Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Vleeshal

Vleeshal in Middelburg, Zeeland
In december 2011 een Expositie bezocht van de ZKK,een kunstenaars collectief van Zeeuwse kunstenaars en kunstenaressen. En een schitterende tentoonstelling en een machistrale mooie ruime plaats! ..
Riva, 2011
2 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(30 stemmen)
87%
Stem nu ook
Vleeshal Markt is gevestigd in het voormalige stadhuis op de markt van Middelburg. De bijzondere ruimte wordt gekenmerkt door haar uitgesproken Gotische architectuur en heeft vele kunstenaars geïnspireerd bij het maken van unieke tentoonstellingen, waarmee internationale faam werd opgebouwd.

Behalve in Vleeshal Markt worden er ook tentoonstellingen in Vleeshal Zusterstraat georganiseerd. In deze drie tentoonstellingsruimtes van meer traditionele aard wordt eveneens hedendaagse kunst getoond. Op deze locatie bevinden zich ook de bibliotheek en het kantoor, op enkele minuten lopen van Vleeshal Markt.

Openingstijden

Kunstenaars die er geëxposeerd hebben zijn onder meer John Baldessari, Nina Beier & Marie Lund, General Idea, Suchan Kinoshita, Job Koelewijn, Benoît Maire, Panamarenko, Falke Pisano en vele anderen.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Gratis

Bezoekersinformatie

Vleeshal
Markt 1 / Zusterstraat 7
4331 KG  Middelburg
Telefoon: 0118-652200
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Vleeshal

2 reviews | Voeg een review toe
Vleeshal scoort een 8,7 uit 10 op basis van 30 stemmen en 2 reviews.
1"Wat een aanfluiting!"
Schuur uit Lelystad | 2 oktober 2018
Wat een aanfluiting: voor 4 euro entree, 5 kunstwerken te zien in een prachtige ruimte waar veel meer zou tentoongesteld zou kunnen worden. We waren na 5 minuten uitgekeken.
Bezocht in 2018, met partner.
2 personen vinden dit nuttig
1"Heel erg slecht"
H vd kooij uit Spijkenisse | 14 maart 2018
Niets goed. Een paar verbogen cd rekjes en een aantal nietszeggende schilderijen. Gelukkig hebben we de museimkaart gebruikt en hoefden geen 2x €4 te betalen, voor 5xniks.
Bezocht in 2018, met partner.
2 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht