Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Schaapskooi Ermelo - Bezoekerscentrum

Schaapskooi Ermelo - Bezoekerscentrum in Ermelo, Gelderland
Om en in de schaapskooi, op de grote heidevlakte en bij het bezoekerscentrum is het altijd weer verrassend. Wat een rust straalt de schapedrift-omgeving uit. Je kunt er te voet, per fiets of per ..
Maarten en vriendin, 2020
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(34 stemmen)
85%
Stem nu ook
De Ermelose Schaapskooi is sinds 2003 het onderkomen van zo'n 400 Veluwse Heideschapen en behoort tot de grootste van Nederland.

Bij deze schaapskooi is een bezoekerscentrum met tentoonstellingen en informatie over de Ermelose Heide, de schapen en de archeologie van deze omgeving. Ook kan in het bezoekerscentrum wat gedronken worden.

Door het jaar heen worden diverse activiteiten georganiseerd.

Bezoekersinformatie

Schaapskooi Ermelo - Bezoekerscentrum
Postweg 50
Ermelo
Telefoon: 0577-407235
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Schaapskooi Ermelo - Bezoekerscentrum

1 reviews | Voeg een review toe
Schaapskooi Ermelo - Bezoekerscentrum scoort een 8,5 uit 10 op basis van 34 stemmen en 1 review.
10"Geweldig leuk"
Maarten en vriendin uit N.-w.-veluwe | 29 november 2020
Om en in de schaapskooi, op de grote heidevlakte en bij het bezoekerscentrum is het altijd weer verrassend. Wat een rust straalt de schapedrift-omgeving uit. Je kunt er te voet, per fiets of per auto heen. Na zonsondergang meestal niet.... Om de natuur geen geweld aan te doen loop je op de voorgeschreven heidepaden. Een schitterend gezicht is het als de kudde terugkomt.... Dan zetten de schapen het ineens op een lopen naar de drinkbakken !! Mensen van alle leeftijden kunnen er genieten. Ook zijn er regelmatig activiteiten. Tijdens de coronacrisis zijn er de nodige voorschriften, die kunnen wijzigen. Gelukkig zijn er parkeermogelijkheden en is er ook een buitentoilet. Maar het belangrijkste is: genieten van en zorg dragen voor de schepping bij deze unieke locatie !
Bezocht in 2020, met partner.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht