Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark Rhenen in Rhenen, Utrecht
Oud. Slechte paden voor. Mensen die moeilijk te been zijn. Kapotte hokken bv bij de elanden. Veel lege hokken. Wij vonden dit heel erg jammer en teleurstellend. Ook waren alle eetgelegenheden dicht. ..
Van tintelen, 2023
23 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(32 stemmen)
88%
Stem nu ook
Er valt van alles te zien en te beleven in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Zo is er het Berenbos, de Zeeleeuwenshow, Apen op Stelten, het biotopen aquarium, een Latijns-Amerikaanse jungle en meer.

Kinderen kunnen zelf ervaren hoe dieren zich voortbewegen in RavotAapia. Dit is Europa's grootste overdekte speeljungle. Vergeet vooral niet om waterschoentjes mee te nemen als je in de waterpartijen gaat spelen. En natuurlijk zijn er in deze dierentuin ook nog de olifanten, giraffen, (zeldzame witte) leeuwen en nog veel meer!

Openingstijden

De sluitingstijden van Ouwehands Dierenpark variëren. Bekijk de website voor de exacte openingstijden.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Ouwehands Dierenpark Rhenen
Grebbeweg 111
3911 AV  Rhenen
Telefoon: 0317-650200
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Ouwehands Dierenpark Rhenen

23 reviews | Voeg een review toe
Ouwehands Dierenpark Rhenen scoort een 8,8 uit 10 op basis van 32 stemmen en 23 reviews.
4"Matig"
Henrike uit Elburg | 4 juni 2023
Het nieuwe verblijf van de reuzenpanda's erg mooi!
Maar een groot minpunt is de werkzaamheden en dan de looppaden zijn slecht. Niet goed kunnen zien dat er hoogte verschil zit omdat er een soort van kunstgras over heen ligt. Wij maar ook andere bezoekers hebben mensen bijna zien vallen op verschillende plekken in het park..
Bezocht in 2023, met jonge kinderen.
6"Valt tegen"
Van tintelen uit Amersfoort | 26 maart 2023
Oud. Slechte paden voor. Mensen die moeilijk te been zijn. Kapotte hokken bv bij de elanden. Veel lege hokken. Wij vonden dit heel erg jammer en teleurstellend. Ook waren alle eetgelegenheden dicht. Restaurant bij de panda's was als enige open best vervelend als. Je een ouder iemand bij je hebt die. Moeilijk loopt.
Bezocht in 2023, met partner.
9"Erg mooi dierenpark!"
Mireille uit Amsterdam | 9 november 2022
Alleen al door het park wandelen is leuk! De vele soorten dieren leven in best ruime en mooie en goed onderhouden verblijven. De olifanten en de panda`s zijn favoriet maar het berenbos spant de kroon. Nergens kan je (als ze zich willen vertonen) een mooie beer zo dichtbij bezig zien met snuffelen, knagen en badderen en rondlopen. De beren die je ziet zijn redelijk bijgekomen uit nare achtergronden uit diverse landen en ze wonen nu in een heerlijk mooi bos waar ze ook in een hol kunnen kruipen, bij een watervalletje zitten en alleen dat al is prachtig.
Bezocht in 2022, met oudere kinderen.
4"Tegenvaller"
Gert uit 's-gravenhage | 21 september 2022
Mooi park maar op 20 september waren veel gedeeltes afgesloten door werkzaamheden. Ook het reuzenpanda verblijf bleek door werkzaamheden gesloten en waren de panda's niet te zien. In het voorgaande weekend is de site nog bezocht en was er niet direct iets te zien over deze werkzaamheden, er is ook niet speciaal naar gezocht. Naar mijn mening echter moet dergelijke informatie over de grote publiekstrekker direct zichtbaar zijn zonder te zoeken. Er wordt wel breed geadverteerd met de panda's maar dit wordt niet duidelijk gedeeld. Het geboekte tijdslot kon wel gewijzigd worden maar alleen wanneer het park nog niet bezocht was. Wij zijn speciaal uit Den Haag gekomen om de panda's te zien en kwamen in het park er pas achter dat het verblijf gesloten was.

Slechte informatie verstrekking.
Bezocht in 2022, met oudere kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
10"Zo een tof park"
Jolanda Schenk uit Roosendaal | 29 november 2020
Heel mooi park. Speciaal naar toe geweest voor de reuzenpanda's. Ik ga zeker nog een keer terug om naar het "kleintje" te gaan kijken. Super leuk.
Bezocht in 2020, met een groep.
9"Erg leuke locatie met veel aandacht voor kinderen"
A. Van schuppen uit Veenendaal | 3 december 2019
Dokter Dodo show met Sinterklaas. Kleinkinderen hebben genoten. Ze hebben de show twee keer gezien op twee zondagen achter elkaar.
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
8"Verrassend leuk"
Rob Jansen uit 's-Heerenberg | 3 november 2019
Berenbos was erg leuk vooral met de wolven erbij. Olifant met 5 poten. Leuk om te zien. Gevarieerd park waar dieren relatief vrij rondlopen in een nagebootst leefgebied. Ook leuk aquarium.
Bezocht in 2019, met partner.
8"Erg leuk"
Ligtrink uit Barneveld | 6 februari 2019
Ontzettend leuk, vooral als je er jaren geleden voor het laatst bent geweest. Als het wat minder mooi weer is kunnen de kinderen hun eigen ook goed vermaken of als je zelf even lekker wilt uit rusten voor een bakkie te doen.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
9"Het China Light Festival was schitterend!"
Nelleke uit Leersum | 4 januari 2019
Het was erg druk, beide parkeerplaatsen waren vol. Maar de jongens van de parkeerplaats, hielden goed in de gaten waar een plekje leeg kwam! Het park bleef een uur langer open ivm de drukte, goed geregeld. Het was super geregeld.
Vond het wel wat prijzig, maar had gelukkig een kortingsbon uit de krant.
Bezocht in 2018, met een groep.
8"Leuk om naar toe te gaan,, zeker de moeite waard, bl"
Alie van hoevelaken uit Zaltbommel | 3 januari 2019
Erg leuk met kleine kinderen om te bezoeken in de avond. Het is een erg leuk gezicht, zeker de moeite waard.
Bezocht in 2019, met oudere kinderen.
Uitgelicht