Podia openen weer hun deuren. Zo doen zij dat.

Langzaam aan openen theaters, bioscopen en muziekpodia weer de deuren. Bezoekers kijken er naar uit om het theater en poppodium weer te bezoeken. En artiesten weer om op te treden voor publiek.

Live voor een exclusief publiek van 30 bezoekers in juni. En vanaf juli mogen de zalen 100 bezoekers ontvangen. Een unieke ervaring, omdat je dicht op het toneel zit en meer interactie hebt met de artiesten.

Ook ontstaan er nieuwe initiatieven. Zoals bijvoorbeeld de drive-in bioscoop en het PopUp Podium. Een paar voorbeelden uitgelicht:

ATLAS Theater start met exclusieve voorstellingen

ATLAS Theater start met exclusieve voorstellingen
Emmen - Na een gedwongen sluiting van ruim twee maanden opent het ATLAS Theater op donderdag 11 juni haar deuren weer voor publiek. De afgelopen weken heeft het team van het ATLAS Theater hard gewerkt om een exclusief programma samen te stellen, in samenwerking met artiesten Rob en Emiel.

Elke donderdag t/m zondag in juni is iedereen weer welkom om te genieten van theater. Artiesten Rob en Emiel, bekroond tot de beste mentalisten ter wereld en bekend van o.a. tientallen televisieprogramma’s, hebben twee voorstellingen gemaakt die meerdere keren per dag te zien zijn in het theater. Een familievoorstelling vol spectaculaire trucs en een avondvoorstelling met een bijzondere mix van cabaret, magie, stand-up comedy en kleinkunst.

Extra maatregelen
Om bezoekers veilig te kunnen ontvangen zorgt het theater voor aanpaste looproutes, extra hygiënemaatregelen en een andere zaalindeling met voldoende afstand. “We maken er iets bijzonders van”, zegt Machteld van der Werf, theaterdirecteur ATLAS Theater. “We creëren een intieme setting waarbij we een zeer select gezelschap een onvergetelijke en exclusieve theateravond kunnen aanbieden. Een unieke ervaring, omdat je dicht op het toneel zit en meer interactie hebt met de artiesten.”

Voorstellingen Rob en Emiel
De familievoorstelling ‘ATLAS, een wereld vol verwondering’ is te zien op:
18, 19, 20, 21 juni
25, 26, 27, 28 juni

De avondvoorstellingen 'Plankenkoorts' is te zien op:
18, 19, 20, 21 juni
25, 26, 27, 28 juni.
Foto: Voorstelling Plankenkoorts, ATLAS Theater

Nieuw: PopUp Podium

In De Hallen Studio's te Amsterdam, dat normaal gebruikt wordt voor grote events, is het PopUp Podium ontstaan. Volledig Coronaproof!

In ieder van de twee studio’s kunnen 30 mensen samenkomen om van een voorstelling te genieten. Iedere studio heeft ook een aparte entree en ruime eigen sanitaire voorzieningen.

Voor juni en juli staan concerten en voorstellingen geprogrammeerd van o.a. Wouter Hamel, Loïs Lane, Jazz-Déco ft Kris Berry, Braamtheater, Greg Shapir en vele anderen.
Meer info over PopUp Podium >>>

Een filmpje pakken in de drive-in bioscoop

Op een bijzondere manier een filmpje pakken? Dan kun je gezellig naar de drive-in bioscoop van de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Hoe het werkt:
Koop een ticket per auto! Je rijdt op de dag van de film met je auto door de hoge transportdeuren het complex binnen. Daar stel je jouw auto op voor het megascherm. Super bijzonder om mee te maken! De prijs is inclusief een goed gevulde box voor 2 personen met eten, drinken en een klein cadeautje.

Op het programma staan de volgende films:
2 juli: Frozen NL
2 juli: Bridget Jones's Diary
5 juli: Senna
5 juli: The Big Lebowski
7 juli: Her
9 juli: Forrest Gump
9 juli: 10 things I hate about you
10 juli: Mamma Mia
Kijk verder voor het hele programma.

Zomer in De Drom - In Klein Gezelschap

Zomer in De Drom - In Klein Gezelschap
Met een aangepaste zomerprogrammering staan er in De Drommedaris in Enkhuizen in de maanden juni, juli en augustus een paar bijzondere theateravonden op de planning.

Algemeen en cultureel manager Annemarike van Putten kijkt ernaar uit om de deuren weer te openen: ‘We kunnen niet wachten om weer te doen waar we goed in zijn: onze bezoekers een unieke live-ervaring bieden en de artiesten weer een podium geven. We gaan met elkaar een paar hele mooie Drom-avonden tegemoet waarbij we allerlei aanpassingen hebben gemaakt om zowel de sfeer als de veiligheid te borgen. Maar ook wij zijn afhankelijk van de actuele situatie, we scherpen aan waar nodig en versoepelen waar mag. Vooralsnog is er voor elke voorstelling maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar dus onze bezoekers bevinden zich in klein maar goed gezelschap.’

Deze zomer is er gekozen voor het programmeren van voornamelijk lokale artiesten. Er zijn veel goede muzikanten in de regio, variërend van gevestigde namen tot jong talent. De Drom geeft hen graag de kans om weer voor publiek op te treden nu het weer mag.
Foto: Zomerprogrammering Drommedaris - Joost Botman

Theater Astoria opent de deuren voor bezoekers.

Met een bezoek aan Theater Astoria in Winterswijk ga je terug in de tijd naar het betoverende jazztijdperk van 'the roaring twenties'.

Theater Astoria is een prachtig Art-Deco theater. Het gebouw is ontworpen als concert- en theaterzaal en gebouwd in 1925. Vrijwel alle bekende Nederlandse artiesten uit die tijd stonden op het podium.

Het theater wordt bewoond door Marianne en Eddy de Vries. Voor de eigenaren is het belangrijk geweest om dit gebouw met al haar historische elementen te behouden voor de volgende generaties.

Theater Astoria is vanaf 1 juli opengesteld voor publiek. Een unieke kans om de Art-Deco en Art-Nouveau kunstcollectie, tezamen met de jaren twintig inrichting te bewonderen!
Meer informatie over Theater Atoria >>

Verrassend er op uit .. »