Inloggen

Heerlijke winterse wandeltochten

Links: noasman.nlRechts: wandelverenigingbargermarke.nl
Zin om te wandelen? Er staan de komende maanden heerlijk winterse wandeltochten in de uitagenda. Wandelroutes door mooie natuurgebieden op verharde en onverharde paden.

Bekijk onderstaande wandeltochten en ga lekker naar buiten met een van deze winterwandelingen!

1. Midwinterhoornwandeling 't Slat - 't Noasman

Midwinterhoornwandeling 't Slat - 't Noasman
Ruim 50 enthousiaste midwinterhoornblazers verblijden de wandelaars met hun karakteristieke tonen door de authentieke natuur van Beltrum. De afstanden van de wandelingen zijn 5, 10 en 15 kilometer.
Zondag 10 december 2023 | Beltrum (Gelderland)

2. Bargermarke tocht

Bargermarke tocht
De Bargermarke tocht biedt afwisselende verharde en onverharde routes door de mooie omgeving van Emmen langs hunebedden en door het prachtige Rensenpark. Er zijn wandeltochten van 5, 10, 15, 20 en 30 km.
25 t/m 26 november 2023 | Emmen (Drenthe)

3. Wandeltocht de Grenspadtocht

De Grenspadtocht is een prachtige natuurroute! Deze mooie en goed verzorgde natuurwandeltocht met verschillende afstanden gaat door natuurgebieden en over boerenland.
Zaterdag 9 december 2023 | Hollandsche Rading (Noord-Holland)

4. Kastelenwandeling Diepenheim

Kastelenwandeling Diepenheim
Trek de wandelschoenen aan en en kom naar Diepenheim voor een heerlijke, winterse Kastelenwandeling. Je hebt de keuze uit twee afstanden: circa 10 en 15 km. Tip: Bezoek na afloop de kerstmarkt in het centrum van Diepenheim.
Zondag 10 december 2023 | Diepenheim (Overijssel)

5. KOMmetje Snerttocht Smerdiek

Een heerlijke winterse wandeltocht. 'KOMmetje Snerttocht Smerdiek' heeft wandelroutes met verschillende afstanden van 5 tot 25 km. Na afloop staat er een heerlijke kom snert voor je klaar.
Zaterdag 9 december 2023 | Sint-Maartensdijk (Zeeland)

6. Waterlinie Wandeltocht

Wandel je warm tijdens de Waterlinie Winter Wandeling. Deze gratis ochtendwandeling is ongeveer 5 kilometer langs de Vecht; de ‘slagader' van een groot deel van de Hollandse waterlinies.
Vrijdag 15 en 22 december 2023 | Loenen aan de Vecht (Utrecht)

7. Winterwandeling Echten

Winterwandeling Echten
Begin het jaar goed en geniet van Echtens Paradijs. De Winterwandeltocht heeft een korte route van ongeveer 5 km en een lange route van ongeveer 10 km. Het is een gevarieerde route via beschermd dorpsgezicht Echten en rondom Echten.
Zaterdag 6 januari 2024 | Echten (Drenthe)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Koek & Lopie Winterwandelingen

De routes van de Koek & Lopie Winterwandelingen zijn zowel geschikt voor de fanatieke lopers als voor de wandelaars die op zoek zijn naar gezelligheid. Per dag is er een keuze uit 3-4 wandelroutes met een lengtes variërend tussen de 10 en 30 km.
zondagen 14 januari, 11 februari en 10 maart 2024 | Hazerswoude-Dorp (Zuid-Holland)

9. Kees Wessels Wintertocht

Wandel mee met de 12e Kees Wessels Wintertocht. De gevarieerde routes lopen grotendeels over verharde wegen en door natuurgebieden met bospaden. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn: 5, 10, 15, 20 en 30 km.
Zaterdag 24 februari 2024 | Sint Maartensdijk (Zeeland)

10. Meer evenementen

Meer evenementen
Weten welke evenementen er nog meer plaats vinden komende tijd? Bekijk de uitagenda met festivals. Van muziekfestival tot theaterfestival en van kinderfestival tot lichtfestival. Daarnaast zijn er nog talloze andere evenementen die een bezoek waard zijn. Of kijk op Uitzinnig.nl voor andere leuke uitjes.

Spot de Cheetawelpjes in Beekse Bergen
Bierfestival Brew at theZoo keert terug naar Beekse Bergen
10 x Festivals in april 2024
Bezoek de Koala’s in Ouwehands Dierenpark
Toon de nieuwste thema's »