Het Badhuis

Theaters in Nederland > Gelderland > Nijmegen
Het Badhuis in Nijmegen, Gelderland
Het Badhuis in Doesburg heeft niets met water te maken, maar met film. Doesburg is niet groot, maar heel gezellig vooral de eerste zondag van de maand, want dan is er een culturele route waarbij ..
Monique Wasterval, 20101 review | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle theaters en bioscopen tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(25 stemmen)
88%
Stem nu ook
Theatergroep Kwatta is sinds 2002 het professionele jeugdtheatergezelschap van Gelderland, gevestigd in Theater het Badhuis in Nijmegen. Kwatta maakt theater voor kinderen dat speels en lichtvoetig is met een serieuze ondertoon. Naast voorstellingen in het Badhuis speelt Kwatta ook in andere theaters door het land.

Reserveren
Het reserveren van Kwatta voorstellingen in Het Badhuis kan via de website en telefonisch (024-3600588) tijdens kantooruren.

Bezoekersinformatie

Het Badhuis
Daalseweg 262
6523 CD  Nijmegen
Telefoon: 024-3600588

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Het Badhuis

1 reviews | Voeg een review toe
Het Badhuis scoort een 8,8 uit 10 op basis van 25 stemmen en 1 review.
Monique Wasterval uit Doesburg | 26 mei 2010
Het Badhuis in Doesburg heeft niets met water te maken, maar met film. Doesburg is niet groot, maar heel gezellig vooral de eerste zondag van de maand, want dan is er een culturele route waarbij galeriën, maar ook historische mooie huizen de deur open hebben. Niets heerlijker om dan bij de Bonte hond je te laten verrassen met het filmmenu: dagschotel én een kaartje voor de film. Het Badhuis draait op zondag- en woensdagavond een actuele filmhuisfilm. Geen luxe fauteuils, maar wel een hartelijke persoonlijke ontvangst, koekje bij de koffie en pinda's voor bij een drankje. Nakletsen met de filmhuisvrijwilligers of andere gasten over de film en alles wat eruit voortkomt: echt heel gezellig, want je zit achter lange tafels in een knusse ambiance van een oude stadsboerderij, eigenlijk het pand van de volksdansgroep: de meulenvelders. Ik kom er graag. Ook al ben je alleen, je voelt je er heel erg thuis.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Nijmegen

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.