Inloggen

Podia openen weer hun deuren. Zo doen zij dat.

Langzaam aan openen theaters, bioscopen en muziekpodia weer de deuren. Bezoekers kijken er naar uit om het theater en poppodium weer te bezoeken. En artiesten weer om op te treden voor publiek.

Live voor een exclusief publiek van 30 bezoekers in juni. En vanaf juli mogen de zalen 100 bezoekers ontvangen. Een unieke ervaring, omdat je dicht op het toneel zit en meer interactie hebt met de artiesten.

Ook ontstaan er nieuwe initiatieven. Zoals bijvoorbeeld de drive-in bioscoop en het PopUp Podium. Een paar voorbeelden uitgelicht:

ATLAS Theater start met exclusieve voorstellingen

Emmen - Na een gedwongen sluiting van ruim twee maanden opent het ATLAS Theater op donderdag 11 juni haar deuren weer voor publiek. De afgelopen weken heeft het team van het ATLAS Theater hard gewerkt om een exclusief programma samen te stellen, in samenwerking met artiesten Rob en Emiel.

Elke donderdag t/m zondag in juni is iedereen weer welkom om te genieten van theater. Artiesten Rob en ..

Nieuw: PopUp Podium

In De Hallen Studio's te Amsterdam, dat normaal gebruikt wordt voor grote events, is het PopUp Podium ontstaan. Volledig Coronaproof!

In ieder van de twee studio’s kunnen 30 mensen samenkomen om van een voorstelling te genieten. Iedere studio heeft ook een aparte entree en ruime eigen sanitaire voorzieningen.

Voor juni en juli staan concerten en voorstellingen geprogrammeerd van o.a. ..

Een filmpje pakken in de drive-in bioscoop

Op een bijzondere manier een filmpje pakken? Dan kun je gezellig naar de drive-in bioscoop van de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Hoe het werkt:
Koop een ticket per auto! Je rijdt op de dag van de film met je auto door de hoge transportdeuren het complex binnen. Daar stel je jouw auto op voor het megascherm. Super bijzonder om mee te maken! De prijs is inclusief een goed gevulde box ..

Zomer in De Drom - In Klein Gezelschap

Met een aangepaste zomerprogrammering staan er in De Drommedaris in Enkhuizen in de maanden juni, juli en augustus een paar bijzondere theateravonden op de planning.

Algemeen en cultureel manager Annemarike van Putten kijkt ernaar uit om de deuren weer te openen: ‘We kunnen niet wachten om weer te doen waar we goed in zijn: onze bezoekers een ..

Theater Astoria opent de deuren voor bezoekers.

Met een bezoek aan Theater Astoria in Winterswijk ga je terug in de tijd naar het betoverende jazztijdperk van 'the roaring twenties'.

Theater Astoria is een prachtig Art-Deco theater. Het gebouw is ontworpen als concert- en theaterzaal en gebouwd in 1925. Vrijwel alle bekende Nederlandse artiesten uit die tijd stonden op het podium.

Het theater wordt bewoond door Marianne en Eddy de ..

10 x de leukste openluchtmusea in 2024
Tulpen uitjes 2024 - De Leukste tips voor een dagje uit
Spot de Cheetawelpjes in Beekse Bergen
Wat te doen dit weekend?
Toon de nieuwste thema's »