Cinemajestic

Theaters in Nederland > Gelderland > Zutphen
Films worden zonder pauze vertoond, bestellingen worden opgenomen en gebracht. Ideaal. Wel zou het handig zijn als bestellen en betalen via app of een vast display zou gaan, altijd onrustig met heen ..
Wendy van gelderen, 20182 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle theaters en bioscopen tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(27 stemmen)
96%
Stem nu ook
Een avondje naar de bioscoop is in Cinemajestic extra bijzonder. De bioscoop beschikt over de nieuwste technieken zoals 360 graden geluid, waardoor het lijkt alsof je je middenin de film bevindt.

Met een druk op de knop bestel je tijdens de film een lekker drankje of heerlijke snack. Zo hoef je niets te missen. Cinemajestic heeft diverse speciale avonden, zoals een Girls Funnight of een dinerarrangement.

Beoordelingen van Cinemajestic

2 reviews | Voeg een review toe
Cinemajestic scoort een 9,6 uit 10 op basis van 27 stemmen en 2 reviews.
9"Gezellig, heerlijk je film zonder pauze kijken"
Wendy van gelderen | 8 november 2018
Films worden zonder pauze vertoond, bestellingen worden opgenomen en gebracht. Ideaal. Wel zou het handig zijn als bestellen en betalen via app of een vast display zou gaan, altijd onrustig met heen en weer geloop, gepraat voor bestellingen opnemen en geld gezoek.
Bezocht in 2018, met partner.
J coenraadts uit Vorden | 10 november 2015
Mooie filmzalen, je kunt een drankje bestellen tijdens het kijken. Ladies night altijd leuk met een goodiebag bij afloop.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Zutphen

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.