17 x de leukste fairs en markten in juli

Links: © Robert Modderkolk - TrotsmarktRechts: facebook.com
We mogen weer een leuke fair in landelijke stijl of een brocantemarkt op een bijzonder locatie bezoeken! In juli staan er al heel wat op de agenda.

Hou je van struinen langs kraampjes en de gezelligheid van een markt? Op zoek naar leuke brocante spulletjes. Of houd je juist van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze gemaakt zijn? Er is weer genoeg keus.

We zetten de leukste brocante markten en buitenfairs die de komende weken plaats vinden voor je op een rij. Alle markten die plaats vinden voldoen aan de corona-richtlijnen. Bekijk de leukste fairs en markten in juli.

1. Hoge Veluwe Trotsmarkt

Hoge Veluwe Trotsmarkt
Hoenderloo - In Nationaal Park De Hoge Veluwe vindt de Hoge Veluwe Trots markt plaats. Trots is een markt waar bevlogen mensen staan met duurzame producten én een eerlijk verhaal. Je vindt er lokale producten, zoals heerlijke verschillende soorten kazen, vleeswaren, speciaal bieren, suikervrije en glutenvrije producten en nog veel meer.
Zaterdag 3 juli en 17 juli 2021

2. WEI blij

Kraggenburg (Flevoland) - Een hippe kofferbak WEI*blij op boerderij de Zuiderkrib. Met vintage, 2e hands kleding maar ook handgemaakte producten. De markt heeft een ruime opzet en vindt buiten in de wei plaats. Om de sfeer compleet te maken is er live muziek, worden er plaatjes gedraaid en kan je er terecht voor een kopje koffie, taart of boerenijs.

3. Brocante op Paleis Het Loo

Brocante op Paleis Het Loo
Apeldoorn (Gelderland) - Paleis Het Loo is de locatie voor een gevarieerde brocante fair. Op het Stallenplein en in de paleistuin staan de kramen van bijna 40 brocanteurs uitgestald De kramen worden ingericht met uiteenlopende waar; romantisch, stoer, fleurig en robuust. De leukste inspiratie en brocante voor huis, tuin en keuken.
2 t/m 4 juli 2021

Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. Wollig Landleven fair kasteel Vosbergen

Wollig Landleven fair kasteel Vosbergen
Heerde - Een geweldig festijn voor mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten. Breien, haken, spinnen, proeven, muziek, food, catering, homedeco, kunst en meer. Tientallen standhouders presenteren hun producten en specialiteiten bij het prachtige kasteel Vosbergen.
Zaterdag 3 juli 2021

5. Landelijke Túnfair

Rijperkerk - Een heerlijke buitenfair rond een monumentale boerderij nabij Leeuwarden. De fair staat in het teken van woondecoratie en lifestyleproducten in landelijke stijl, zoals o.a bloemen en planten, brocante, retro en mode enz.
Zaterdag 3 juli 2021

6. Orveltermarkt Orvelte

Orvelte - Een sfeervolle markt in landelijke stijl op de Brink in Orvelte. Orvelte is een monumentendorp met een uniek Drentse karakter. Alle winkeltjes en horeca gelegenheden zijn geopend tijdens de markt. Een leuk dagje uit!
Op een aantal zondagen in juni, juli en augustus 2021

7. Zeldzaam Mooi Markt - Deventer

Zeldzaam Mooi Markt - Deventer
Deventer - Op de Zeldzaam Mooi Markt vind je unieke, originele en handgemaakte producten. Maar ook andere rariteiten, zoals creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.

Je kunt gaan picknicken in het park op de veilige 1,5 meter afstand met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 10 bijzondere foodtrucks en foodkramen.
4 juli 2021

8. DVHN Zomerfair

Frederiksoord - Het leukste buitenfeest van het jaar keert terug in Frederiksoord. De DVHN Zomerfair biedt dit jaar nog meer workshops, meer buitenleven, lekker eten en aandacht voor bewuster leven. En de leukste shopadresjes op het gebied van wonen, mode en lifestyle!
3 en 4 juli 2021

9. Brocante am Kloster Graefenthal

Goch - Net over de grens in Nijmegen wordt Brocante am Kloster Graefenthal georganiseerd. Ruim 30 brocanteurs met de mooiste schatten en vondsten maken van deze landelijke locatie een heerlijke brocante Fair.
Zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021

10. Schapenscheerdersfestival en Wolfeest

Schapenscheerdersfestival en Wolfeest
Balloo - Terwijl de schapen worden geschoren is er héél veel te doen rondom de schaapskooi aan de rand van het Balloërveld. Het Wolfeest is een grote fair, met meer dan 70 stands met kunstzinnige, leuke en lekkere producten.
Zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021

11. Zeldzaam Mooi Markt - Zwolle

Zwolle (Overijssel) - Op de eerste editie van de Zeldzaam Mooi Markt in Zwolle vind je unieke, originele en handgemaakte producten. Ook zijn er vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Er is muziek, er zijn foodtrucks en genoeg plek om te picknicken!
Zondag 10 juli 2021

12. Midsummer Fair

Midsummer Fair
Zeijen - Op een prachtige locatie in en rondom De Oranjerie in Zeijen wordt een Midsummer Fair georganiseerd. Ruim 45 standhouders verrassen door de grote diversiteit op het gebied van decoratie, woonaccessoires, tuin en lifestyle producten.
Zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021

13. Zomer Heerlijckheid

Diepenheim (Overijssel) - De sfeervolle buitenfair ‘Zomer Heerlijckheid’ vindt plaats op het betoverende Landgoed Warmelo te Diepenheim. Ruim 100 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben.
Vrijdag 16 t/m 18 juli 2021

14. Boerderijfair

Gasselternijveen (Drenthe) - Bezoek de gezellige Boerderijfair op de Blauwe Bessen Boerderij in Gasselternijveen. Naast de ruim 40 leuke kramen kun je een kijkje nemen op de blauwe bessen velden.
Zondag 18 juli 2021

15. Zomerfair Orvelte

Orvelte (Drenthe) - Zomerfair op een unieke locatie. Monumentaal boerderijendorp Orvelte is hét decor voor deze fair. Alle stands zijn met zorg geselecteerd en het aanbod is gevarieerd maar wel passend in het landelijke sfeertje van Orvelte.
Zaterdag 24 en zondag 25 juli 2021

16. Zeldzaam Mooi Markt - Groningen

Groningen - Op diverse koopzondagen is er een Zeldzaam Mooi Markt op de Vismarkt in Groningen. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten van lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen.
Zondag 25 juli 2021

17. Brocante Markt Venlo

Venlo - Op een aantal zondagen in 2021 is er een antiek-brocante markt in hartje Venlo! In ruim 40 kramen staan top brocanteurs weer met hun mooiste antiek, brocante, vintage en industriële items. Kramen die een lust voor het oog zijn! Laat je verrassen en kom struinen.
Zondag 25 juli 2021

Daan Roosegaarde zet Loevestein onder water
Sprookjesachtige uitjes - Van kabouterpad tot attractiepark
Welke gevolgen hebben de coronamaatregelen voor uitjes en evenementen
De 10 leukste dierentuinen
Verrassend er op uit .. »