Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn in Utrecht, Utrecht bewaar
Pathé Utrecht Leidsche Rijn is een modern gebouw met 7 bioscoop zalen. Pathé Utrecht Leidsche Rijn ligt in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum. Het dak biedt ruimte voor een groot dakterras met uitzicht op de skyline van Utrecht. Hier worden in de zomer Rooftop Cinema gehouden waar je films in de buitenlucht kunt zien.

Dagelijks kun je kiezen uit 20-25 verschillende filmtitels. Ook biedt Pathé Utrecht Leidscherijn een Arthouse programma aan en worden iedere maand feestelijke filmevenementen georganiseerd zoals Ladies Nights en voorpremières met cast & crew. Zelf de kleinsten kijken films op hun eigen manier met CinePeuter.

Voor wie is dit leuk?

  • Aanbod film
  • Aanbod dans
  • Aanbod opera

Bezoekersinformatie

Pathé Utrecht Leidsche Rijn
Berlijnplein 100
3541 CM  Utrecht
Telefoon: 0900 - 1458
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Pathé Utrecht Leidsche Rijn

4 reviews | Voeg een review toe
Pathé Utrecht Leidsche Rijn scoort een 8,5 uit 10 op basis van 13 stemmen en 4 reviews.
4"Service is ver beneden peil"
Mech uit Utrecht | 29 februari 2020
Vanavond zijn wij zeer slecht behandeld in Pathe Utrecht. Ik heb een unlimited pas en netjes gereserveerde plaatsen ( voor de gentleman) die bovendien al betaald zijn dus.

Bij de kaart controle stond een jonge man die niet uitgepraat raakte over 4dx. Daardoor moesten wij zo lang wachten dat onze kaarten eruit gehaald waren. Terug naar de kassa voor kaarten. Daar kregen we zonder enige vorm van overleg twee kaarten op de eerste rij op het uiteinde van de rij. Nu kom ik daar al jaren en die zalen zijn nooit uitverkocht. Er zijn altijd lege plaatsen. Ik ben echt woedend. Zet daar mensen neer die voldoende volwassen zijn om voor een vlotte doorstroming te zorgen. En als er werkelijk een toelichting van 5 minuten nodig is voor die film doe dat dan bij de zaal zodat andere bioscoopgangers er geen last van hebben.
Bezocht in 2020, met partner.
2 personen vinden dit nuttig
3""slechtste klantenservice ever""
M. Tielens uit Utrecht | 19 november 2019
Ik stoor me uitermate aan de klantenservice van Pathé: niet bereikbaar, ook niet per chat, als je aan de balie komt kunnen ze je ook niet veel verder helpen en dan nog die policy dat als de film al draait er nog mensen toegelaten worden die telkens door het beeld lopen! Overweeg écht om mijn abonnement op te zeggen en naar Cinemec te gaan > hele goeie service!
Bezocht in 2019, met partner.
1 persoon vindt dit nuttig
5"Bereikbaarheid telefonisch"
Annemarie uit Maarssen | 30 november 2018
Ik vind het erg vervelend dat er geen telefoon nummer is als je gewoon een vraag hebt.
Je kan alleen maar bellen om te reserveren of je wordt “door gestuurd” naar; veel gestelde vragen. Alleen als jouw vraag daar niet tussen zit, pech gehad! En de “live chat” werk voor geen meter.
Voelt een beetje als machts positie van Pathé, want als je echt heeeeel graag een bepaalde film in de bioscoop wilt zien ben je toch afhankelijk voor de bioscoop waar die in draait.
Erg jammer.
Bezocht in 2018, met partner.
1 persoon vindt dit nuttig
1"Wat een afzetters!"
Sabine uit Utrecht | 1 januari 2018
Belachelijk als je telefonisch wilt reserveren!! 80ct per gesprek en dan wordt na het keuzemenu de verbinding verbroken.
Wat een slechte klantenbenadering.
Bezocht in 2017, met partner.
2 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht