Wat te doen dit weekend? Online evenementen en coronaproof uitjes

Links: oerol.nlRechts: ddw.nl
Het weekend komt er weer aan! Op vrijdag 23 oktober, zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober 2020 zijn er weer leuke coronaproof evenementen. Wel voornamelijk vanuit huis.

Nu de maatregelen weer zijn aangescherpt zijn evenementen en een bezoek aan de horeca helaas even geen optie meer. Wel zijn de bioscopen en musea nog open. Vaak met speciale activiteiten in de herfstvakantie en mooie tentoonstellingen. Reserveer wel je tickets hiervoor online.

Geniet ondertussen op gepaste afstand van de herfstvakantie en van diverse activiteiten die nog wel te doen zijn!

1. Oerol Upcoming - Do I Move You

Oerol Upcoming - Do I Move You
Online - Oerol Festival organiseert van 23 t/m zondag 25 oktober Oerol Upcoming - Do I Move You. Het bestaat uit een kleinschalig programma en geheel online, maar dankzij deze formule kan de kunst en daarbij behorende inhoudelijke boodschap van het festivalweekend zijn weg naar het publiek vinden.

2. Dutch Design Week

Online - Dutch Design Week (DDW) presenteert het grootste virtuele designfestival ooit. Je vindt er 500+ 3D Viewing Rooms, talks, virtuele routes en live DDW TV live vanuit de studio in Eindhoven. Ook is er ruimte voor ontmoeting voor ontwerpers, professionals en online bezoekers via live chats en livestreams door en met ontwerpers.

3. Amsterdam Dance Event - ADE

Amsterdam Dance Event - ADE
Online - ADE 2020 streamt vijf dagen en nachten live met een immense line-up van dj-sets van wereldklasse, eenmalige audiovisuele ervaringen, exclusieve lezingen en studiotours met internationale artiesten, plus een aantal zeer speciale verrassingen.

4. Week van het Landschap

Heel Nederland - Lekker naar buiten! In elke provincie van Nederland wordt een Week van het Landschap georganiseerd met volop (gratis) activiteiten in de natuur voor jong en oud. Juist in deze coronatijd is het fijn om buiten te zijn en van de natuur te genieten!

5. Lichtkunstfestival Enchanted Gardens

Lichtkunstfestival Enchanted Gardens
Arcen - Het laatste weekend om nog Lichtkunstfestival Enchanted Gardens te bezoeken. Geniet in de avonduren van een wandeling door het park van spectaculaire lichtkunst op verrassende plekken in de tuinen en op Kasteel Arcen.

6. Zandsculpturen Wandelroute Kuinderbos

Bant - In het Kuinderbos in Flevoland kun je een 2,5 kilometer lange route lopen langs zandsculpturen. De zandsculpturen staan in het teken van 75 jaar bevrijding.

7. Activiteiten in de Herfstvakantie

Het is nog steeds herfstvakantie voor regio Zuid en Midden Nederland. Door het hele land zijn leuke uitjes met kinderen te doen. Musea, attracties en attractieparken organiseren coronaproof activiteiten. Bekijk hier de tips voor in de herfstvakantie.

8. Halloween uitjes

De tijd van Halloween is aangebroken. Bij diverse attractieparken zijn vrolijke Halloween-activiteiten voor de hele familie te doen die coronaproof zijn. Bekijk alle Halloween uitjes.

9. Nog meer inspiratie!

Heb je het nog niet helemaal kunnen vinden? Uiteraard staan er nog veel meer evenementen en uitjes op Uitzinnig.nl.

En wil je niets meer missen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van leuke uitjes!

Verrassend er op uit .. »