Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

DOM under

DOM under in Utrecht, Utrecht bewaar
Onder het Domplein liggen eeuwenoude verhalen verborgen. De Nederlandse geschiedenis van 2000 jaar geleden komt tot leven. Met een handige zaklamp ga je op zoek naar archeologische resten en spannende weetjes.

Neem de trap naar beneden en waan je in een wondere wereld. Door de glazen vensters kun je ook de wereld boven het plein zien. Ontdek in een uur de ondergrondse belevingswereld van bloei en verval.

Voor wie is dit leuk?

  • Leuk met je partner
  • Leuk met een groep (vrienden)

Bezoekersinformatie

DOM under
Domplein 9
3512 JC  Utrecht
Telefoon: 030 236 00 10
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van DOM under

3 reviews | Voeg een review toe
DOM under scoort een 8,6 uit 10 op basis van 29 stemmen en 3 reviews.
8"Verrassing onder de grond"
Conny uit Zeewolde | 29 januari 2019
Een stukje geschiedenis van Utrecht. Dat wil je toch niet missen? De gids heeft een boeiende inleiding gegeven en dat maakt dat je ook nieuwsgierig wordt naar down under. Het is niet zo groot dus geen dagvullend programma maar wel om te boeken naast een ander uitstapje in de monumentale binnenstad.
Bezocht in 2017, met partner.
1 persoon vindt dit nuttig
10"Erg leuk, zeer interressant"
Ingrid rietmeijer uit Utrecht | 31 oktober 2016
De gids gaf een geweldige rondleiding. Kaarten van te voren reserveren vanwege het groot aantal bezoekers. Melden bij de balie van down under, waar tegen een lage prijs verse koffie te krijgen is waarna u gezamenlijk naar het domplein loopt en u veilig met de gids de trappen afdaalt en u letterlijk onder de grond bent. Goede schoenen en warme jas is aanbevolen. U krijgt een zaklantaarn en de gids wijst u de weg en vertelt over de geschiedenis van utrecht. U krijgt voldoende gelegenheid om vragen te stellen en ook kinderen kunnen vragen stellen. De gidsen zijn bevlogen utrechtenaren en weten veel van de geschiedenis van utrecht. De archeologische vondsten zijn indrukwekkend. De tocht onder de grond is avontuurlijk, en verrassend en indrukwekkend. Een echte aanrader. De gidsen zijn ook zeer kindvriendelijk viel mij op. Veel plezier en genieten.
Bezocht in 2016, met partner.
1 persoon vindt dit nuttig
8"Interessant en leerzaam"
Pauline reubsaet uit Utrecht | 12 oktober 2016
Leuke tocht om meer te weten te komen over de geschiedenis van Utrecht. Vooral leuk dat ze het zo hebben opgezet dat je zelf de geschiedenis kan ontdekken.
Bezocht in 2015, met een groep.
2 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht