bierfestivals van Nederland. Geniet van de smaken van meer dan 200 bieren van van meer dan vijftig brouwerijen in safaripark De Beekse Bergen. Brew@theZoo is speciaal in de avonduren geopend.
28 en 29 juni 2024 | Hilvarenbeek (Noord-Brabant)

Bestel hier jouw tickets.

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Veel meer uitjes en evenementen

Uiteraard zijn er nog veel meer evenementen en festivals te bezoeken. De uitagenda van Uitzinnig.nl staat bomvol tips voor een dagje uit of avond uit. Laat je inspireren met verrassende evenementen en uitjes in Nederland.

De leukste fairs en markten in juni 2024
Open Tuindagen - Bewonder prachtige tuinen van particulieren
Deze gratis evenementen kun je in juni bezoeken
Oldtimer evenementen - voor liehebbers van klassiekers
Toon de nieuwste thema's »