Inloggen

Auto- en Motorbeurzen 2024 - Ga mee in de wereld van snelheid en stijl

Links: interclassics.eventsRechts: Libéma
Bereid je voor op een dag vol snelheid en nostalgie op de autobeurs of motorbeurs, waar de nieuwste modellen en technologische hoogstandjes samenkomen met prachtige oldtimers.

Deze beurzen voor auto's en motoren bieden een unieke gelegenheid om zowel de nieuwste innovaties als de tijdloze schoonheid van oldtimers te ervaren en te waarderen. Ontmoet andere liefhebbers en deel jouw passie voor motoren en vintage voertuigen op één van onderstaande Auto- en Motorbeurzen in 2024.

1. InterClassics Classic Car Show Maastricht

InterClassics Classic Car Show Maastricht
Tijdens Classic Car Show Maastricht presenteert InterClassics "120 jaar Ford Performance" en belicht de beurs de mondiale opkomst van de motorsport. Verder staat de autobeurs garant voor classic car dealers, klassiekerclubs, onderdelen, schaalmodellen en automemorabilia.
11 t/m 14 januari 2024 | Maastricht (Limburg)

2. MotoVelo

MotoVelo
Liefhebbers van oldtimer tweewielers kunnen helemaal losgaan in Autotron. Daar vindt weer MotoVelo (voorheen de Oldtimerbeurs voor Motoren, Bromfietsen en Fietsen) plaats.
13 en 14 januari 2024 | Rosmalen (Noord-Brabant)

3. Dé Noordelijke Motorbeurs

Dé start van het motorseizoen beleef je op de Noordelijke Motorbeurs. Hier presenteren ca. 100 bedrijven en organisaties zich. Naast de vele nieuwe en gebruikte motoren vind je allerlei aanverwante producten en diensten.
20 en 21 januari 2024 | Eelde (Drenthe)

4. MOTORbeurs Utrecht

MOTORbeurs Utrecht
Al meer dan 35 jaar is MOTORbeurs Utrecht dé plek voor motorliefhebbers. Met nieuwe en gebruikte motoren, kleding & accessoires, diverse clubs, verenigingen én goede aanbiedingen. Ook zijn er spectaculaire shows en allerlei activiteiten voor de nodige adrenaline.
22 t/m 25 februari 2024 | Utrecht (Utrecht)

5. Classic motor & bromfietsbeurs

Klassieke motoren, bromfietsen en alle wat daar mee te maken heeft vind je op de Classic motor & bromfietsbeurs. Ook is er de occasions verkoopbeurs van motoren en scooters.
2 en 3 maart 2024 | Leek (Groningen)

6. Oldtimer Bromfiets & Onderdelen Bromfietsbeurs

Al jaren is deze beurs al zeer geliefd. Je vindt er bijna alles op het gebied van oldtimers en bromfietsen en diverse onderdelen van o.a. Zundapp, Kreidler, Mobylette, Puch, Garelli, Yamaha, Solex, Tomos, etc.
Zondag 3 maart 2024 | Schiedam (Zuid-Holland)

7. Motorweekend

Motorweekend
Gezellige samenkomst van Harley Davidsons en andere motoren en een onderdelenmarkt, georganiseerd door HDC Liberator in Aarle Rixtel met live muziek.
23 en zondag 24 maart 2024 | Aarle Rixtel (Noord-Brabant)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Meer evenementen

De evenementenkalender van Uitzinnig.nl zit vol met leuke evenementen voor het jaar 2024. Bovendien worden er talrijke festivals gehouden door heel Nederland.

Ontdek daarnaast diverse leuke uitstapjes en activiteiten die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. Laat je inspireren voor een plezierige dagje uit.

Zomervakantie uitjes Drenthe - 10 x activiteiten en uitstapjes
Zomervakantie uitjes Noord-Holland - 10 x activiteiten en uitstapjes
De leukste Klimparken in Nederland
Zomervakantie uitjes in Nederland - Activiteiten, Evenementen en Uitstapjes
Toon de nieuwste thema's »