Menu
Tips

Wat te doen dit weekend en komende week?

Links: zomerheerlijckheid.nlRechts: peterdegrotefestival.nl
Wat valt er allemaal te beleven dit weekend en volgende week? Door de nieuwe coronamaatregelen zijn een aantal festivals komen te vervallen. Maar toch zijn er nog voldoende leuke evenementen en activiteiten in de uitagenda om coronaproof eropuit te gaan.

Geniet van mooie voorstellingen in de openlucht of klassieke muziek op bijzondere locaties. Bekijk kunst op een landgoed. Struin voor unieke spullen op een bijzondere markt en buitenfair, bezoek mooie tuinen, laat je meevoeren door sprookjes en nog veel meer. Bekijk hieronder onze uittips en uitjes voor komend weekend.

1. Zomer Heerlijckheid

Zomer Heerlijckheid
Diepenheim (Overijssel) - Ervaar de gezelligheid van een sfeervolle country & lifestyle buitenfair: ‘Zomer Heerlijckheid’ vindt plaats op het betoverende Landgoed Warmelo te Diepenheim. Een prachtige gelegenheid om in een sprookjesachtige sfeer inspiratie op te doen en heerlijk te winkelen voor de sprankelende zomer.
16 t/m 18 juli 2021

2. Peter de Grote Festival 2021

Diverse locaties in Groningen, Friesland en Drenthe - Het Peter de Grote Festival is het grootste kamermuziekfestival van Noord-Nederland en vindt plaats op karakteristieke locaties in Groningen, Friesland en Drenthe. Het festival bestaat uit ca 50 concerten, een internationale Summer Academy voor jonge getalenteerde musici, lezingen en excursies.
16 t/m 24 juli 2021

3. Wonderfeel

Wonderfeel
's-Graveland (Noord-Holland) - Vier de zomer, kom naar Wonderfeel! Het evenement voor klassieke muziek in de buitenlucht – dat plaatsvindt in de natuur van buitenplaats Schaep en Burgh in ’s-Graveland – gaat weer live en coronaproof plaatsvinden.
Vrijdag 16 t/m zondag 18 juli 2021
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. Back to the Rivers

Dordrecht (Zuid-Holland) - Back to the Rivers is hét nieuwe muziekfestival in Zuid-Holland. Het Wantij, de energiekade, een prachtige oude veerpont en een transparant podium vormen het decor van een nieuwe festival op het water. Back to the Rivers is een 1,5 meter evenement.
Vrijdag 16 t/m zondag 18 juli 2021

5. Delftse Boekenmarkt

Delftse Boekenmarkt
Delft (Zuid-Holland) - Ook dit jaar wordt weer de Delftse Boekenmarkt gehouden. Hier kun je weer komen genieten van al het moois dat de standhouders afgelopen jaar bewaard hebben en nu eindelijk te koop kunnen aanbieden.
Zondag 18 juli 2021

6. Vierdaagsefeesten Nijmegen maar dan anders

Nijmegen (Gelderland) - De Vierdaagsefeesten, het grootste evenement van Nederland, moet nog een jaartje wachten maar we hangen de derde week van juli toch met elkaar de slingers op en kijken wat er wél kan! Zo zijn er een aantal fijne initiatieven van podia van Vierdaagsefeesten die wel door kunnen gaan, op binnenlocaties of elders in de stad.
17 t/m 23 juli 2021

7. Boerderijfair

Boerderijfair
Gasselternijveen (Drenthe) - Een gezellige Boerderijfair op de Blauwe Bessen Boerderij in Gasselternijveen. Naast de ruim 40 leuke kramen kunt u een kijkje nemen op de blauwe bessen velden.
Zondag 18 juli 2021

8. Kunst - Event Landgoed Zonheuvel

Doorn (Utrecht) - Op de Utrechtse Heuvelrug wordt een Kunst-Event georganiseerd. Op landgoed Zonheuvel staan zo'n 25 pagodetenten waar kunstenaars en galeries kwalitatief hoogwaardige kunst tonen.
16 t/m 19 juli 2021

9. De Sprookjestuinen van Drenthe

Dwingeloo en Diever (Drenthe) - Deze zomer komen sprookjes tot leven tijdens het betoverende evenement De Sprookjestuinen van Drenthe. Met leuke sprookjesvoorstellingen voor kinderen en hun ouders of grootouders, sprookjesachtige tuinen, een betoverende letterpuzzel en een vrolijk kabouterdorpje.
Zaterdag 17 en zondag 18 juli 2021

10. Open Tuinen Toer Indische Buurt Amsterdam

Open Tuinen Toer Indische Buurt Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland) - Ontdek de Groene Parels van de Indische Buurt in Amsterdam. Er zijn meer dan 20 tuinen te bezoeken, die een afspiegeling zijn van de variëteit in deze wijk: Individuele tuinen van bewoners, collectieve tuinen van bewonersgroepen, moestuinen, etc.
Zondag 18 juli 2021

11. Nog meer uitjes

Heb je het nog niet helemaal kunnen vinden? Bekijk dan wat er nog meer te doen is op zaterdag 17 juli en zondag 18 juli 2021. Vanaf Home kun je ook alle rubrieken bekijken. Fijn weekend!

De leukste Festivals in juli 2021
Kunstroutes in Nederland - De mooiste Kunstwandelingen en fietstochten
De mooiste tuinen in Nederland
Speurtochten voor kinderen deze zomervakantie
Verrassend er op uit .. »