Inloggen

Deze exposities kun je weer bezoeken

Door de corona crisis hebben we mooie tentoonstellingen bij musea moeten missen. Maar nu kan het weer! Deze bijzondere tentoonstellingen zijn weer te bezichtigen.

Vanaf 1 juni mochten musea en culturele instellingen de deuren weer openen. Om iedereen de gelegenheid te geven de tentoonstellingen alsnog te bezoeken zijn deze tentoonstellingen verlengd.

Caravaggio-Bernini Barok in Rome

Het Rijksmuseum verlengt de tentoonstelling 'Caravaggio-Bernini. Barok in Rome' tot en met 13 september 2020. De tentoonstelling opende op 14 februari en werd in de eerste vier weken al door ruim 85.000 bezoekers bezocht.

Meer dan zeventig meesterwerken van Caravaggio, Bernini en hun tijdgenoten zijn te zien op de ..

Mondo Mendini – De wereld van Alessandro Mendini

In het Groninger Museum is de tentoonstelling 'Mondo Mendini – De wereld van Alessandro Mendini' weer te zien. Deze is verlengd tot en met 30 augustus 2020.

Kort voor zijn overlijden in 2019 selecteerde de hoofdarchitect van het Groninger Museum, Alessandro Mendini, niet alleen tientallen van zijn eigen revolutionaire ontwerpen, maar ook werk van ..

Juwelen - Schitteren aan het Russische hof

Een van de grote schatten van de Hermitage is de fabelachtige juwelencollectie. Honderden daaruit schitteren in Juwelen!

Samen met vele portretten en een overdaad aan rijk gedecoreerde japonnen en kostuums presenteren zij twee eeuwen mode en juwelen, gedragen door de high society aan het Russische hof in in St-Petersburg.
Meer info over ..

Shao Fan - Between Truth and Illusion

De eerste Nederlandse solotentoonstelling van Chinese kunstenaar Shao Fan. Het Noordbrabants Museum verlengt de expositie 'Shao Fan: Between Truth and Illusion' t/m 18 okt 2020.

De Chinese kunstenaar Shao Fan (1964, Beijing) combineert kunst en design met een diepgaande kennis van de Chinese ..

Grote beeldenexpositie van William Sweetlove

Verrassende kunst met een boodschap; zo kun je de grote beeldententoonstelling van kunstenaar William Sweetlove beschrijven.

In het tuinencomplex rondom het 17-de eeuwse kasteel van de Kasteeltuinen Arcen kun je de reusachtige kleurrijke beelden van Sweetlove bewonderen. ..

10 x de leukste openluchtmusea in 2024
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Meivakantie - De leukste activiteiten met kinderen
Bezoek de Koala’s in Ouwehands Dierenpark
Toon de nieuwste thema's »