Inloggen

Genieten van heerlijke Zomeravonden

Links: toverland.comRechts: © Eveline Schram - ARTIS
In de avond naar jouw favoriete attractiepark of attractie deze zomervakantie? Een aantal uitjes openen 's avonds de deuren. Zo kun je extra lang genieten.

Sommige uitjes bieden speciale avondtickets en andere presenteren extra entertainment in zomerse sfeer. Ideaal als je 's avonds even lekker wilt ontspannen en er even helemaal uit wilt zijn. Reserveer wel vooraf je tickets.

1. Summer Feelings Attractiepark Toverland

Summer Feelings Attractiepark Toverland
Sevenum (Limburg) - Beleef Summer Feelings in Toverland in de zomervakantie! Het attractiepark is dan extra lang geopend én is er zomers entertainment.

Toverland is in de zomervakantie elke dag geopend tot 21.00 uur. Tijdens Summer Feelings is er in Toverland extra veel te beleven. Naast de attracties is er verrassend entertainment, sfeervolle muziek, spannende shows en heerlijke lekkernijen in een zomerse sfeer.
17 juli t/m 5 september 2021

2. Beleef Zinderende Zomeravonden in ARTIS

Amsterdam (Noord-Holland) - Wanneer de avond valt en de hemel rood kleurt, biedt ARTIS op vrijdag, zaterdag en zondag een avondprogramma gevuld met liefde. Wandel de Veelkleurige Liefdesroute, een audiotour over seksuele diversiteit in de natuur. Op vrijdagavond klinken sensuele jazzklanken door het park tijdens Jazz at the Plantage en er is altijd plek in het warme gras voor een zomerse avondpicknick.
9 juli t/m zondag 5 september 2021

3. Hortus Zomeravonden

Hortus Zomeravonden
Amsterdam - In één van de oudste botanische tuinen ter wereld kun je deze zomer ook ’s avonds van de tuin en kassen genieten. Op donderdag, vrijdag en zondagavond is de Hortus Amsterdam extra lang open en zijn er leuke activiteiten.

4. Zinderende Zomeravonden in het Avonturenpark

Zinderende Zomeravonden in het Avonturenpark
Hellendoorn - Extra lang avonturen beleven op 4 woensdagavonden in de zomervakantie. In Avonturenpark Hellendoorn blijven de attracties tot wel 21.30 uur geopend. De Zinderende Zomeravonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow, mits het weer het toelaat.

5. Bezoek de Efteling in de avond

Kaatsheuvel (Noord-Brabant) - Wist je dat je naar de Efteling kunt voor een zomeravondbezoek? Genieten van de zonsondergang en achtbaanritjes in het donker. De Efteling biedt een speciaal avondticket. Met Ticket Maan krijg je toegang tot de [Efteling van 18.00 tot 22.00 uur.
23 juli t/m 5 september 2021

6. Uit met Kinderen - De 15 leukste uitjes in de Zomervakantie

Wil je nog meer inspiratie voor de zomervakantie? Bekijk dan onze top 15 met leukste uitjes voor kinderen in de Zomervakantie.

Dino uitjes in Nederland
Oldtimer evenementen - voor liehebbers van klassiekers
De mooiste corso's in Nederland 2022
Openluchtzwembaden - De leukste buitenzwembaden met kinderen in Nederland