Inloggen

Acda & De Munnik DI-RECT Snelle en meer naar Utrechts Festival

Een divers muzikaal aanbod, speciaalbieren, hoogstaande wijnen en een uitgebreide picknickweide op zaterdag 15 & zondag 16 juni tijdens de zesde editie van Central Park. De zondageditie van het festival is toegankelijk voor alle leeftijden.

Kaarten zijn vanaf NU beschikbaar.

Crème de la crème van de Nederlandse pop - rockscene

Crème de la crème van de Nederlandse pop - rockscene
Tijdens Central Park staan muziekliefhebbers oog in oog met de crème de la crème van de Nederlandse pop/rockscene. Eerder maakte de organisatie van het festival hun programma bekend met o.a. de spectaculaire terugkeer van Acda en de Munnik. Ook DI-RECT, Suzan & Freek, Snelle, Flemming en Diggy Dex zijn in 2024 te bewonderen in Park Transwijk, Utrecht.

Op zaterdag 15 juni geldt er een minimumleeftijd van 18 jaar. Op zondag 16 juni zijn bezoekers van alle leeftijden welkom. “We laten de nieuwe generatie ook graag kennis maken met ons festival en geven hen graag de mogelijkheid om oog in oog te staan met hun (nieuwe) idolen.”, aldus de organisatie.

Tickets

De kaartverkoop is van start via de officiële website. De eerste tickets zijn verkrijgbaar voor €52,50 ex. fee (zaterdag) en €43,50 ex. fee (zondag). Deze zijn zeer beperkt beschikbaar. Zoals elk jaar werkt het festival met zogenoemde ‘ticketfases’. Hoe eerder bezoekers een ticket kopen, hoe goedkoper deze zijn. Als kers op de taart ontvangen de eerste 2000 bestellingen een presentje om alvast de sfeer van Central Park te proeven.

In het kort
Zaterdag 15 juni van 13:00 tot 23:00 (18+)
Zondag 16 juni van 12:00 tot 22:00 (alle leeftijden)
Locatie: Park Transwijk, Utrecht

Theaterfestivals in Nederland deze zomer
Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
Geniet van een prachtig concert in de buitenlucht
10 x de leukste openluchtmusea in 2024
Toon de nieuwste thema's »