Inloggen

15 x de leukste fairs en markten in juli

Links: © Janet Vermist - De OranjerieRechts: © K.Visser - eBizzConsultancy
Een leuke fair in landelijke stijl of een brocantemarkt op een bijzonder locatie bezoeken? In juli staan er heel wat op de agenda.

Hou je van struinen langs kraampjes en de gezelligheid van een markt? Op zoek naar leuke brocante spulletjes. Of houd je juist van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze gemaakt zijn? Er is weer genoeg keus.

We zetten mooie brocante markten en buitenfairs die de komende weken plaats vinden voor je op een rij. Bekijk de leukste fairs en markten in juli 2022.

1. Midsummer Fair

Midsummer Fair
Op een prachtige locatie in en rondom De Oranjerie in Zeijen wordt een Midsummer Fair georganiseerd. Ruim 45 standhouders verrassen door de grote diversiteit op het gebied van decoratie, woonaccessoires, tuin en lifestyle producten.
2 en 3 juli 2022 | Zeijen (Drenthe)

2. Wollig Landleven fair kasteel Vosbergen

Een geweldig festijn voor mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten. Breien, haken, spinnen, proeven, muziek, food, catering, homedeco, kunst en meer. Tientallen standhouders presenteren hun producten en specialiteiten bij het prachtige kasteel Vosbergen.
1 en 2 juli 2022 | Heerde (Gelderland)

3. Fair in `t Groen

Fair in `t Groen
22 Deelnemers staan in de prachtige bloemen en fruitbomentuin, ieder met zijn eigen mooie landelijke producten. Zeep, bijzondere planten, zoete en hartige lekkernijen, woondecoratie, kinderkleding en speelgoed, streekproducten, sieraden, brocante enz
3 juli 2022 | Exloo (Drenthe)

4. Hoge Veluwe Markt

Hoge Veluwe Markt
In Nationaal Park De Hoge Veluwe vindt de Hoge Veluwe Trots markt plaats. Trots is een markt waar bevlogen mensen staan met duurzame producten én een eerlijk verhaal. Je vindt er lokale producten, zoals heerlijke verschillende soorten kazen, vleeswaren, speciaal bieren, suikervrije en glutenvrije producten en nog veel meer.
Zaterdag 2 juli en 16 juli 2022 | Hoenderloo (Gelderland)

5. Brocante bij de Hertjes

Voor de 5de keer de zomerse Brocante fair in de wei, waar normaal de Hertjes lopen. Zij maken voor 1 dag plaats om een select gezelschap aan brocanteurs hun mooiste brocante aan te bieden.
3 juli 2022 | Hulsberg (Limburg)

6. Schapenscheerdersfestival en Wolfeest

Terwijl de schapen worden geschoren is er héél veel te doen rondom de schaapskooi aan de rand van het Balloërveld. Het Wolfeest is een grote fair, met meer dan 70 stands met kunstzinnige, leuke en lekkere producten.
Zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022 | Balloo (Drenthe)

7. Orveltermarkt

Orveltermarkt
De Orveltermarkten (zomermarkten) zijn een begrip in Drenthe. Fraaie stands die passen in het landelijke schilderachtige dorp Orvelte. Alle winkeltjes en horeca gelegenheden zijn geopend tijdens de markt.
10, 17, 31 juli 2022 | Orvelte (Drenthe)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Zeldzaam Mooi Markt Park de Wezenlanden Zwolle

Op de tweede editie van de Zeldzaam Mooi Markt in Zwolle vind je unieke, originele en handgemaakte producten. Ook zijn er vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Er is muziek, er zijn foodtrucks en genoeg plek om te picknicken!
10 juli 2022 | Zwolle (Overijssel)

9. Trotsmarkt Kasteel Groeneveld

Een pure, eerlijk en heerlijke markt bij Kasteel Groeneveld te Baarn. Op de Trotsmarkt vind je dan ook eerlijke en liefst home made vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn.
10 juli 2022 | Baarn (Utrecht)

10. FeelGood Market

FeelGood Market
Laat je inspireren en verrassen door de handgemaakte en unieke producten en fijne mensen op het Ketelhuisplein in Strijp S. Zo is de FeelGood Market altijd goed voor wat ontspanning, lekker eten en drinken, inspiratie en een leuke middag!
17 juli 2022 | Eindhoven (Noord-Brabant)

11. De Flinke Flea Markt

De enige kofferbakverkoop, waar een echte Barista de heerlijkste cappuccino’s maakt en je de middag afsluit met een verse friet! Op de Flinke Flea Market draait het niet om kwantiteit, maar om kwaliteit.
10 en 31 juli 2022 | Hemelum (Friesland)

12. Zomer Heerlijckheid

Zomer Heerlijckheid
De sfeervolle buitenfair ‘Zomer Heerlijckheid’ vindt plaats op het betoverende Landgoed Warmelo te Diepenheim. Ruim 100 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben.
15 t/m 17 juli 2022 | Diepenheim (Overijssel)

13. Zeldzaam Mooi Markt Worpplantsoen Deventer

Op de Zeldzaam Mooi Markt vind je unieke, originele en handgemaakte producten van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Je kunt gaan picknicken in het park met lekkere, pure en (h)eerlijke producten bijzondere foodtrucks en foodkramen.
17 juli 2022 | Deventer (Overijssel)

14. Boerderijfair

Boerderijfair
Bezoek de gezellige Boerderijfair op de Blauwe Bessen Boerderij in Gasselternijveen. Naast de ruim 40 leuke kramen kun je een kijkje nemen op de blauwe bessen velden.
17 juli 2022 | Gasselternijveen (Drenthe)

15. Zomerfair Orvelte

Zomerfair Orvelte
Zomerfair op een unieke locatie. Monumentaal boerderijendorp Orvelte is hét decor voor deze fair. Alle stands zijn met zorg geselecteerd en het aanbod is gevarieerd maar wel passend in het landelijke sfeertje van Orvelte.
Orvelte (Drenthe) | 23 t/m 24 juli 2022

16. Brocante Markt Venlo

Op een aantal zondagen in 2022 is er een antiek-brocante markt in hartje Venlo! In ruim 40 kramen staan top brocanteurs weer met hun mooiste antiek, brocante, vintage en industriële items. Kramen die een lust voor het oog zijn! Laat je verrassen en kom struinen.
31 juli 2022 | Venlo (Limburg)

17. Nog veel meer markten...

Natuurlijk vinden er nog veel meer markten plaats in Nederland. Bekijk de uitagenda met jaarmarkten en braderieën, vlooienmarkten, brocantemarkten, fairs en meer.

10 Verrassende Festivals in januari 2023
In Attractiepark Toverland komen vier nieuwe attracties
Deze gratis evenementen kun je in januari en februari 2023 bezoeken
Wat te doen dit weekend?