Wat te doen dit weekend ?

Links: openluchttheater.nlRechts: destekkentuin.nl
Het weekend komt er weer aan! Op zaterdag 8 augustus en zondag 9 augustus 2020 kun je weer leuke evenementen bezoeken, zoals markten, voorstellingen in de openlucht, een festival en kinderactiviteiten.

Laat je verrassen met deze leuke uitjes voor komend weekend. Met inachtneming van de 1,5 meter-regel, kunnen we toch lekker er op uit!

Vondelpark Openluchttheater

Vondelpark Openluchttheater
Amsterdam - Het Vondelpark Openluchttheater biedt elke zaterdag- en zondagmiddag muziek, zaterdagavond comedy en zondagochtend klassiek.

Op het programma staat o.a. Sanne Wallis de Vries, Huub van der Lubbe, Alex Klaasen, Henry van Loon en Arjen Lubach, Alain Clark & band, Dolf Jansen, Roxeanne Hazes, Birgit Lewis, Wibi Soerjadi en vele anderen.

Kleurrijke Poldertuinen Vol Geur

Kleurrijke Poldertuinen Vol Geur
Espel en Bant - De zomer doet de vier Poldertuinen in Espel en Bant goed: ze staan er weelderig en kleurrijk bij. De vier boerderijtuinen zijn door de eigenaren zelf ontworpen en eigenhandig aangelegd. Daardoor zijn ze totaal verschillend van elkaar; elke tuin heeft zijn eigen sfeer en karakter.

Liefhebbers zijn welkom om te genieten van deze zomerse geur- en kleurenpracht in deze vier tuinen op 8 en 9 augustus.

Afzender Boulevard

Afzender Boulevard
Den Bosch - Afzender Boulevard presenteert deze zomer 25 (theater)projecten op verschillende locaties. Er zijn concerten, performances en installaties in juli en augustus 2020. Deze zijn te zien in theaters en op straat, maar ook in wijken en weilanden.

Blote Voeten Pad bij de Fraeylemaborg

Blote Voeten Pad bij de Fraeylemaborg
Slochteren - Wandelen in het fraaie park van de Fraeylemaborg is altijd al een feest, maar in de zomermaanden juli en augustus wordt het een nieuwe belevenis. Trek de schoenen en sokken uit en beleef het Blote Voeten Pad in het Slochterbos!

Onderweg op de bewegwijzerde route zijn er talloze verrassende activiteiten, met de nadruk op welzijn en beleving.

Zeldzaam Mooi Markt - Groningen

Zeldzaam Mooi Markt - Groningen
Groningen - Op koopzondag 9 augustus is de negentiende editie van de Zeldzaam Mooi Markt op de Vismarkt in Groningen. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen.

Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Boerderijfair op de Blauwe Bessen Boerderij

Boerderijfair op de Blauwe Bessen Boerderij
Gasselternijveen - De gezellige Boerderijfair op zondag 9 augustus mag dit jaar doorgaan.

Zo’n 40 stands met uiteraard verse blauwe bessen en blauwe bessen producten, maar ook brocante, handnijverheid, verse zuivel, kaas / worst en nog veel meer lekkers en moois. Ook zijn er leuke kinderactiviteiten te doen.

Ontdek de wereld van Delfts Blauw met kinderen

Ontdek de wereld van Delfts Blauw met kinderen
Delft - Leer spelenderwijs meer over de wereld van het Delfts Blauw tijdens een bezoek aan Royal Delft. In de vakanties zijn er verschillende activiteiten voor kinderen. Zo zijn er kinderworkshops, kunnen kinderen met een fotospeurtocht spelenderwijs ontdekken hoe Royal Delft al 365 jaar het ambacht van Delfts Blauw schilderen levend houdt.

Nieuw is deze zomer is de kinderaudiotour voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Lazy Sunday - Genieten op Landgoed Larenstein

Lazy Sunday - Genieten op Landgoed Larenstein
Velp - Geniet deze zomer iedere zondag van een vers aanbod fris talent tijdens de Lazy Sunday bij Studio26! Wie je precies gaat zien blijft een verrassing, dat het professionele artiesten zijn die flink wat in huis hebben, daar kun je zeker van zijn!

Je bent van harte welkom om achteraf te komen picknicken op landgoed Larenstein. Als dát geen Lazy Sunday is!

Zomermarkt Hooghalen

Zomermarkt Hooghalen
Hooghalen - Op zondag 9 augustus is er een sfeervolle en gezellige zomermarkt op het voorterrein van eetcafé De EIkenhorst in Hooghalen.

Er zijn kramen, verkoopwagens en stands met onder andere fashion en mode, lederwaren, sieraden, cadeauartikelen, snuisteren en nog veel meer.

Nieuwe beleving: Motion - Imagination Experience

Nieuwe beleving: Motion - Imagination Experience
Motion brengt een totaal nieuwe kunstbeleving naar lichtstad Eindhoven! Op 1 augustus 2020 heeft de Imagination Experience haar deuren geopend voor publiek.

Stap in een indrukwekkende fantasiewereld vol verbeelding, interactie,
kleur en vooral veel plezier. Schommel tussen de wolken, geef je over aan de prachtige beelden en laat je verrassen door de speciale effecten.

Nog meer inspiratie!

Heb je het nog niet helemaal kunnen vinden? Uiteraard staan er nog veel meer evenementen in de uitagenda van Uitzinnig.nl. Of zoek je speciaal iets om met kinderen te doen? Kijk dan op de pagina Uit met Kinderen of de Kinder Uitagenda.

En wil je niets meer missen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van leuke uitjes!

De leukste Klimparken in Nederland
10 x de leukste openluchtmusea
7x dino uitjes deze zomer
Genieten van heerlijke zomeravonden
Verrassend er op uit .. »