Inloggen

De 10 leukste actieve uitjes van Friesland

Links: © Doolhofpark bij De DwalerRechts: © Bowling de Kaden
Ben je op zoek naar iets actiefs met elkaar? Ken je dan deze actieve uitjes in Friesland al? Sommige van deze uitjes zijn vooral voor kinderen, maar ook zijn er leuke actieve uitjes voor het hele gezin.

1. Doolhofpark bij De Dwaler

Doolhofpark bij De Dwaler
Bij het Doolhofpark in Bakkeveen kun je je helemaal uitleven in de doolhoven en traditionele speeltuin. Lekker dwalen, rennen, klimmen en klauteren. Het doolhofpark is onderdeel van Grillrestaurant De Dwaler.
45 stemmen Meer info

2. Bowling de Kaden

Voor een leuke en gezellige middag of avond bowlen ben je hier op het goede adres! De bowlingbanen zijn geschikt voor jong en oud. Je kunt bij Bowling de Kaden samen met vrienden, familie of collega's ook heerlijk eten.
38 stemmen Meer info

3. Speelparadijs Ballorig Heerenveen

Speelparadijs Ballorig Heerenveen
Speelparadijs Ballorig is een overdekte speeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Je kunt klimmen, glijden, springen, klauteren, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer...
33 stemmen Meer info

4. Flippies Pretpaleis

Flippies Pretpaleis is een overdekte speeltuin en onderdeel van Vakantiecentrum Molecaten. In deze speeltuin kunnen kinderen t/m 12 jaar zich lekker uitleven in de speelkooi, klimtoren en de ballenbaden. 

De allerkleinsten hebben een eigen ruimte, zodat iedereen veilig kan spelen. Het thema van het Pretpaleis is de vrolijke Flippie vlinder en die vind je overal terug, wat een prettige sfeer ..
29 stemmen Meer info

5. Klimbos Appelscha

Klimbos Appelscha is een klimavontuur op hoog niveau met meer dan 40 leuke en uitdagende hindernissen! Je kunt er abseilen, klimmen, tokkelen en meer. Hier ervaar je hoe het is om hoog in de lucht een parcours af te leggen. Ondertussen kun je genieten van een prachtig uitzicht.
27 stemmen Meer info

6. Openluchtzwembad De Dúnatter

In dit prachtige openluchtzwembad in de duinen kun je genieten van een sportieve en ontspannen dag. Het is voor zowel jong als oud heerlijk zwemmen in de verwarmde baden.
22 stemmen Meer info

7. Blokarten op Terschelling

Blokarten op Terschelling
MooiWeer organiseert blokarten op Terschelling. In een driewieler buggy met zeil rijd je met een snelheid van 10 tot misschien wel 70 km per uur over het mooie strand van West aan Zee. 

Blokarten kun je het hele jaar door doen, individueel of met een groep.
20 stemmen Meer info

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Monkey Town Leeuwarden

Monkey Town is een indoor speelparadijs. Deze speeltuin heeft verschillende toestellen die zorgen voor optimaal vermaak. Zoals een spectaculair speeltoestel, een ballenbak, een luchtkussen, maar ook een spannende glijbaan.
17 stemmen Meer info

9. Speelbos Joure

Leef je uit in Speelbos Joure. Dit overdekte speelparadijs is voor kinderen een van de leukste plekken om te zijn. Er is een ballenvulkaan, een gamewereld, hutten, glijbanen, klimtoestellen en nog veel meer! Ook is er een pirateneiland. Durf jij het eiland te betreden?


15 stemmen Meer info

10. Swimfun Joure

Neem een duik in dit schitterende subtropische zwembad. Er zijn verschillende binnen- en buitenbaden en een royaal peuterbad. Ook is er een 25-meterbad waar je sportief baantjes kunt trekken.
13 stemmen Meer info

11. ZwemCentrum Kollum

ZwemCentrum Kollum beschikt over verschillende warme baden. Het is er sfeervol waardoor het voor jong en oud heerlijk zwemmen is. Het zwemcentrum beschikt over de modernste technieken om het zwemmen zo aangenaam mogelijk te maken.
2 stemmen Meer info

12. Speeltuin De Greiden

Speeltuin de Greiden is een gezellige speeltuin voor kinderen tot en met 12 jaar. Je kunt hier basketballen, voetballen, klimmen, glijden, klauteren en springen. Leef je uit op een van de vijftien uitdagende speeltoestellen.
1 stem Meer info

13. Ballorig Sneek

Kom je spelen bij Ballorig Sneek? Bij deze binnenspeeltuin kun je je helemaal uitleven. Lekker springen op de mega trampoline, klimmen op de reusachtige klimrekken of crossen op het autocircuit.
1 stem Meer info

14. Zwembad de Dôbe

Zwembad de Dôbe beschikt over verschillende zwemfaciliteiten voor jong en oud.
1 stem Meer info

Alle actieve uitjes in Friesland
Zomervakantie uitjes Friesland - 10 x activiteiten en uitstapjes
De 10 leukste musea van Friesland
Gratis eropuit in juli 2024 met deze uitjes en evenementen
Zomervakantie uitjes Utrecht - 10 x activiteiten en uitstapjes
Toon de nieuwste thema's »