Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Cinemajestic

Films worden zonder pauze vertoond, bestellingen worden opgenomen en gebracht. Ideaal. Wel zou het handig zijn als bestellen en betalen via app of een vast display zou gaan, altijd onrustig met heen ..
Wendy van gelderen, 2018
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(29 stemmen)
97%
Stem nu ook
Een avondje naar de bioscoop is in Cinemajestic extra bijzonder. De bioscoop beschikt over de nieuwste technieken zoals 360 graden geluid, waardoor het lijkt alsof je je middenin de film bevindt.

Met een druk op de knop bestel je tijdens de film een lekker drankje of heerlijke snack. Zo hoef je niets te missen. Cinemajestic heeft diverse speciale avonden, zoals een Girls Funnight of een dinerarrangement.

Bezoekersinformatie

Cinemajestic
Dreef 8
7202 AG  Zutphen
Telefoon: 0575 - 512085
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Cinemajestic

1 reviews | Voeg een review toe
Cinemajestic scoort een 9,7 uit 10 op basis van 29 stemmen en 1 review.
9"Gezellig, heerlijk je film zonder pauze kijken"
Wendy van gelderen | 8 november 2018
Films worden zonder pauze vertoond, bestellingen worden opgenomen en gebracht. Ideaal. Wel zou het handig zijn als bestellen en betalen via app of een vast display zou gaan, altijd onrustig met heen en weer geloop, gepraat voor bestellingen opnemen en geld gezoek.
Bezocht in 2018, met partner.
Uitgelicht