Inloggen

Central Park is klaar voor de vijfde editie

Rechts: © Bobbie Photography
Nog iets minder dan een maand en dan is het zover: de vijfde editie van Central Park Festival! Op zaterdag 17 en zondag 18 juni keren ruim 30.000 bezoekers terug naar Park Transwijk voor het grootste en groenste festival van Midden Nederland.

Niemand minder dan Anouk zal na vijf jaar weer terug te vinden zijn op het Utrechtse podium. Ook Goldband mag niet ontbreken. Deze razend populaire stukadoors uit Den Haag zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse festivalscéne.

De top van de Nederlandse popmuziek

De top van de Nederlandse popmuziek
Central Park boekt de top aan artiesten van de Nederlandse popmuziek. Dit jaar zullen namen als Suzan & Freek, Antoon, Maan, Flemming, De Jeugd van Tegenwoordig, Son Mieux, Rondé en Blanks de Mainstage overnemen. Nieuw deze editie is de ‘Rose Garden’, een area waar je wordt ondergedompeld in ‘House’ en ‘Disco’ classics.

Extra aandacht aan sfeer en beleving

Extra aandacht aan sfeer en beleving
Naast het muzikale programma onderscheidt Central Park zich door de extra aandacht aan sfeer en beleving. Verwacht betoverende paden langs hoge bomen en veel aandacht voor natuur en omgeving. Ontdek de mooiste plekken van Park Transwijk vanuit het reuzenrad of vanuit de zwanenbootjes. Laat zintuigen prikkelen in de picknickweide en geniet van een breed aanbod aan foodtrucks. Onder anderen ‘Karma Kebab’ – bekend van de duurzame, vegan, festival snack – zal bezoekers dit jaar doen stralen.

Tweede festivaldag voor alle leeftijden

Sinds vorig jaar is er een tweede dag van dit festival bijgekomen, de zondag, waar álle leeftijden welkom zijn. Op deze dag komen jong en oud samen om met elkaar te genieten van alles wat er te beleven is op Central Park. Op zaterdag geldt er een minimum leeftijd van 18 jaar.

Trotse partner van Trees For All

Trotse partner van Trees For All
Middenin de groene oase van hartje Utrecht is Central Park trotse partner van Trees For All. Bezoekers kunnen er bij het kopen van een festivalticket voor kiezen om in de laatste stap van het bestelproces een boom te planten. Van alle bomen die via Central Park gedoneerd worden, wordt de helft in het Groene Woud geplant en de andere helft in Borneo. De teller staat inmiddels op ruim 1.000 bomen. Ook op het terrein zullen diverse activiteiten te vinden zijn om zo te kunnen doneren.

Algemene informatie

Dag 1: Zaterdag 17 juni 2023 van 12:00 tot 23:00 (18+)
Dag 2: Zondag 18 juni 2023 van 12:30 tot 21:00 (alle leeftijden)
Locatie: Park Transwijk, Utrecht
Meer info en tickets: www.centralparkfestival.nl

De foto's zijn gemaakt door:
Foto 1: MNO Photo
Foto 2 en 3: The Arrows

Tulpen uitjes 2024 - De Leukste tips voor een dagje uit
Wat te doen dit weekend?
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
Toon de nieuwste thema's »