Genieten van heerlijke Zomeravonden

Links: toverland.comRechts: artis.nl
In de avond naar jouw favoriete attractiepark of attractie deze zomervakantie? Een aantal uitjes openen 's avonds de deuren. Zo kun je extra lang genieten.

Sommige uitjes bieden speciale avondtickets en andere presenteren extra entertainment in zomerse sfeer. Ideaal als je 's avonds even lekker wilt ontspannen en er even helemaal uit wilt zijn. Reserveer wel vooraf je tickets.

Summer Feelings in Toverland

Summer Feelings in Toverland
Beleef Summer Feelings in Toverland in de zomervakantie! Van 11 juli t/m 23 augustus is het attractiepark extra lang geopend én is er zomers entertainment.

Toverland is in de zomervakantie elke dag geopend tot 21.00 uur. Tijdens Summer Feelings is er in Toverland extra veel te beleven. Naast de attracties is er verrassend entertainment, sfeervolle muziek, spannende shows en heerlijke lekkernijen in een zomerse sfeer. Ook zijn er speciale Siësta-tickets te verkrijgen die vanaf 16.00 uur toegang geven tot het park.

Maak een Avondwandeling in Artis

Maak een Avondwandeling in Artis
Amsterdam - Ga op expeditie door de natuur midden in de stad met de Artis-Avondwandeling!

Na openingstijd kun je in Artis de Avondwandeling doen. Een luisterwandeling waarbij je met een app door het park navigeert. Luisterend naar gesprekken tussen verschillende ARTIS-experts ontdek je de natuur van de stad.

Nieuw in de Efteling: een zomeravondbezoek

Nieuw in de Efteling: een zomeravondbezoek
Bij de Efteling kun je nu ook in de avond van het attractiepark genieten met een zomeravondbezoek. Zo kan het park nog meer bezoekers verwelkomen!

Een zomeravondbezoek is mogelijk van 3 juli tot en met 30 augustus en geeft je toegang tot de Efteling van 19.00 uur tot 23.00 uur. Ideaal om te ontsnappen aan de sleur van alledag en lekker te ontspannen. Een kortere, maar krachtige dosis verwondering voor een aantrekkelijk tarief.

Sfeervolle Zomeravonden in de Kasteeltuinen Arcen

Sfeervolle Zomeravonden in de Kasteeltuinen Arcen
Bij de Kasteeltuinen Arcen kun je op de donderdagen in juli een avondwandeling maken in het park. In de tuinen kun je genieten van aanvullend gevarieerd entertainment, een overheerlijke barbecue en cocktails. Ook kun je de bijzondere beeldenexpositie van William Sweetlove bewonderen.

Elke donderdag (2, 9, 16, 23 en 30 juli) blijven de tuinen geopend tot 22.00 uur. Nu maar hopen op heerlijke zonnige zomeravonden!

Zinderende Zomeravonden in het Avonturenpark

Zinderende Zomeravonden in het Avonturenpark
Extra lang avonturen beleven op 4 woensdagavonden in de zomervakantie. In Avonturenpark Hellendoorn blijven de attracties tot wel 21.30 uur geopend. De Zinderende Zomeravonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow, mits het weer het toelaat.

Uit met Kinderen - De 10 leukste uitjes in de Zomervakantie

Wil je nog meer inspiratie voor de zomervakantie? Bekijk dan onze top 10 met leukste uitjes voor kinderen in de Zomervakantie.

10 x de leukste openluchtmusea
Zomervakantie - 10 leukste Uitjes met Kinderen
De 10 leukste stranden van Nederland
7x dino uitjes deze zomer
Verrassend er op uit .. »