Menu
Tips

Wat te doen dit weekend en komende week?

Links: bockbierfestival.nlRechts: amsterdam-dance-event.nl
Wat valt er allemaal te beleven dit weekend en volgende week? Laat je inspireren door creatieve ideeën van ontwerpers. Ga los op het grootste dance evenement van de wereld. Laat je verwonderen met lichtkunst. De herfstvakantie gaat van start, dus er zijn weer leuke activiteiten om met kinderen of kleinkinderen te doen. Ga je liever naar buiten? Ook dan kom je aan je trekken met deze tips.

Oktober biedt weer volop leuke en verrassende evenementen en festivals die je veilig kunt bezoeken. De uitagenda van Uitzinnig.nl staat dan ook boordevol coronaproof evenementen en activiteiten. Bekijk hieronder onze uitgelichte uittips en uitjes voor komend weekend.

1. Bockbierfestival Utrecht

Bockbierfestival Utrecht
Utrecht - Het Bockbierfestival is weer terug in Utrecht met 20+ verschillende bockbieren, livemuziek & BBQ gerechten. Er is een uitgebreid muzikaal programma met toffe Utrechtse bands en er kan worden gedanst op de plaatjes van Utrechtse DJ’s.
15 t/m 17 oktober 2021

2. Amsterdam Dance Event - ADE

Amsterdam - Amsterdam Dance Event (ADE 2021), het grootste dance evenement van de wereld, gaat dit jaar voor de 25e keer plaats vinden in Amsterdam! Vorig jaar nog volledig online, maar nu weer een fysiek festival met meer dan 350 geplande evenementen op ruim 140 locaties verspreid door Amsterdam.
13 t/m 17 oktober 2021

3. Dutch Design Week

Dutch Design Week
Eindhoven (Noord-Brabant) - Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert werk en concepten van ruim 2000 ontwerpers. Verspreid over zo’n 100 locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, debatten en festiviteiten.
16 t/m 24 oktober 2021
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. Coole Kidsnacht Fryslân

Diverse locaties in Friesland - Neem je kinderen of kleinkinderen mee naar het museum tijdens de Coole Kidsnacht Fryslân! Culturele instellingen in Friesland hun deuren in de avond voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De ideale start van de herfstvakantie.
Vrijdag 15 oktober 2021

5. Lichtkunstfestival VONK

Lichtkunstfestival VONK
Houten (Utrecht) - In de herfstvakantie vindt de eerste editie van lichtkunstfestival VONK plaats. Laat je verwonderen bij deze bijzondere en interactieve lichtkunstroute met spannende waterprojecties, performance art, lichtprojecties en interactieve installaties in en rondom een fort.
15 t/m 23 oktober 2021

6. De Barn Lifestyle & Woonbeurs

Nijkerk (Gelderland) - Shoppen voor de leukste en nieuwste trends? Dat kan bij de Barn Lifestyle&Woonbeurs in de Loods van Hart van Holland in Nijkerk! Standhouders met de laatste mode, woondecoraties en accessoires maar ook sieraden, kinderkleding en lekker eten en drinken!
Zaterdag 16 oktober 2021

7. Week van het Landschap

Week van het Landschap
Door heel Nederland - Laat je verrassen en ontdek de natuur dichtbij huis tijdens de Week van het Landschap. Een paddenstoelenexcursie, een streekmarkt bezoeken, op pad met de boswachter of een nieuwe route ontdekken in het bos.
Zaterdag 16 t/m zondag 31 oktober 2021

8. Nederlandse Breidagen

Zwolle (Overijssel) - De Nederlandse Breidagen is hét evenement op het gebied van breien en haken! Naast de vele stands met materialen zoals boeken, patronen, garens, wol, handgeverfde garens, textiel, kleinvak en accessoires, is er nog veel meer te doen.
Vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober 2021

9. Leuke dingen doen tijdens de Herfstvakantie

Met het gezin een dagje uit in de herfstvakantie? Kinderen hoeven zich niet te vervelen! Er worden leuke kinderuitjes en activiteiten door heel Nederland georganiseerd. Van Kinderfestivals tot een spannende speurtocht door een echt kasteel. En van museumbezoek tot vlotvaren.

10. Nog meer uitjes

Nog meer uitjes
Bovenstaande is slechts een selectie van wat er allemaal georganiseerd wordt in Nederland. Uiteraard zijn er nog veel meer evenementen, activiteiten en uitjes. Bekijk wat er nog meer te doen is op zaterdag 16 oktober en zondag 17 oktober 2021. Vanaf Home kun je ook alle rubrieken bekijken. Fijn weekend!

Sprookjesachtige uitjes - Van kabouterpad tot attractiepark
De leukste Klimparken in Nederland
Kunstmarkten en Kunstroutes in oktober
Halloween uitjes 2021 - Lekker griezelen en magie beleven
Verrassend er op uit .. »