Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Familiepretpark Mini Mundi

Familiepretpark Mini Mundi in Middelburg, Zeeland bewaar
Mini Mundi is een familiepark met een miniatuurpark, binnen- en buiten speeltuin, 0-3 land en verschillende attracties. In het Paviljoen bevindt zich een groot restaurant met een zonnig terras, dat uitzicht biedt op Miniatuur Walcheren.

Miniatuur Walcheren, ook wel “Klein Walcheren” genoemd heeft de exacte contouren van Walcheren. De wandelpaden zijn verdiept aangelegd zodat het kijkplezier naar de miniaturen van, schaal 1 op 20 vergemakkelijkt wordt. In het park zijn onder andere het indrukwekkende stadhuis van Middelburg, het abdijcomplex en de Vlissingse boulevard te bewonderen.

Buiten maak je met de hele familie een spannende rit in de achtbaan of een wat rustiger rondje door het park met het treintje. Je kunt er zwieren en zwaaien in de schommelboot en genieten van de authentieke draaimolen. Daarnaast is er volop speelplezier op de boulderduinen, het obstakelstrand en de springgolven (een grote airtrampoline).Voor de allerkleinsten is er een speelstrand met allerlei zandspeel-toestellen en een grote zandbak met klimtoren en glijbanen.

Binnen is ook van alles te beleven, verschillende klimstructuren, een klimvulkaan, powertower, klauterstrand, reuzen blokken en botsauto’s. Voor de kleinsten is er 0-3 land; klimmen, glijden en spelen in de klimstructuur met duo glijbaan en een grote ballenbak. Er liggen zachte blokken om een klimparcours te bouwen en daarnaast is er een speelkeukentje, treinbaan en poppenkast!

Voor wie is dit leuk?

  • Leuk met jonge kinderen
  • Leuk met een groep (vrienden)

Bezoekersinformatie

Familiepretpark Mini Mundi
Podium 35
4337 WV  Middelburg
Telefoon: 0118-415400
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Meer uittips voor:binnenbuitenkids 0-4kids 5-12
 

Beoordelingen van Familiepretpark Mini Mundi

6 reviews | Voeg een review toe
Familiepretpark Mini Mundi scoort een 8,8 uit 10 op basis van 34 stemmen en 6 reviews.
1"Ga hier niet heen met een jong gezin tijdens covid"
Gabrielle | 9 september 2020
Er werd medegedeeld dat je als ouder niet mee mocht met je kind in de speeltoestellen. Dit stond volgens het personeel in de voorwaarden op hun website (het staat ergens, maar dan moet je wel even een lange tekst doorploeteren).

We hebben kindjes van 1 en 3, waardoor niet meegaan totaal onverantwoord zou zijn. Als er iets gebeurd, wie is er dan verantwoordelijk? Veel speelattracties stonden stil doordat er maar 1 personeelslid rondliep. Het opblaaskussen was binnen nat waardoor onze zoon met natte kleren naar buiten kwam.

Verder was er niks waar onze kindjes vrij in konden en te weinig personeel om op te letten of om te helpen bij attracties. We hebben ons geld teruggevraagd en komen hier niet meer terug.
Bezocht in 2020, met jonge kinderen.
5 personen vinden dit nuttig
6"Slecht onderhouden"
Chris | 24 oktober 2019
Het miniatuur Walcheren viel echt erg tegen. Huisjes staan op elkaar gepropt, dingen zijn kapot.
Soms zijn er dingen aan te zetten dmv een knopje maar bij veel knopjes gebeurt er niks meer of er beweegt alleen een stokje waar ooit een poppetje opzat.
Zonde.
Wel is er een mooie binnenspeeltuin, maar ik had eerder geïnvesteerd om de huisjes er leuk uit te laten zien en werkend wat dat is wat mini mundi onderscheid.
Binnenspeeltuinen genoeg in de buurt.
Het ‘pretpark’ is leuk voor kleine kinderen maar weinig attracties.
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
3 personen vinden dit nuttig
5"Leuk maar slecht onderhouden en niet schoon"
a | 31 augustus 2018
Leuk klein park, voor kinderen in verschillende leeftijden, vooral het treintje vonden onze kinderen leuk.
Helaas veel van de miniatuur bouwwerken kapot en de binnenspeelplek voor de allerkleinste was vies, alles plakte.
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
5 personen vinden dit nuttig
10"Zeer gezellig en leuk"
Harry Ridderbos uit Zuidlaren | 27 oktober 2016
Het is voor zowel volwassenen als kinderen heel erg leuk. Het park is overzichtelijk en goed te hanteren, ook voor de kleintjes. En er is prima toezicht door het aanwezige personeel.
Bezocht in 2016, met jonge kinderen.
4 personen vinden dit nuttig
6"Duur"
Pelser uit Stekene | 19 april 2015
Persoonlijk vind ik het duur. Volwassenen moeten betalen en kunnen er weinig doen. Bijna niets. Het viel tegen en het was er koud.
Bezocht in 2015, met een groep.
2 personen vinden dit nuttig
7"Leuk maar duur"
Conny | 13 januari 2014
We zijn afgelopen weekend naar Mini Mundi geweest (indoor speeltuin). Op zich is het een hele leuke speeltuin, maar helaas is het wel een ontzettend duur uitje doordat de volwassenen net zoveel moeten betalen als de kinderen. Als je dan ook nog 1 pannekoek eet (€ 5 per stuk), dan zit je zo op €75 voor een middagje spelen. Een betere optie is Mini World in Bergen op Zoom, stukken goedkoper en net zo leuk! Als Mini Mundi entreegeld voor volwassenen blijft vragen, prijzen ze zichzelf binnenkort uit te markt!
8 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht