Menu
Tips

Wat te doen dit weekend en komende week?

Links: kasteeltuinen.nlRechts: © Tom Doms - Het Zomertheater
Wat valt er allemaal te beleven dit weekend en volgende week? Het zomergevoel is er weer; de terrasjes zitten vol, we kunnen weer naar een museum, bioscoop, of speeltuin. Nog een paar weken en dan beginnen ook weer de eerste festivals.

Theater, muziek, tentoonstellingen, het staat weer in de uitagenda. Bekijk hieronder onze uittips en uitjes voor komend weekend.

1. Rozenfestijn in Arcen

Rozenfestijn in Arcen
Arcen - Duizenden rozen staan volop in bloei in de Kasteeltuinen Arcen en dat vieren wij met u! In het Rosarium en in het kasteel kunt u in alle geuren en kleuren genieten van de koningin van de bloemen: de roos.
Van 10 t/m 14 juni 2021

2. Een unieke avond uit in Het Zomertheater

Den Bosch - Het Zomertheater is een unieke avond uit! Het sfeervolle openluchttheater strijkt ook dit jaar neer op de Pettelaarse Schans in ’s-Hertogenbosch. Beleef een ultieme live experience met heerlijke food & drinks in combinatie met groots entertainment én een optreden van jouw favoriete act.
10 juni t/m 18 juli 2021 - diverse data

3. Oerol Festival - Het Imaginaire Eiland

Oerol Festival - Het Imaginaire Eiland
Online - Het fysieke Oerol Festival op Terschelling moeten we een jaartje missen. Maar het Festival organiseert wèl Het Imaginaire Eiland en is online te volgen via dit eigen platform. Tien dagen lang is er een verrassend programma vol primeurs te zien met o.a. Voorstellingen, concerten, podcasts, film, Radio Oerol en live Talkshows.
11 juni t/m 20 juni 2021
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. World Press Photo Exhibition 2021

Amsterdam - De flagship expositie van World Press Photo 2021, de grote jaarlijkse internationale persfotowedstrijd, is traditioneel in De Nieuwe Kerk Amsterdam. Alle ruim 150 bekroonde beelden en video’s zijn hier te zien, inclusief de prachtige World Press Photo of the Year en de World Press Photo Story of the Year.
T/m 29 augustus 2021

5. Opening eerste TikTok experience van Nederland

Opening eerste TikTok experience van Nederland
Leidschendam - Na het succes van de Instagram experience in Amsterdam, opent Youseum’s tweede vestiging waar alles draait om TikTok én om jou. Bij Youseum ontsnap je een uur lang aan de realiteit, boost je jouw creativiteit, voltooi je challenges, en loop je ook nog eens de deur uit met de perfecte video’s en foto’s om jouw social accounts te pimpen!

6. Zomer Proms

Rotterdam - Kom in zomerse sferen met klassiekers van Mozart, Schubert en Tsjaikovski. De Nederlandse stervioliste Simone Lamsma schittert in het vioolconcert van Tsjaikovski in De Doelen.
Zondag 13 juni 2021 - 2 voorstellingen

7. Speurplezier Voor Jong En Ouder

Speurplezier Voor Jong En Ouder
Haarzuilens - Bij Kasteel de Haar valt veel te beleven. Speciaal voor kinderen t/m 7 jaar is er de speurtocht 'Zoo-k Het Dier Van De HAAR' en voor Kinderen vanaf 8 jaar is er de kijktocht 'Op Bezoek Bij De BARON'.

Ook is er de expositie ‘Torendol’. Hierbij zet Kasteel de Haar de wereldberoemde architect Pierre Cuypers op een voetstuk.
t/m 31 augustus 2021

8. We mogen weer!

Doorstroomlocaties buiten én binnen zijn weer open vanaf 5 juni onder voorwaarden. Dat betekent dat je jouw favoriete museum weer kunt bezoeken! Bekijk de tentoonstellingen die worden verlengd, zodat ze toch nog te bewonderen zijn! Vergeet niet van tevoren je ticket te reserveren.

9. Nog meer uitjes

Heb je het nog niet helemaal kunnen vinden? Bekijk dan wat er nog meer te doen is op zaterdag 12 juni en zondag 13 juni 2021. Vanaf Home kun je ook alle rubrieken bekijken. Fijn weekend!

De 10 Nederlandse UNESCO Werelderfgoederen
De mooiste tuinen in Nederland
De leukste Openluchttheaters in Nederland
Kano of fluisterboot huren
Verrassend er op uit .. »